Leia as opiniões dos outros
Kjøpte produktet på impuls, i god tro på at deres 60-dagers retur-rett / garanti var ekte. Fikk forsendelsesinfo på pakken, og den ble sendt fra Kina. Da pakken ankom var den bulkete og så bil... Ver mais
Beställd produkt fungerar en gång och sedan inte mer. Vid kontakt med Labb24 angående reklamation svarar man bara med att ångerrätt inte gäller. Vi vill inte ångra köpet, bara ha en fungerande produk... Ver mais
A empresa respondeu
Helt underbar produkt! Jag som under många år har har tagit kortison pga underliggande sjukdomar har "jojobantat" och pga detta fått väldigt djupa celluliter. Jag trodde verkligen inte på den här appa... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Hade jag kunnat sätta lägre än en…
Hade jag kunnat sätta lägre än en stjärna så hade jag gjort det. Beställde och fick hem paketet efter några veckor, skickat från Kina. Det kändes inte tryggt så jag tog direkt kontakt med kundtjänst om att jag önskade ångra mitt köp. Skickade tillbaka paketet för en månad sen men har fortfarande inte fått tillbaka pengarna. Kundtjänst har slutat svara på mina mail. Blufföretag, köp inte!!
Svindel og dårlig service
Fikk forsendelsesinfo på pakken, og den ble sendt fra Kina. Da pakken ankom var den bulkete og så billig ut.
Prøvde produktet 5-6 ganger, og var ikke fornøyd.
Ba om informasjon om retur, og fikk da beskjed om at de ikke tok brukte produkter i retur.
Hvordan kan man vite om man vil er fornøyd med et "skjønnhetsprodukt" uten å prøve det?
Ikke kjøp noe fra disse!
Köp inget från detta företag
Köp inget från detta företag! Dem har inget fungerande retursystem. Du får betala för rek brev/paket som dem inte tar emot. Dem skriver att man skall betala tull avgifter och admin avgifter som uppgår till 75% av kostnaden av produkten. Gör om gör rätt! Köp inget!
Köpt massage/cellulit maskinen
Köpt massage/cellulit maskinen. Fungerar alldeles utmärkt. Upplever positiv skillnad på de ställen jag använt den på. Hade en fråga ang produkten och användar manual. Fick snabb återkoppling och svar på frågan. Rekommenderas 👍 och 5 ⭐️

Varnar alla
Varnar alla! Absolut sämsta företaget på länge! Påstår att returen inte innehöll påsen runt produkten vilket den såklart gjorde men blir svårt för mig att bevisa eftersom jag inte fotat innan retur. Så här låter svaret ” Hej,
Du har debiterats 199kr I fraktkostnad + 99kr för saknad påse runt instrumentet. Då varan ska returneras i sitt ursprungliga skick, vilket tydligt framgår i vår policy: (länk till policy) så debiteras kunden även 99kr/st för de artiklar som saknas vid retur.
Mvh”
… så jag blir skyldig 297kr trots att jag inte har en produkt..
Ett riktigt blåsföretag. Produkten var dessutom av kvaliten man kunde köpa på marknaden på 80 talet.
Ser att labb24 försöker redan här i sitt svar skjuta över skulden på mig som kund. Jag vet att jag skickade tillbaka 100% men som ni ser så fortsätter de med påståenden. Vore bättre om de skulle bevisa sitt påstående…men men där ser ni andra hur de behandlar sina kunder 😄

Resposta da Labb24
Vägrar åtgärda icke fungerande produkt.
Beställd produkt fungerar en gång och sedan inte mer. Vid kontakt med Labb24 angående reklamation svarar man bara med att ångerrätt inte gäller. Vi vill inte ångra köpet, bara ha en fungerande produkt.
Lägg till detta att det tar nästan en vecka att få svar varje gång. På hemsidan finns ett telefonnr som alltid går direkt till telefonsvarare och fast man lämnar sina uppgifter där så hör man inte av sig tillbaka.

Resposta da Labb24
Mycket trevlig och tillmötesgående…
Mycket trevlig och tillmötesgående kundtjänst. Snabb feedback och inget strul. Känns tryggt.

