Vi har købt 1 dobbelt vask og 1 enkel vask, dagen efter vi bestilte fik vi en leveringsdato, hvor vi undervejs havde god kommunikation med Kitchn. Vi skulle derefter have ændret leveringsadressen, hvo... Ver mais

A empresa respondeu
Som altid en fantastisk service og fantastiske produkter. Mine ældste skabe er 25 år og man kan ikke se forelskelse på dem og de nye skabe, selvom de er blevet brugt gennem alle årene af mindst 5 pers... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en bestikindsats, som var i rigtig god kvalitet, fint produkt. Desværre passede målene ikke til min skuffe, hvilket absolut ikke var deres skyld. Jeg fik meget hurtig svar på at jeg kunne... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

Karlskogavej 5B, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
Respondeu a 73% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Forløbet har været meget uoverskueligt og er stadig ikke afsluttet. Som udgangspunkt bør man ikke forvente, at de oplyste leveringstider overholdes – en levering angivet til 2–4 dage ender i praksis med at tage over to uger. Bestilling 26/3 - levering med fejl 9/4
Ved telefonisk kontakt bliver der ganske vist svaret, men der gives ingen konkrete svar. Der loves opfølgning, som dog ikke bliver fulgt op på. Med andre ord - de ringer ikke tilbage som lovet...
De varer, der til sidst leveres, er desuden forkerte. Selvom mærkningen på pakkerne er korrekt, stemmer indholdet ikke overens.
Ved oprettelse af en RMA må man heller ikke forvente hurtig behandling. Man modtager blot et autosvar – i mit tilfælde er der nu gået fem dage uden yderligere respons. Det virker derfor som om, RMA-henvendelser håndteres på samme måde som telefoniske forespørgsler...
Hvad angår selve produkterne, er oplevelsen heller ikke tilfredsstillende. Skruer, søm og dyvler fremstår tilfældige både i antal og størrelse. Uden at kunne dokumentere det, er mit indtryk, at eksempelvis skabskasser er produceret i Kina eller Østeuropa – ikke i Danmark, som ellers angives. Lågerne kan dog muligvis være danskproducerede.
Samlet set er det svært at anbefale dette – men god fornøjelse, hvis man alligevel vælger at gå videre. Der bliver nok at se til.

Resposta da Kitchn.dk
Varen levede op til forventningerne og var forsvarligt emballeret :-)

Resposta da Kitchn.dk
God service og hurtige svar.
Selv ved ombytning af varer gik det hurtigt.

Resposta da Kitchn.dk
Dårlig service at man ikke kan få nogle plastdyvler med når ordren hverken er pakket eller kørt , meget skuffende 👎

Resposta da Kitchn.dk
Super fine låger og skuffe fronter, men nå man har aftale med jeres transport firma at de skal ringe før de er der så man kan nå hjem og få lågerne i trøvejr og dette ikke sker bliver man lidt bitter. Ordre 695378
Da jeg så opdatet at der ikke fulgte Plastbøsning med til lågerne og fik bestilt disse 40 stk og der så kun kommer 37 stk lige før påske så jeres support som vildt nok havde åben i påsken ikke kunne gøre noget. Ordre 696541
I har en super fin service og er hurtig til at leverer, men det er de små ekstra ting som nemt kunne have været i orden, for at i kunne få 5 stjerner

Resposta da Kitchn.dk
God oplevelse på hjemmesiden og hjælp personligt og pr chat ved diverse spørgsmål. Mega smart med låne prøver så man ka’ vurdere og se om det passer i sit eget hjem. Er super tilfreds med produktet og det resultat vi er nået endt op med. Kan varmt anbefales 👍🏼

Resposta da Kitchn.dk
Kvalitet, jeg købt udtræk skuffe i matal. Hængslerne er ikke robust
og det som skal holde matal skuffen er lavet af plastik, så der må ikke komme for meget vægt i den elles ryger det af fra hinanden, jeg måttet selv finde på løsninger for at gøre den brugbar,

Resposta da Kitchn.dk
Fin leveringstid godt forsejlet og god kvalitet

Resposta da Kitchn.dk
Hurtig service , hurtig levering , og kvalitets skabe vi har modtaget. Kan kun anbefale.

Resposta da Kitchn.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.