Leia as opiniões dos outros
Har vid detta laget gjort ett antal beställningar. Som amatör med framförallt airbrush och mindre spruta är Lacktorget perfekt, framförallt då jag snabbt kan beställa mindre mängder 1K färger från... Ver mais
Superservice! Blev uppringd av säljare då min order troligen inte var helt rätt. Ordnades under pågående samtal o allt rättades till direkt. Detta vittnar om fint servicetänk och att man alltid vill h... Ver mais
Beställde 1 komp grundspray o 2 komp spraylack för att fixa rostfläckar på min Volvo. Riktigt impad av mig själv att det blev så bra resultat!!! Mycket bra o lättarbetade sprayfärger!!
Informações sobre a empresa
Lacktorget.se - Din våtlacksleverantör online. Vi erbjuder all färg i sprayburk, lösvikt eller som lackstift. Ange din färgkod eller använd vår smarta funktion ”Sök din färgkod” eller Sök din RAL/NCS och vi blandar din färg manuellt för just din nyans. Här på Lacktorget erbjuder vi 1K basfärger, solida 2K färger samt RAL/NCS kulörer.
Informações de contacto
Suécia
- lacktorget.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vänliga & kompetenta
Vänliga, hjälpsamma och kompetenta. Snabb respons på frågor och riktigt snabb leverans
Jag fick det jag beställde och det…
Jag fick det jag beställde och det finns inte på något annat ställe. Så jag är nöjd.
Köpte en burk BMW Titansilber 354
Köpte en burk BMW Titansilber 354, Snabb leverans, bra pris, riktigt bra färg! Fick även med klarlack. 5/5
Köpte en sprayburk som inte passade min…
Köpte en sprayburk som inte passade min bil .Han mailade innan han skickade varan och informerade om vad som behövs med just den sprayen jag köpte.Jag bad honom skicka ett lackstift istället som kostade 100 kr mindre. Jag tänkte inte ens på det utan tänkte strunta i mellanskillnaden eftersom han ändå var så hjälpsam! Men när jag fick paketet såg jag att han har istället skickat 2 st lackstift som kostar 100 kr mer än va jag faktiskt betalade!
Beställde 1 komp grundspray o 2 komp…
Återkoppling
Återkoppling. Lacktorget kommunicerar med sina kunder. We like.
Dom är väldigt behjälpliga
Dom är väldigt behjälpliga, har beställt vid olika tillfällen och är lika hjälpsamma varje gång .
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Har inte kollat om det är rätt färg i burken men varför skulle det vara fel. Leveranstiden var okej, de måste röra ihop rätt färg. Mycket nöjd.
Fint utbud.
Fint utbud.
Snabb leverans.
Hittade precis det jag sökte och den färdig blandade färgen var perfekt på burk.
Bra service bra kommunikation snap…
Bra service bra kommunikation snap levering
Lackerade fronten på en Fiat
Lackerade fronten på en Fiat, resultatet blev över förväntan
Wingbräda
Färgen matcha brädan till 99% och kunden blev supernöjd och då känner jag mig nöjd också
Snabb leverans,jättebra utbud,hjälpsamma
Snabb leverans,jättebra utbud,hjälpsamma
Mycket dålig kvalitet färg!
Jag köpte en svart enfärgad färg till min Tesla Model 3 (enfärgad svart PBSB solid svart) för att reparera stenskott, men färgen jag fick var av mycket dålig kvalitet, den var också väldigt vattnig, det var inte alls enfärgad med fel nyans (svart+grön), jag skickade ett meddelande till företaget men ingen lösning hittades!
Undvik detta företag eftersom ni kommer att få obehagliga överraskningar!
Av svaret som detta problematiska företag skrev framgår det att de inte kan sitt jobb, jag har ingen billackeringsverkstad för att ha en sprutpistol för billackering! Jag är en privatperson och jag ville ha färg för att reparera stenskotten.
Om du förstod vad du gjorde för fel skulle du be om ursäkt för ditt misstag och skicka tillbaka pengarna.
Jag har inte tid att svara på ditt nonsens, byta yrke!

Resposta da Lacktorget.se
Snabb Leverans bra Produkt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.