In het weekend besteld, vanmorgen al geleverd door post.nl, bestelling voldoet aan hetgene ik er van verwachtte, communicatie ivm levering was top👍 Eigenlijk n 5 + ster waard
Leia as opiniões dos outros
Jaar en dag klant. "De large" is altijd al bekend geweest voor toffe hebbedingetjes. Heb hier al zoveel bestellingen geplaatst en nog geen reviews gegeven dus hierbij toch even meegeven. Snel, betro... Ver mais
Het is niet altijd eenvoudig om originele kledij te vinden als heteroman. Ik was op zoek naar iets dat zowel origineel als klassiek is en ben voor een split zwarte jeans gegaan, de Gothicana by EMP Pe... Ver mais
Duurde beetje lang voor de bestelling eindelijk vertrok uit magazijn maar eenmaal het in gang kwam was het snel geleverd 🙈 ik koop intussen al jaren bij large pop merchandise, dan klein jaartje niet... Ver mais
Informações sobre a empresa
Ruim 30.000 fanartikelen ✓ Heavy metal, rock & entertainment ✓ Exclusieve edities & merken ✓ Gratis verzending met de Large Backstage Club
Informações de contacto
Graafstroomstraat 35, 3044 AN, Rotterdam, Estados Unidos da América
- large.be
Respondeu a 11% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Alles is perfect verlopen
Alles is perfect verlopen, bestelling is op tijd aangekomen,
Alles past
Alles past. De maten zijn consequent juist en schommelen niet afhankelijk van merk.
Goeie info
De info over de kledij zoals de maattabel of de afmetingen van borst ,arm en ruglengte was spot on waardoor de jas mij perfect zat , heel tevreden
Snel & correct geleverd
Snel & correct geleverd. Goede communicatie omtrent leveringen & leuke producten.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering
Prijs kwaliteit Top .
Had vlug mijn EMP-vest
Had vlug mijn Rock Rebel-vest! Écht kei heavy 🤘
Omruilen kan niet meer en wordt retourneren, retourneren = korting kwijt
Positief over de vlotte bestelling en goede kwaliteit van het lederen jasje.
Minpunt is dat omruilen naar andere maat niet meer mogelijk is, je kan enkel nog retour zenden en opnieuw bestellen ,waardoor je de fikse korting die je kreeg met speciale acties zou verliezen! Als je een korting van 90€ kan scoren 2 weken black friday, en de week erna de korting nog 25€ bedraagt dan verlies ik 65€ korting. Naar mate black friday dichterkwam, des te minder het jasje was afgeprijsd, zonder de extra korting van de actie.
Klantendienst kon me niet verder helpen. Enige wat ik te horen kreeg was retourneren en opnieuw bestellen.
Erg teleurgesteld, thans al vaker spullen gekocht.
Alles is naar wens verlopen
Alles is naar wens verlopen. Mooie schedel . Zal mooi staan in mijn interieur. Dank u . 👍
Snelle levering en goede kwaliteit bedankt
Heel snelle levering en van goeie kwaliteit bedankt jongens en meisjes
altijd in orde
altijd in orde
altijd op tijd geleverd
beste merch aan beste prijs
Bestelling nog geleverd voor aangegeven…
Bestelling nog geleverd voor aangegeven datum, proper en zonder problemen gepast en goed bevonden door de zoon .
Hele goede service en afhandeling
Altijd opnieuw kan je rekenen op de goede servive van Large. Ben superfan. Eindelijk een webshop waar vele stijlen elkaar tegenkomen. Snelle afhandeling, snelle levering. Top!
Heel goed en prijskwaliteit zit het ook…
Heel goed en prijskwaliteit zit het ook goed. De service is uitstekend
SuperGoede info op website
Goede info op website, correcte levering, top!
Snelle levering, goede kwaliteit
Maten heel verschillend is een nadeel
Fast delivery
Fast delivery. Sadly the 20% offer discount disabled the pay button because the added free extra item was out of Stock and the website did not want to remove it so i had to remove the 20% option and payed full prize
Netjes op tijd en
Netjes op tijd en gij. Verpakt niks op aan te merken dank u wel
Alles correct en goed verlopen
Alles correct en goed verlopen, professioneel...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.