Lampljuset Opiniões 18

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

18 opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Mycket dålig kvalité

Jag beställde 25 st Steal uppladdningsbar bordslampa till julklapp till våra anställda. Förstod när leveranserna skulle komma att det kom från Kina, det var inget som framgick, jag trodde det var ett familjeföretag jag handlade av. Minst 10 st av dessa lampor var antingen väldigt sneda eller så var laddningshålet snett så de inte går att ladda. Har haft flera mailkonversationer med Lampljuset och även skickat bilder på skadade lampor. Fick den 23/2 2026 besked att nya lampor skulle skickas (10 st). Idag den 14/4 har jag ännu inte fått några lampor och har nu bett företaget återbetala det vi betalt då lamporna är så dåliga. Det ska inte ta nästan två månader att behandla och jag ska inte behöva ligga på hela tiden. Jag är fruktansvärt besviken och missnöjd.

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en tavla den 18 mars har…

Beställde en tavla den 18 mars har fortfarande inte fått min beställning och har inte heller fått svar på ett mail jag skickade den 31e mars.

8 de abril de 2026

Resposta da Lampljuset

Hej melvin. Vi har både skickat din tavla och mail med spårnummer. Din lampa är påväg att levereras. Hade de inte vart påsk och röda dagar så hade tavlan vart hemma hos dig.

Ej godkända produkter

Tog först tre fyra veckor att få ordern pga att den skickades från China. När den kom var kablarna så otroligt tunna samt ingen CE märkning. Ville därför göra retur men de svarade aldrig på min begäran. Fick bli att betala fakturan och slänga skiten.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Lampljuset

Vi beklagar verkligen att du upplevt detta – det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi vill gärna reda ut situationen, då vi inte har någon registrerad returförfrågan från dig i vårt system. Det kan hända att meddelanden ibland inte kommer fram, och i sådana fall hjälper vi dig självklart vidare direkt.

Vi tar även din feedback kring produkten på stort allvar och ser över detta internt.

Vänligen kontakta oss på
📧 kontakt@lampljuset.se
så hjälper vi dig med en lösning så snabbt som möjligt.

Lampljuset

En riktig fejksida

En riktig fejksida. Lång leveranstid, dålig kvalité och lampa som inte lever upp alls till den kvalitet som påstås. Inget svar av kundtjänst när jag skickade in reklamation. Rekommenderas ej!

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Lampljuset

Vi är ledsna att höra att du haft en negativ upplevelse – det är självklart inte den standard vi strävar efter.

Vi vill dock informera om att återbetalning för din retur redan har genomförts, och vi hoppas att detta har nått dig eller syns på ditt konto inom kort (beroende på bankens hanteringstid).

Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra produkter och vår kundservice. Om du fortfarande upplever att något är oklart eller inte stämmer är du varmt välkommen att kontakta oss igen så hjälper vi dig vidare.

Lampljuset
📧 kontakt@lampljuset.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Fina lampor

Beställde 2 lampor, till husbilen. Blev super. Bra att kunna ändra ljusstyrkan.
Bra hemsida, smidig leverans. Blir fler köp😊

6 de março de 2026

Fula lampor, motsvarande INTE förväntningarna

Beställde ett par snygga lampor att ha på väggen. När jag fick paketet insåg jag att kvaliteten inte var den bästa. Guldfärgad skulle de vara, men dessa var extremt guldiga. De var dessutom olika nyanser på dem. En var åt guld, den andra koppar. De ena var också glansig medans den andra var matt. Har försökt att få kontakt med företaget, men de svarar inte. Se upp för dessa skojare!

8 de janeiro de 2026

En riktig skämtsida

En riktig skämtsida. Lång leveranstid, dålig kvalité och lampa som inte lever upp alls till den kvalitet som påstås. Inget svar av kundtjänst när jag skickade in reklamation. Rekommenderas ej!

23 de janeiro de 2026

Jag beställde en lampa

Jag beställde en lampa. Fick vänta över fjorton dagar innan den levererades. Då jag ville returnera skulle frakten gå på över 300:-, nästan lika mycket som själva lampan.
Handla inte här!

17 de dezembro de 2025

Oseriös, beställ inte härifrån

Har man betalning via Klarna ska man enligt deras kundtjänst inte skicka några returer själv till Kina på uppmaning av något företag. Då kan Klarna underkänna fakturan i fråga och avsluta samarbetet med bolaget. Lampljuset agerar på så vis. Förmodligen i förhoppning att kunden inte orkar dra i gång en returprocess och bara betalar fakturan. Klarna har nu uppmärksammats om att företeelsen förekommer i Lampljuset.

16 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

från vårt kontor i Arboga till ditt hem! (Via Kina)

Företaget beskriver sig sälja kvalitetslampor med lev 5-10 dagar. Jag fick mina i ett paket från Yun Express från Kina. Riktigt plastigt och billigt skräp. Paketerat i frigolit som snöade ner hela golvet och fastnade i kläderna. Såg iofs ut som på bild men det var inte ngt att stoltsera med. Plastigt. Å andra sidan inte svindyrt men hade säkert kunnat köpa samma på Temu. För 1/4 pris.

Snabb kundservice dock. De svarade direkt men att de är ett trevlig par från Arboga som skickar ”från vårt kontor i Arboga till ditt hem!” Ja. De skickar en order till Kina som skickar det till ditt hem. Hahah

27 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Man förstår inte att de skickar ifrån…

Man förstår inte att de skickar ifrån kina och att man själv står för returfrakten åter till kina. Man hittar den information efter väldigt många klick. Det döljs av fria frakt och 60 dagars öppetköp med full betalning åter.

22 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.