Leia as opiniões dos outros
Nu har jeg handlet ved Køkkenfornyelse to gange, hvor jeg har købet Askø til mit køkken og Bogø til baggang. Begge gange har kvaliteten overrasket positivt, set i forhold til prisen. Målene har pass... Ver mais
De to " dutter" ,der holder min ene køkkenlåge oppe, virkede ikke mere. Jeg aner INTET om køkkener, men jeg kunne se der stod 200N på " dimserne. Da jeg skrev det i søgefelter google kom der 2 gasd... Ver mais
Varer i fin kvalitet, hurtig ekspedition og levering. Dertil kommer en overskuelig hjemmeside i forhold til at finde rundt i et pænt stort udvalg - i hvert fald i forhold til affaldssystemer, der va... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Gode priser og hurtig ekspedering.
Hurtig levering og godt håndværk
Hurtig levering og godt håndværk. Havde bestil bestikindsats i eg. Tine
Super produkter til rimelige priser og…
Super produkter til rimelige priser og hurtig betjening :)
Kattemadsæske som forsendelse
De sendte min pakke i et brugt kattemadsæske. Det synes er virkelig uhygiejnisk og utjekket.

Resposta da Køkkenfornyelse
Jeg fik den reservedel jeg bad om
Jeg fik den reservedel jeg bad om, med efterfølgende let montering.
Godt tilfreds
Superflot bestikskuffe i eg og hurtig levering
Varmt anbefalet
Nemt bestilling gennem deres hjemmeside. Fornuftige priser og god kundeservice
Nemt at handle og hurtig levering
Nemt at handle og hurtig levering, har handlet der i 2019 og det var også en god oplevelse
Alt perfekt
God vejledning, virkelig fin kvalitet, og levering til den lovede tid.
Meget hjælpsom og tålmodig
Meget hjælpsom og tålmodig, det var en meget lille ordre super hurtig levering.
Hurtig levering.
God og hurtig levering.
Købte fint affaldssystem
Købte fint affaldssystem. Nemt at installere. Tryk kommunikation og hurtig levering. Havde givet 5 stjerner hvis bio spanden passede til de grønne poser. Vær obs på at læse det med småt -;)
5 stjerner er ikke nok
5 stjerner er ikke nok. Jeg blev kontaktet ang. en ikke afhentet pakke. Jeg havde ikke set at den manglende i pakken, og havde ikke brug for den. Pengene kom tilbage. Super service
Konkurrencedygtige priser og hurtig…
Konkurrencedygtige priser og hurtig levering,
Lynhurtigt eksekvering af bestilling
Lynhurtigt eksekvering af bestilling. Det leverede var yderst tilfredsstillende. Specielt var det rart, at posen med fittings havde et rigeligt og varieret indhold.
Super god oplevelse
Vi er så tilfredse og glade for vores “nye” køkken. Alt fra vores besøg for at kigge på forskellige køkkenlåger, typer og farver hos jer fremvist af Anja. Herefter besøg hos os af Lars med gode ideer og opmåling til montering af låger, skuffer, sokler, håndtag osv. af Karlo. Vi giver hermed vores bedste anbefalinger til jer alle i “køkkenfornyelse”
Mvh glade og tilfredse kunder herfra
Skovgårde 8961 Allingåbro
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.