La Pipe Opiniões 143

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

10/10!!!! Ondertussen zijn al mijn lievelings sieraden van La Pipe en de collectie wordt steeds groter :)) Ze zijn mooi, verkleuren niet en altijd mega snel geleverd! Ook is de klanten service 1... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige sieraden en geweldige service!!! Helaas was 1 van mijn oorbellen kapot gegaan, ik kreeg binnen 2 uur reactie op mijn mailtje en had 2 dagen later een nieuw paar in huis! Ik ben heeel erg te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt terecht 5 sterren voor la-pipe!! Allereerst standaard top kwaliteit, open en eerlijke communicatie, maar bovenal: geweldige service! Mijn oorbel was kwijtgeraakt doordat ik constant de achterka... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb hier meerdere sieraden al langere tijd van en alles is nog steeds super super mooi! Fantastische kwaliteit en klantenservice. Ik heb 2 paar oorbellen en beiden dragen super fijn! Zowel een fij... Ver mais

Informações sobre a empresa

Bij La Pipe streven we naar een eenvoudig doel: het aanbieden van mooie stainless steel sieraden voor iedereen. Onze toewijding aan kwaliteit staat centraal in alles wat we doen.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

143 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Top service

Ik had drie paar oorbellen besteld die helaas, door een fout van PostNL, niet goed waren aangekomen. Nadat ik hierover een berichtje had gestuurd, heeft Anna heel snel gereageerd en aangeboden om het pakketje opnieuw te sturen (ook al lag de fout niet bij La Pipe maar bij Post NL), zodat deze toch nog op tijd zouden aankomen voor een diner. Echt super fijn en top service! Thanks Anna!! X

11 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld…

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij La Pipe en elke keer voelt het weer als een cadeautje!
Afgelopen week bestelde ik prachtige oorbellen uit de kerstcollectie. Het achterkantje bleef helaas niet goed zitten, na een mail kreeg ik direct vriendelijk antwoord en werd het probleem supergoed opgelost. De service is echt top!
Bij een eerdere bestelling ontving ik zelfs een paar dagen later nog een persoonlijk kaartje per post. Dat hoeft helemaal niet, maar het laat zien hoeveel aandacht en waardering ze hebben voor hun klanten.

Kortom: absoluut een aanrader om bij te bestellen!

11 de dezembro de 2025

Snelle reactie en actie

De producten zijn erg mooi en van goede kwaliteiten. Daarnaast wordt er super snel op je mail gereageerd en snel gehandeld bij vragen. Erg blij mee :)

10 de dezembro de 2025

super goede service

Ik had oorbellen besteld en ze waren echt super snel binnen, zat wel een kleine productie fout in maar had een mailtje gestuurd en volgende dag gelijk nieuwe opgestuurd gekregen!! super goede service en mooie kwaliteit

9 de dezembro de 2025

Hele fijne klantenservice

Hele fijne klantenservice. Had woensdag gemaild dat er iets mis was met de bestelling. Anna reageerde met heel veel begrip (dezelfde dag al!) en heeft gelijk een nieuw paar oorbellen opgestuurd. Kreeg het vrijdag binnen. Super tevreden!

5 de dezembro de 2025

Geweldig

Top, heel vriendelijk geholpen en super blij mee!! Goede kwaliteit prijs verhouding okk!!

24 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

La Pipe is een heel mooi sieraden merk

La Pipe is een heel mooi sieraden merk. Ik koop hier vaak sieraden voor mijzelf, maar ook voor kadootjes bijvoorbeeld voor vriendinnen. Ik krijg de sieraden altijd netjes verpakt en de verzending is ook super snel. De oorbellen zijn van goede kwaliteit en stainless steel.

4 de dezembro de 2025

Top klantenservice!!

Mijn pakketje kwam niet aan door postnl, maar heel snel en fijn geholpen door de klantenservice! Nu een vervangend artikel gekregen waar ik iemand anders blij mee mag maken :). Daarnaast hele mooie leuke oorbellen!!

4 de dezembro de 2025

Hele goede klantenservice!!

Mijn eerste bestelling kwam niet meteen binnen, maar na dat ik een mailtje had gestuurd werd alles super netjes en snel opgelost!!! Heel erg bedankt ik ben mega blij met mijn kettinkje!!

3 de dezembro de 2025

Transparantie made me buy

De transparantie op tik tok is zo leuk en iets wat je zo goed als nooit tegenkomt, en dan ook nog eens in combinatie met duurzaamheid en mooie prijsjes. Love it!!

24 de novembro de 2025

Geweldige klantenservice

Ik dacht dat ik oorbellen had van La pipe, dus ik zocht contact om te vragen wat ik er aan kon doen. Er werd snel gereageerd en ik kwam erachter dat het geen oorbellen waren van la pipe. Echter reageerde ze helpend en super vriendelijk. Ze heeft me toen gratis oorbellen opgestuurd om la pipe een keer uit te testen. Zo mega lief

28 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.