Leia as opiniões dos outros
Het neemt wat tijd om de mogelijkheden zelf te ontdekken. De uitleg is wel volledig maar er zou moeten gewerkt worden aan ofwel een opleiding ( on line ?) of aan illustraties / filmkes om een en ande... Ver mais
Nederlandstalig!!! Overzichtelijk. Sobere editor waar toch alles inzit wat je nodig hebt. Foto's direct op de juiste plaats slepen zonder eerst te uploaden. Supersnel antwoord (10-15 minuten) op vra... Ver mais
Wij zijn een toneelvereniging die slechts een vijftal nieuwsbrieven per jaar verstuurd. Dank zij de gebruiksvriendelijkheid van Laposta kunnen we op een correcte manier ons publiek op de hoogte houde... Ver mais
Informações sobre a empresa
Maak en verstuur jouw digitale nieuwsbrieven goed, veilig en snel met Laposta. Met dit gebruiksvriendelijke Nederlandse nieuwsbriefprogramma kun jij direct aan de slag met effectieve tools voor e-mailmarketing en volledig voldoen aan de Europese privacywetgeving. Gratis te gebruiken tot 2000 relaties.
Informações de contacto
Zutphen, Holanda
- helpdesk@laposta.nl
- laposta.nl
Een aanrader voor DM.
Bij het opzetten en authenticeren van een account werd prima assistentie verleend. De eerste mailing werkte prima. Het opzetten van een mailing (die veel lijkt op die van Mailchimp) wordt stapsgewijs afgewerkt. De acceptatie van de mailtjes door de ontvanger is hoog. Een groot voordeel is, dat LaPosta een Nederlands bedrijf is en aan alle AVG-eisen voldoet. Dus volledig 'Trump-proof'.
Het neemt wat tijd om de mogelijkheden…
Het neemt wat tijd om de mogelijkheden zelf te ontdekken.
De uitleg is wel volledig maar er zou moeten gewerkt worden aan ofwel een opleiding ( on line ?) of aan illustraties / filmkes om een en ander beter te demonstreren
Laposta - ook in de gratis variant geweldig
Laposta is een nieuwsbriefservice met een betaalde variant en tot 2000 abo's een gratis variant.
Wij maken met onze dorpsberichten gebruik van de gratis variant.
Je moet even wennen aan de lay out, maar als je het een of twee keer gedaan hebt is het een ongelooflijk handig programma om een nieuwsbrief te maken met een eigen uiterlijk, met foto's, links, knoppen etc.
Er zijn veel schriftelijke handleidingen online en een paar youtube instructiefilmpjes van (kennelijk) derden die het gebruiken.
Je krijgt vanuit Laposta verschillende tips en checks om te zorgen dat je nieuwsbrief niet als spam wordt aangemerkt door ontvangende providers.
Heel gaaf is dat je ook de resultaten kunt zien: of mensen je nieuwsbrief echt openen, links aanklikken etc.
Allemaal tof, maar Laposta is helemaal 5 sterren waard, omdat ook wij als niet betalende gebruiker de helpdesk per mail kunnen benaderen en die vaak binnen heel korte tijd duidelijk antwoord geeft
De manier van denken waarmee het proces…
De manier van denken waarmee het proces in ingericht komt prima overeen met de behoefte van ons als stichting. De sjablonen werken fijn, de uitleg in het Nederlands is prettig en de uitstraling overzichtelijk.
Eenvoudig in gebruik
Eenvoudig in gebruik, real time informatie, bruikbare statistieken
Revue "De Spatjes"
Wij zijn een toneelvereniging die slechts een vijftal nieuwsbrieven per jaar verstuurd. Dank zij de gebruiksvriendelijkheid van Laposta kunnen we op een correcte manier ons publiek op de hoogte houden.
Namens de toneelgroep De spatjes
Makkelijke en mooie oplossing voor onze nieuwsbrieven
Ik gebruik de Laposta regelmatig, ik vind het makkelijk werken, er mooi uitzien en als er een keer wat aan de hand is wordt er snel geacteerd. Eigenlijk verbaast het me dat deze dienst op deze manier gratis is, maar dat moet je ze maar niet vertellen ;)
Kreeg snel antwoord
Ik had een vraag en kreeg snel het juiste antwoord. Veel meer kan ik er ook niet over zeggen :-)
La Posta is een fantastische tool om de…
La Posta is een fantastische tool om de communicatie van je ( kleine) vereniging te doen. Vlot en praktisch, veilig! Minder spam!
Snelle en adequate antwoorden
Snelle antwoorden, adequate reactie. Het probleem was binnen een dag opgelost.

Resposta da Laposta
Eenvoudige mogelijkheid om nieuwsbrieven te schrijven en veel correspondenten te bereiken, het is soms een beetje zoeken om de juiste vorm te vinden maar eens gestart wijst alles zichzelf uit. Goede service, vlotte antwoorden wanneer men met een vraag zit.

Wat kan beter
Wat kan beter: Als mailadressen dubbel in meerdere verzendlijsten komen telt hij dat ook als twee contacten. Daarom ‘per abuis’ meer dan 2000 contacten. Gelijk geblokkeerd!! Dat kan subtieler
Voor de rest heel tevreden over Laposta en haar mogelijkheden

Blij met Laposta.
Blij met Laposta.
Redelijk eenvoudig in gebruik en goede begeleiding als je er toch niet uit komt.

Resposta da Laposta
Ik vind de informatie op de website en…
Ik vind de informatie op de website en hulppagina's erg goed. Toen ik een probleem had met mijn gratis abonnement, kreeg ik supersnel contact en het probleem is erg goed opgelost!

Resposta da Laposta
Het is fijn en snel communiceren met…
Het is fijn en snel communiceren met klantenservice van Laposta. Je wordt adequaat en kundig geadviseerd. Mvg. Jörg Kaasjager, Kaasjager Makers van Communicatie

Resposta da Laposta
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.