Nemt udfyldning skema som fortæller hvor langt man er nået beløbmæssig og hvad der skal betales tilbage om mdr. Man bliver ringet op af en venlig medarbejder, der gennemgår ansøgningen med en, og få... Ver mais
A empresa respondeu
Undertegnede kan klart anbefale lånlo.dk, alt er gået som lovet, og jeg fik hurtigt svar fra deres samarbejdspartnere, Endelig noget der er nemt og bruge og alle kan deltage.... Ver mais
A empresa respondeu
Fin og god service. Fik en fordelagtig låneaftale på plads. Men systemet sender en masse påmindelsesmails igennem hele forløbet, selv om der ikke var sket nogen ændringer. Dem kunne jeg godt u... Ver mais
Escrito pela empresa
Vesterbrogade 149, 1620, Valby, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Benjamin var sød og hjælpsom fra start af, så kun +++++ til ham herfra.

Resposta da Lånio.dk
Rigtig dejlig og god oplevelse. Benjamin snakkede stille og roligt og var hjælpsom igennem hele processen der tog 30-45 minutter. Så simpelt hen en super god service 👍👍👍👍👍

Resposta da Lånio.dk
Der var et stort engagement med at finde den rigtige leverandør til det produkt jeg søgte. Høflige telefon opringninger med opfølgninger på status i sager, gav godt indblik. Lånio holdet virker meget professionelt og er et eksempel til efterfølgelse.

Resposta da Lånio.dk
Vi er meget tilfredse og glade for vores behandling og den gode service vi har fået igennem Lånio
Mvh Ole

Resposta da Lånio.dk
Stor hjælp fra Benjamin, super service

Resposta da Lånio.dk
Jeg fik flere tilbud fra forskellige banker/finansinstitutter, men med variabel rente fra konkurrencen.
Jeg så på nettet at lånio.dk tilbyder forbrugslån med fast rente, jeg sagde at inden jeg udfyldte ansøgningen skulle jeg ringe til dem for at høre om det virkelig er med fast rente, så jeg ved om jeg stadig bruge tid til den lange proces for ansøgningen, svarede han, at han tilbyder lån med fast rente.
Efter har brugt mange timer at jeg sendt ansøgning, modtog jeg godkendt med en variabel rente.
Unødvendig spildtid, nul tjenester.
De er løgnere

Resposta da Lånio.dk
Again, super good experience, excellent customer service and the website is very easy to follow. Their rankings are all honest and legit and the application process super straightforward.
De kræver at man indtaster ens email. Jeg ved denne gang med garanti jeg ikke valgte markedsføring. Jeg færdiggjorde ikke ansøgning men har modtaget 4 mails over 2-3 dage i håbet om at få må til at afslutte min ansøgning.
Ulovlig markedsføring!
Anden gang jeg står med denne oplevelse.

Resposta da Lånio.dk
It was a fantastic experience. Quick service
I was looking to consolidate my current loans. The service was useful, free and easy. Within minutes I had 4 banks bidding me an offer. Eventually, I managed to decrease the amount I spend each month to pay back my debt. Above all the customer support was really helpful to choose the offer that made the most sense for me.
Det er nemt at få et lån uden sikkerhed, samt det går hurtigt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.