Super service især Sigurd, han er mega skarp, ung charmerende type der virkelig hjælper dig og gir ærlig feedback på hvordan din stil ser ud.
A empresa respondeu
Hurtig levering - og refundering. Jeg havde bestilt to farver af samme vare - havde brug for at se farverne på. Varerne ankom inden for meget kort tid, og da jeg returnerede den ene kom, fik jeg hur... Ver mais
A empresa respondeu
Super service, ingen misinformationer, bøvl eller andet. Nemt, let og hurtig service! Efter at have bestilt hos 3 andre leverandører, hvor jeg først har fået ordrebekræftelse og efterfølgende be... Ver mais
A empresa respondeu
Super lækker service hos Kyoto ApS - Jeg valgte at købe et par playboy Loafers hos jer og allerede to dage efter min ordre var blevet bestilt er den ankommet! Fremragende service! Kommer klart til at... Ver mais
A empresa respondeu
Kyoto er en af Københavns mest unikke multifashionstores, placeret på det velkendte Vesterbro i København. Vi specialiserer os i anerkendte brands inden for herre- og damemode, populære sneakers og accessories.
ISTEDGADE 95, 1650, København V, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Kyoto
Super oplevelse. Gode priser, hurtig levering og meget flot pakket ind og beskyttet.

Bedste Betjening i København
Personalet er så søde i butikken - kan kun anbefale at tage ind forbi og handle

Dejlig hurtig handel
Allerede to dage efter bestilling kunne jeg hente min bestilling i butikken. Det er en rigtig god ide med afhentning i butikken

Alt spillede, fik min ordre hurtigt og nemt - 10/10

Resposta da Kyoto
Hurtig levering - og refundering.
Jeg havde bestilt to farver af samme vare - havde brug for at se farverne på.
Varerne ankom inden for meget kort tid, og da jeg returnerede den ene kom, fik jeg hurtigt besked om de havde modtaget den, og pengene var på vej til min konto. Rart når pengeflow går hurtigt begge veje.

55 kr. for levering under 1000 kr. og 75 kr. for at returnere online er crazy

Resposta da Kyoto
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.