Resposta da Labb24
Vill verkligen varna för detta företag
Vill verkligen varna för detta företag!
Apparaterna fungerar ej på rätt sätt. Vi är fler som testat och får alla blåmärken på kroppen.trycket går ej att reglera. Vi får inte pengarna tillbaka trots att vi påtalat att dom inte fungerar som dom ska. Varning köp ej!!!
Som ni ser har företaget svarat nedan.
Jag har använt skumgummifiltret och använt apparaten på rätt sätt. Ändå nekar dom en retur. Trycket går ej att reglera på någon av de apparater som jag och min kompis testat. Vi köpte två st. En var och ingen fick returnera trots att den inte funkar som den ska.

Svindlere
Svindlere, IKKE kjøp noe fra dem. Bestilte et produkt litt spontant, men etter å ha lest anmeldelsene her angret jeg. Mottok produktet i en veldig bulkete eske, kikket på innholdet uten å røre det. Det så ekstremt dårlig kvalitet ut, ingen beskyttelse rundt produktet, det lå slengt rundt i esken. Ba om returadresse på mail- og informerte om at produktet var uåpnet. Fikk først beskjed om å sende bilde av esken, og etter noen dager en ny mail der de etterspurte et nytt bilde av esken fra en annen vinkel. Det blir for dumt! Videre får jeg beskjed om at jeg ikke får godkjent retur fordi TEIPEN på esken er brutt. Det er den sykeste kjøpsopplevelsen jeg har hatt, og helt i strid med angrerettloven. Skal sørge for å spre ordet!

Svindel
Kjøpte produktet dems i god tro om jeg jeg kunne returnere hvis jeg ikke var fornøyd, noe de reklamerer for. Men man kan ikke returnere varer…. Jeg kan ikke bruke maskinen deres, den lager ENORME blåmerker og virker ikke i det hele tatt. Bare svindel fra start til slutt… de sier imot sin egen reklame når du ønsker å returnere varene. Styr unna Labb24 = svindel

Varning för bluff-företag
Varning för bluff-företag. Jag skrev till dom innan mitt paket anlände att jag ville returnera. Inga problem. Det kom ett paket från Shanghai, inget utanpå att det var från Labb24 så jag öppnade paketet och skickade sedan bilder till Labb24 som de efterfrågade. Jag gör returen på korrekt sätt med bilder och allt och får sedan fakturan. De har då tagit betalt för en olja pga att den ”fattades” i returen. Jag mailar företaget och de hävdar att jag tagit ur en olja innan jag postat paketet och måste betala för den. Den fanns med på bilden jag skickade innan jag packade returen och fattas naturligtvis inte. Jag vill varna för detta företag. De är ej seriösa eller tillmötesgående. Samma produkt som de tar 699kr för med direkt leverans från Shanghai finns dessutom på Fyndiq för 250kr eller Temu för 200kr.

Oseriöst företag
Produkten jag fick stämmer ej överens med den manualen jag fick till. Bara där reagerar man.
Det står instuktioner i den som jag ej kan läsa mig till på hemsidan. Tex att man inte ska använda den 2 h innan eller efter man ätit. Stå en mängd olika varningar.
Skriver därför till kundtjänst för att få svar på vad som gäller. Trots mailat med kundtjänst x antal ggr får jag inget svar. Till slut efter flera veckor får jag svar att jag ska skita i manualen och bara läsa det som står på hemsidan. Och där finns i princip inga instrtuktioner. Jag ber om att få skicka tillbaka den men det får jag ej i och med jag använt den.
Dock ser jag i en konversation med en annan kund här inne på Trustpilot att hon svarat att kunden hade fått skicka tillbaka den OM hon använt skyddet. Då skickar jag en skärmdump från detta till kundservice som då påstår att detta inte gäller längre.
Företaget känns väkldigt oseriöst och det är bara att se på alla omdömen och kolla under alla bolag så känns det väldigt bluff alltihopa.

Resposta da Labb24
En sværkt kynisk bedrift som lurer kundene
En svært kynisk bedrift som lurer kundene.
Jeg kjøpte apparatet de reklamerer så for-de har 60 dagers pengene tilbake garanti hvis man ikke er fornøyd.
Jeg så ikke noe bedring og ønsket retur.
Jeg fulgte alt av hva jeg skulle gjøre.
Få timer etter jeg registrerte retur,fikk jeg en svært aggresiv mail om at den måtte jeg bare betale like vel.
Jeg spør da om jeg hadde jo rett på 60 dagers retur mm.og påpeker den aggresive og truende tonen de kommer med helt ut av det blå.
Får enda et aggresivt svar og at jeg ikke har gjort som jeg skal-noe de overhode ikke vet noe om-og jeg har faktisk gjort det jeg skal.
Igjen truende og aggresive.
KORT SAGT; STYR UNNA.DE ER AGGRESIVE,TRUENDE OG SVÆRT KYNISKE.
Vil bare ha pengene dine....

