Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
La Rosa Italiano er en restaurant, der giver en formidabel oplevelse til alle deres kunder. Vi er en enestående restaurant, som lægger vægt på at serverer skøn og velsmagende mad hver dag. Kvaliteten på vores mad er i top fordi vores mad bliver lavet med rigtige og friske råvarer med kærlighed. Hos La Rosa Italiano bruger vi træfyret sten til at bage vores pizzaer og brød med ægte italienske produkter. Vores medarbejdere er engageret, og sørger for, at hver en ret, som forlader vores køkken lever op til vores høje standard. Hos La Rosa er der også plads til børnene, derfor har vi skabt en menu kun til dem. Så hvis hele familien har lyst til en skøn madoplevelse, så kom forbi La Rosa allerede i dag. Vi har gjort det endnu nemmere for vores kunder at bestille fra La Rosa. Du skal blot hente vores app, som både er tilgængelig på Google Play og App Store. Blot et par klik, og din ordrer er på vej!
Informações de contacto
Tranegårdsvej 68, 2900, Hellerup, Dinamarca
- larosa@larosa.dk
- larosa.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Høj pris ringe pizza
Pizza kr. 135,- almindelig. kvaliteten er så ringe at prisen er at gøre grin med kunder. Til den pris forventer man en vis kvalitet, men ærligt den kan ikke måle sig med pizzaer til. 85 kr. mange andre steder. 3 Alm pizza 2 bakker fritter. 535 kr. Alle pizzaer forskellige, og ringe. Sparsomt fyld og underbagt bund. Fritter var rigtig gode. Men når man tager 40 kr. mere end mange andre i branchen, så skal kvaliteten følge med. Men igen, det er i Hellerup, men pris og kvalitet skal nu engang hænge sammen.
Der gik 1 time og 45 minutter før maden…
Der gik 1 time og 45 minutter før maden kom og pizzaerne var helt kolde
Dårlig kvalitet og server.
Dårlig kvalitet og server.
I må ikke bestille eller købe fra dem.
Hvis du vil bestille til at komme hjem,skal du glemme.
De kommer aldrig
Rigtig god mand.
Rigtig god mand.
Sagde jeg ville have pizzaen pp fem min, den kom efter tre min
Super lækker pizza vildt nemt at…
Super lækker pizza vildt nemt at bestille super service
Enormt smagfulde pizzaer og god…
Enormt smagfulde pizzaer og god service. Kommer snart igen!
Ægte italiensk pizza’er..
super god stenovns pizzaer
Ventede over halvanden time på en pizza…
Ventede over halvanden time på en pizza der var kold
Min far er lige blevet svinet til i …
Min far er lige blevet svinet til i telefonen fordi man ikke har kunnet forstå den adresse han ellers prøvede at stave for dem. Min far bor indenfor 2-3 km fra butikken. Han fik at vide at han ikke kunne tåle ordentligt dansk selvom han har været dansker mere end 80 år. Top dårlig service. HVOR ER JEG VRED!!! Der kommer vist ikke pizza i aften.
Mega sure når man bestiller over telefonen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.