Hele mooie mokkalepeltje . Was erg mooi ingepakt als een cadeautje, ook snel geleverd. Zat zelfs een leuke attentie bij . Heel erg bedankt. TOP 😁
Leia as opiniões dos outros
Na lange tijd twijfelen over gegaan op gouden oorbellen. Op de website van Label Kiki staan verschillende voorbeelden om te mixen en matchen. Voordeel is ook dat je niet perse een vast setje ho... Ver mais
Informações sobre a empresa
Geloof je ook dat je niet genoeg sieraden kunt hebben? We zijn hier om je sieradenverslaving te vervullen, omdat we de liefde begrijpen die vrouwen hebben voor sieraden en de wens om er elke dag mooi uit te zien. Label Kiki is een jong en dynamisch merk dat sieraden maakt die voldoen aan je fashion needs. Voor jou zijn we altijd op zoek naar de musthaves van het moment en proberen we ieder seizoen weer de trends voor te blijven. Hoe groot je sieradenverslaving ook is, je bent niet alleen. Join our club, we’ve got you covered! Liefs, Kiki
Informações de contacto
Grotestraat 7, 5801 BD, Venray, Holanda
- webshop@labelkiki.com
- labelkiki.com
Hele mooie mokkalepeltje .
Hele mooie mokkalepeltje .
Label kiki is een aanrader
Label kiki is zeker een aanrader! Ondanks dat er even een misverstand van mijn kant was, zijn de mensen zeer beleefd en behulpzaam gebleven. En nu na ontvangst uiterst tevreden van mijn zeer mooi en degelijk setje oorbellen
In 1 beweging dicht, verkleuren niet en blijven goed zitten!
Na lange tijd twijfelen over gegaan op gouden oorbellen.
Voordeel is ook dat je niet perse een vast setje hoeft te bestellen, kan ook losse om zo verschillende setjes te creëren.
Na een snelle levering krijg ik mijn pakketje binnen.
Ik had verschillende ringetjes besteld, ik kreeg deze in één beweging dicht (!!).
Dat vond ik zo bijzonder, ik denk dat moet gedeeld worden. Bij andere ringetjes die ik voorheen had, kreeg ik ze amper gesloten en verloor ik ze snel. Bij deze absoluut niet het geval.
Om af te sluiten: ze verkleuren niet in mijn oren!
Armband als kadootje!
Armbandjes besteld als kadootje voor vriendin (en meteen ook maar voor mezelf :) )! Snel geleverd, zijn zoals op foto, blij mee!
Blij met nieuwe oorbellen
Nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst en weer blij. Mooie kwaliteit, nette afhandeling.
Super snelle levering
Super snelle levering, overzichtelijke website en hele mooie sieraden.
Ga zo door. Ik ga beslist nogmaals een bestelling plaatsen.
Snelle levering en erg leuk verpakt!
Mooie juwelen
Mooie juwelen, snelle levering en een persoonlijk kaartje bij mijn pakketje . Leuk !
Snelle levering van super leuke…
Snelle levering van super leuke oorbellen. Leuk verpakt.
Een feestje om te krijgen
Een feestje om te krijgen, mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij. Ook het materiaal is mooi en het voldoet volledig aan mijn verwachting.
Mooie oorbellen met praktische sluiting.
Mooie oorbellen met een praktische sluiting. Ze zijn wat groter dan ik gedacht/gewenst had en ze hadden voor mij wat fel goudkleurig mogen zijn. Door deze combinatie van grootte en kleur zal ik ze niet samen gaan dragen zoals de bedoeling was. Misschien vervaagd de kleur nog wat.
De oorbellen waren mooi ingepakt en er…
De oorbellen waren mooi ingepakt en er zat een leuk en persoonlijk kaartje bij. Mooie nieuwe collectie.
Goede service. Niet alleen het product werd snel geleverd, maar het was ook al ingepakt om het als een kado te geven.
Snel bezorgd en zeer attente service!
Snel bezorgd en zeer attente service!
Het was een cadeautje voor mijn vriendin en ze hebben het daarom mooi ingepakt.
Heel tevreden
Snelle levering en onwijs leuk ingepakt. Oorbel ziet er precies uit zoals op de foto. Heb al meerdere oorbellen van jullie merk besteld en draag ze met veel plezier en ze blijven mooi. Ik kijk enorm uit naar de nieuwe collectie en bestel dan snel weer!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.