Resposta da Labb24
Företaget levererar trasiga produkter…
Företaget levererar trasiga produkter och har den mest oförskämda kommunikationen. När man mailar dem får man uppenbarligen automatiserade svar som inte överhuvudtaget svarar på det man frågar, ändå hävdar de att de svarar inom 24 timmar. Jag har skickat med film på att produkten inte fungerar. Först skulle jag inte få reklamera den för att det hade gått 6 dagar sedan leverans (!?!), sen fick jag 24 timmar på mig att inkomma med ytterligare information, vilket jag missade med en timme så nu vägrar de svara. De hävdar att det är CE-märkta maskiner, men jag kan inte hitta den märkningen någonstans och de svarar inte på var den ska sitta. Det finns maskiner på Temu som ser identiska ut... Säger bara akta er.
Därefter väljer ägaren Oscar Edvin Ferm i Borlänge att ljuga och förtala mig offentligt i det här forumet. Se hans svar nedan. Givetvis har jag inte fått erbjudande om en betald fraktsedel. Inte en gång och ännu mindre 5 gånger. Det är ju det som är själva problemet och anledningen till att jag anmäler hans företag till ARN. Givetvis har jag inte skickat 60 mail och givetvis har jag inte hotat någon. Jag har däremot erbjudit mig att köra och lämna produkterna till honom på företagets adress eftersom jag 1. inte får någon betald returfraktsedel och 2 av förekommen anledningen inte litar en sekund på att jag skulle fått tillbaka några pengar om jag skickade tillbaka produkterna. Förresten har jag till slut sagt att jag betalar de 200 kr han kräver i returfrakt, men nu får jag inte inte ens då lämna tillbaka de trasiga produkterna. Helt galet.

Hasslare
Hasslare. Inte ens använt produkten ville returnera de svarar ej mail sen när jag tryckte på menar de att jag ej kan returnera pga jag har högt blodtryck o ej får använda produkten. De menar att retur rätten ej går att använda för det.
Bedragande företag handla ej hos dom.

Resposta da Labb24
Device dont work. 0 stars.
Device dont work. Customer service has no idea what service is. The 60 days garantee they promise, is a lie.
Stay away from this crap company.
Virkelig langsommelig og dårlig…
Virkelig langsommelig og dårlig kundeservice. Har nu skrevet adskillige mails frem og tilbage vedr. mit produkt, som ikke virker. Og dokumenteret med flere film og billeder. Ønsker at returnere mit produkt, og få mine penge tilbage, men det er ikke lykkedes endnu. Har anmodet om en returadresse, hvilket jeg heller ikke er blevet oplyst.
Produktet er i meget dårlig kvalitet, og jeg kunne se, at det var afsendt fra Kina, hvilket ikke fremgik, da jeg bestilte produktet.
Så mit råd - handel ikke med dette firma.
Ingen kundservice alls
Min vara tyckte jag inte fungerar och vill returnera den, dom skriver att man har 60 dagars retur rätt. Jag har skrivit till dom 4 ggr utan att dom svarar. Får mail ifrån dom om att dom saknar mig som kund, helt otroligt. Dessutom kom min vara från Asien.
Väldigt missnöjd med deras dåliga kundservice
Retur
Behöver skicka en retur och efter 4 mejl får jag fortfarande inget svar då jag behöver retursedel samt korrigering av priset!

Oseriöst företag!
Oseriöst företag!
Kontaktade dem för att det är fel på produkten. De ville att jag skulle skicka en film på felet och det gjorde jag där det TYDLIGT syns vad problemet är, fick till svar att de inte kunde se något problem med produkten, mycket märkligt. Bad att få en adress jag kunde skicka den till så de kan granska den själva. Har fortfarande inte fått adressen OCH de har slutat svara. Otroligt dåligt när jag inte ens hann använda den!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.