Ik bestelde een geur die volgens de reclame hetzelfde zou ruiken als Valentino Born in Roma, maar helaas komt de geur totaal niet overeen. Dit was juist de reden dat ik bestelde, dus dit is erg te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik ben erg tevreden over deze parfum. De geur is verfijnd, blijft de hele dag hangen en krijgt regelmatig complimenten van anderen. Het is duidelijk dat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige ingredië... Ver mais
Ik ben zeer tevreden over Lanor! Lekkere geur blijf ontzettend lang zitten. Ik krijg veel complimenten van iederen dat ik super lekker ruikt. Top kwaliteit en stijlvolle verpakking. Zeer aanrader!
Informações sobre a empresa
Lanior Parfums – Luxe geuren, zonder het luxe prijskaartje. Bij Lanior Parfums geloven we dat iconische geuren voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Wij bieden hoogwaardige parfums die qua geurbeleving niet onderdoen voor bekende designermerken, maar dan voor een fractie van de prijs. Elk parfum wordt met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit, stijl en karakter, zodat jij jouw unieke geur kunt ontdekken zonder concessies te doen. Onze missie is simpel: luxe bereikbaar maken, zonder compromis. Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse signature scent of een geur voor speciale gelegenheden, bij Lanior vind je altijd iets dat bij je past. Met een snelle levering, eerlijke prijzen en uitstekende klantenservice doen wij er alles aan om jouw parfumervaring compleet te maken.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Heb 2 verschillende geuren besteld bij…
Heb 2 verschillende geuren besteld bij Lanior,blijven lang hun geur behouden,identiek als wie ik altijd al gebruikte alleen vele malen goedkoper,ik ben zeer tevreden echt een aanrader!!

Top kwaliteit!
Top parfum! Blijft lang zitten op de huid en een paar spuitjes is voldoende voor de hele dag. T is een aanrader voor iedereen

Lanior levert prachtige
Lanior levert prachtige, langdurige geuren met een luxe uitstraling. Snelle verzending en zorgvuldige verpakking maken Lanior een echte aanrader

Resposta da Lanior
Exclusieve geuren die indruk maken!
Als een echte parfumliefhebber heb ik al een paar geuren getest en ik ben zó enthousiast. Exclusieve en verfijnde parfums die je zo uniek maakt. Je merkt dat er veel aandacht en liefde in de selectie zit. Ik kan niet wachten om mijn eerste bestelling te plaatsen en mezelf (of iemand anders) te verwennen. Een absolute aanrader voor wie houdt van bijzondere en luxe geuren!

Super fijne webshop
Super fijne webshop.
Lekkere parfums die de hele dag door goed blijven ruiken!

Resposta da Lanior
Vandaag een heerlijk parfum gekocht en…
Vandaag een heerlijk parfum gekocht en supergoed geholpen. Wat een fijne service! Ik ben zeker een vaste klant erbij. Wil je ook zo een lekkere geurtje? of wil je iemand verrassen?? Twijfel niet! Bestel op laniorparfums.nl