Fijn dat er aangegeven wordt bij de laarzen wat de kuitomtrek is. Jammer dat er geen informatie is over de enkelomtrek. Ik heb redelijk brede/stevige enkels, dus sommige laarzen passen wel om de kuit... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na 1 telefoontje, dat ik mijn steunzool in een geroutineerde paar laarzen had laten zitten, die zonder pardon zonder kosten naar mij terug gestuurd werd, ongelooflijk wat een fantastische service!... Ver mais
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ze verkopen hoogwaardige schoenen/laarzen en hebben voldoende keus. En zeker als je speciale afmetingen nodig hebt. Ik zal hier zek... Ver mais
De bestelling en het leveren gaat prima, alleen had ik laarzen in maat 40 besteld en er zat maat 39 in de doos. Dat kan gebeuren alleen het retour beleid vind ik te lang duren. Met bellen naar de kla... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre LaarzenWinkel.com
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Laarzenwinkel heeft een groot assortiment laarzen van het merk JJ Footwear. Deze brede schacht laarzen zijn variëren niet alleen in schoenmaat, maar ook in kuitmaat.
Ga naar LaarzenwinkelLaarzenwinkel.com Klantenservice

Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- laarzenwinkel.com
Duidelijke maatvoering
Duidelijke maatvoering. Kloppende maatvoering.
En mooie laarzen
Mooie laarzen, snelle levering
Mooie laarzen, snelle levering en keurig verpakt. Super!
Poderá usar IA para responderLer mais
Laarzen waren beschadigd
Laarzen waren beschadigd. Om te beginnen was de doos heel vuil. De schoen waren precies gedragen. Klantenservice gecontacteerd 2 keer gemaild en getelefoneerd. Ik ben nog steeds wachtende om ter retour te sturen. Ik vind het niet ok dat het zo lang duurt.

Resposta da LaarzenWinkel.com
De maat tool werkt perfect.
Met de maattool is het makkelijk de juiste laarzen te vinden op de website.
Mooie kwaliteit laarzen voor nette prijzen en snelle levering.
Fijne website
Fijne website
Fijne webshop met goeie laarzen. Ik verbaas mij wel over hoe erg sommige prijzen kunnen schommelen per dag.
Ik heb eindelijk de laarzen van mijn…
Ik heb eindelijk de laarzen van mijn dromen gevonden op jullie site, maar kreeg totaal verschillende , Heel andere laarzen. Andere maat , ander model. Kan er niks mee. Heb retour gemeld. Maar zie of hoor niks meer. Ik ben een beetje erg teleurgesteld.

Resposta da LaarzenWinkel.com
De site laarzenwinkel.nl is een fijne en betrouwbare winkel met een ruime keus aan schoenen
De site laarzenwinkel.nl is een prettige site met heldere uitleg over de schoenen. Daarnaast is de levering goed geregeld en komen de schoenen altijd goed verzorgd en snel aan. Ook het retourneren verloopt altijd soepel.
Snelle levering, top laarzen
Ik heb de laarzen op vrijdag besteld en ik had ze op zaterdag in huis. Top kwaliteit en mooie laarzen, ze zitten heel lekker aan je benen en voeten, knelt niet af.
Goede communicatie
Duurde een paar dagen voor de laarzen verzonden konden worden, maar overal goed van op de hoogte gehouden. Ze zaten goed verpakt in nog een overdoos.
Betrouwbare website
Betrouwbare website goede klantenservice en mooie laarzen!
Super snelle levering
Super snelle levering en ben erg blij met de tips om mijn laarzen goed te verzorgen.
fijne ervaring
Ik heb de laarzen echt snel ontvangen en het retour sturen was gemakkelijk. Geen formulieren die je moet invullen maar alles digitaal.
Prima!
Goed op maat en van kwaliteit. Prima levering en retourprocedure.
dit is niet mijn eerste aankoop hier
dit is niet mijn eerste aankoop hier als het op laarzen aankomt.
deze winkel is gewoon nr1 als je dikke kuiten hebt en je wilt een leuke trendy laars, hier moet je zijn. ik heb mijn eerste paar laarzen hier gekocht in 2015 en 10jaar later zien ze er nog nieuw uit.
Snelle levering mooie laarzen
Snelle levering, binnen 1 dag. Mooie laarzen, kuit iets te ruim. Goede prijs/kwaliteit.
Handig om op zondag de klantenservice…
Handig om op zondag de klantenservice te kunnen bereiken, verder keurig en vriendelijk te woord staan. Ruime keuze in de webshop , ziet er allemaal netjes en duidelijk uit

Kwalitatief goede laarzen.
Kwalitatief goede laarzen.
Duidelijk en efficiënt bestelproces! En niet onbelangrijk, vlotte levering
Fijne winkel
Gewoon goede service...hoewel dat is tegenwoordig niet meer zo gewoon!
Super snelle verwerking van bestellingen maar ook retouren.
Ga hier zeker nog vaker bestellen.
Retour
De laarzen waren te klein aan de kuiten. Zonder problemen kunnen terug sturen.
Heel snelle levering en goede service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.