Fantastisk service, hurtig levering, og indpakning man kun tør drømme om, altid med en lille sød hilsen. Dagen bliver bare bedre med en pakke fra Laesoe Studio. Mange hilsner fra Lisbeth
Leia as opiniões dos outros
Hvis jeg vil give et smykke med en særlig symbolik / betydning vælger jeg altid at tjekke ud, hvad du har at byde på. Jeg elsker dine små fortællinger, dine fund i naturen og resultatet. Denne... Ver mais
A empresa respondeu
Sandie laver for det første ærligt og kærligt indhold på sine sociale medier, hvilket gør hendes bix endnu mere attraktiv at handle i 😌 Smykkerne er unikke og flotte, jeg er glad for mine egne, me... Ver mais
Rigtig fint smykke til absolut fair pris. Hurtig ekspedition, fin indpakning med en lille personlig hilsen samt en historiefortælling om firmaet. Vil helt sikkert kigge denne vej næste gang jeg mangle... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Laesoe Studio er en dansk smykkevirksomhed med base på Læsø. Smykkerne tegnes i hånden og udføres i et mindre antal. Alle smykker er udført i Sterling sølv og 18 karat blankpoleret messing, for et smukt resultat der holder sig gyldent for evigt. Vores filosofi er at vi bliver gladere af at omgive os med ting der betyder noget. Laesoe studio går imod de hurtige modetrends og designer smykker der er tidsløse og unikke. Vi ønsker at tilbyde smykker der skiller sig ud fra de kommercielle og masseproducerede smykker. Vores smykker er skabt til de individuelle, der ønsker noget særligt og personligt. Hvert et design er håndlavet og gennemtænkt. Vi lægger stor vægt på kvalitet og smykkerne er fremstillet med omhu og præcision. Hver enkelt detalje tæller og vi stræber efter at lave smykker der ikke kun er smukke, men også har en dybere mening. Vi tror på, at enhver kvinde er unik og strålende på sin egen måde. Derfor fortjener du smykker der fejrer og fremhæver din skønhed på en unik og personlig måde. Vores smykker er designet til at give dig styrke og selvtillid, uanset hvilken begivenhed eller situation du befinder dig i. Laesoe Studio handler ikke kun om smykker – det handler om dig og din autenticitet. Vores smykker er et værktøj der hjælper dig med at udtrykke din selvsikkerhed og erobre verden med stil. Lad os sammen skabe et unikt udtryk der styrker din selvtillid og hjælper dig med at opnå dit fulde potentiale. Laesoe Studio sender ordrer dagligt og du kan forvente en leveringstid på 1-3 dage.
Informações de contacto
Himmerigvejen 3, 9940, Læsø, Dinamarca
- sandie@laesoestudio.dk
- laesoestudio.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Dejligt at jeg selv kan hente pakken 👌
Dejligt at jeg selv kan hente pakken 👌. Den er pakket fint og er klar når jeg kommer 👏❤️.
Fantastisk service
Dagen bliver bare bedre med en pakke fra Laesoe Studio.
Mange hilsner fra Lisbeth
Smuk halskæde og super hurtig betjening.
Smuk halskæde og super hurtig betjening.
Det var hurtig betjening og nemt
Hurtig betjening
Hurtig betjening. modtog mit smykke i den smukkeste indpakning, med en personlig hilsen.
Verdens bedste smykkedesigner
Verdens bedste smykkedesigner - og verdens bedste service 🙌🫶
Er så glad for mine smykker - både de og Læsø har en særlig plads i mit hjerte. Så dine små historier om smykkerne - de faldt lige ind og smeltede mig 🥰😅
Smukt unikt design😊 super sød og…
Smukt unikt design😊 super sød og personlig service😊
Altid smukke smykker og til priser alle…
Altid smukke smykker og til priser alle kan være med til.
Fantastisk hurtig levering/afhentning.
Fantastisk venlig betjening og hjælp.
Fantastisk venlig betjening og hjælp.
Og et meget smukt kort, der var lagt ved både til giver og modtager.
Søde smykker, men design ikke så gennemtænkt
Det er virkelig søde smykker, og en sød histore hun fortæller om sig selv og smykkerne. Det smykke jeg har fået (musling halskæde) virker dog meget billigt produceret. Det er lidt tykt i det, og virker ikke så elegant. Desuden er låsen - og forlængeren på kæden - meget tunge i forhold til vedhænget hvilket resulterer i at låsen (og den absurd lange forlænger) hele tiden hænger ved vedhænget. Ret ærgerligt og vil anbefale et andet design hvis muligt fremadrettet.

Smykker med symbolsk betydning
Denne gang vil jeg glæde min elskede søster med et par muslinge øreringe på hendes 50 års dag. Og de er virkelig smukke.
Indpakningen er også smuk.
Så tusinde tak - det bliver absolut ikke min sidste handel ved dig.

Resposta da Laesoe Studio
Virkelig god service ift bestilling og…
Virkelig god service ift bestilling og afhentning

Smukke smykker
Super service og hurtigt svar ved kontakt.
Smykkerne er virkelig smukke.

Følelse af personlig betjening
Hurtig personlig levering i min postkasse i Frederikshavn.

Resposta da Laesoe Studio
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.