Petarda! Super pomocny sprzedający! Przyjechaliśmy do Warszawy, mając mało czasu na odbiór zamówienia. Sprzedający specjalnie dla nas pojechał do magazynu, a następnie podwiózł nam zamówienie. Zaopi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bardzo polecam, rewelacyjna jakosc obslugi klienta (odpowiedz na sms po 22.. nie spodziewalem sie). Dziewczyna zadowolona, usmiech z twarzy jej nie znika a znaczy ja tez jestem bardzo zadowolony😀
Original products. I have ordered twice and my daughters love their Labubu’s. Service is excellent. Best customer service, always friendly and so helpful. I think I will be buying again. I highly re... Ver mais
Labubu dotarło szybko , wybrałem konkretny kolor i wszystko się zgadza , produkt oryginalny. Przed zakupem skorzystałem również z pomocy na czacie na instagramie. Polecam
Informações sobre a empresa
- Loja de brinquedos
- também em
- Loja de figurinos
Escrito pela empresa
Sprzedajemy oryginalne figurki kolekcjonerskie Labubu. Nasz sklep to miejsce dla fanów blindboxów, limitowanych serii i unikalnych projektów. Gwarantujemy autentyczność produktów, szybką wysyłkę i przyjazną obsługę klienta. Dołącz do naszej społeczności kolekcjonerów i odkryj magię Labubu!
Informações de contacto
Gałczyńskiego 22, 11-040, Dobre Miasto, Polónia
- info@labubusklep.pl
- labubusklep.pl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
💯% oryginalny labubu
Dotarł bardzo szybko 100% orginał przystępna cena na pewno jeszcze tu wrócę ☺️polecam sklep
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, oryginalny produkt,cóż mam więc powiedzieć jestem bardzo zadowolona,jednak cena mogła by być niższa 😅
Thank you !🫶🏽🫶🏽
Super
Super obsługa sklepu ….zależało mi na czasie i Pan się bardzo postarał i poszedł mi na rękę … dziękuję bardzo !
Dobry szybki deal w Warszawie dobre…
Dobry szybki deal w Warszawie dobre ceny fajny spory asortyment zarówno jak i w 100% oryginalne produkty Mega sympatyczny sprzedawca
Produkt oryginalny
Produkt oryginalny, szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
Polecam 🐰
Super. Zabawka oryginalna.
Możliwość odbioru osobistego na terenie Warszawy.
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Polecam 🐰
UWAGA!
UWAGA!! Podszywają się pod oficjalny sklep Labubu. Na stronie pokazują 250 opinii, a w rzeczywistości mają jedynie 7! Zgłosiłem sprawę na policję i do prawdziwego, oficjalnego dystrybutora Labubu. Nie dajcie się nabrać ludzie!!!

Resposta da Labubusklep
Super szybka dostawa i bardzo miły…
Super szybka dostawa i bardzo miły sprzedawca, polecam z całego serca!!
A trustworthy Labubu retailer
Very fast delivery, products available on stock. Perfect contact with the seller. I was lucky to get a Soymilk that was one of my favourites. I recommend Labubusklep as a trustworthy seller.
Super sklep! ⭐️
Trafił mi piękny Labubuś bo różowy, taki jak chciałam. Szybka wysyłka, polecam wszystkim! 😍💞🧸
Bardzo polecam sklep
Bardzo polecam! Kupiłam tutaj swojego labubu i odebrałam osobiście na terenie Warszawy. Świetna sprawna realizacja i super kontakt ze sprzedawcą.
Super!!!!
Super!!!!! Wylosowałam niebieskiego labubu - wszystko oryginalne + bardzo szybka wysyłka
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.