Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Lijkt Nederlandse website. Redelijk dure plafondlampen besteld, dus zag er goed uit. Levering liet op zich wachten. Mail vertsuurd, wel snel antwoord gekregen, maar wel om 5h smorgens met melding dat... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag köpte en lampa av detta företag. Efter Ca en månad levererades en kraftigt skadad lampa..... dessutom ger den ganska dyra lampan intryck av av vara skräp.... jag har reklamerat produkten .. men... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

The design is really beautiful. The unique water ripple design on the glass lampshade makes it seem as if the entire room is surrounded by sparkling water under the light, which is very dreamy. Every... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte spullen. Alle positieve recensies hier zijn nep (niemand schrijft in NL met dit rare taalgebruik). Enkele review 'verspreekt' zich ook en heeft het over 'Lightzey', wat dus waarschijnlijk hetz... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação

Bij Las Sola® zetten we ons in om de perfecte balans te creëren, zodat elke keuze bijdraagt aan een gezellige en aangename sfeer. Ontdek hoe onze verlichting, gordijnen, tapijten en schilderijen elkaar aanvullen om uw huis om te toveren in een ruimte die niet alleen mooi, maar ook aangenaam is. Ervaar de harmonieuze schoonheid die Las Sola® zorgvuldig voor u heeft samengesteld.

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

172 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Weigeren terug te betalen

Verzenden duurde al lang maar lamp blijkt niet dimbaar. Las Sola weigert het volledige aankoopbedrag te retourneren ondanks lamp intact en in de originele verpakking. Enorme zwamverhalen per mail waarin ze proberen onder terugbetaling uit te komen.

6 de janeiro de 2025

Duurzaam en stijlvol

Ik ben onder de indruk van de duurzaamheid en stijl van de Las Sola hanglamp. De lamp is goed gemaakt en ziet er fantastisch uit. De installatie was eenvoudig en het resultaat is precies wat ik zocht.

4 de dezembro de 2024

Geweldige uitstraling

De Las Sola lamp is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger. Het voegt een moderne en elegante uitstraling toe aan mijn huis. De verlichting is niet te fel, precies goed voor elke situatie.

8 de dezembro de 2024

Eenvoudige installatie

Het installeren van deze lamp was een fluitje van een cent. Alles was duidelijk aangegeven in de handleiding, en binnen een paar minuten hing de lamp al. De lichtkwaliteit is geweldig, perfect voor mijn woonkamer.

10 de dezembro de 2024

Geweldige sfeer

De Las Sola hanglamp creëerde direct een warme en uitnodigende sfeer in mijn eetkamer. Het design is simpel maar chic, en de verlichting is precies goed. Dit is echt een must-have voor moderne interieurs.

15 de dezembro de 2024

Ik ben opgelicht

Ik ben opgelicht, dure lampen gekocht maanden geleden en ze nooit ontvangen.

Ondertussen aangifte gedaan bij de politie. KOOP HIER NIKS

3 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Boven verwachting, het is elke cent waard

In het begin had ik niet veel verwachtingen van de Las Sola producten, maar na de installatie was het een aangename verrassing! Het was snel en eenvoudig te installeren, en de verlichting is perfect. Het licht is niet te fel, maar verlicht de hele kamer. Elke keer als ik het aanzet, voel ik me direct comfortabel.

27 de novembro de 2024

Uitstekende kwaliteit

Na het ontvangen van de Las Sola hanglamp was ik zeer tevreden met de kwaliteit. Het ontwerp is eenvoudig en elegant, de materialen en afwerking zijn uitstekend. De installatie was vlot en de verlichting is heel zacht. Zodra het aanstaat, verandert de sfeer in mijn huis en wordt het veel warmer.

26 de novembro de 2024

Scam Chinese Company Avoid

Company based in China and HongKong scamming customers abroad!!!
I ordered a light a month ago, but still don’t have the light and no one at las solas is reachable (tried contacting by chat and email). At the time of order, they ‘never’ specified how long the delivery usually takes and their confirmation email didn’t have my order number, so I can’t even track my order.
Their promo sales email says the team is always reachable to help - which is total BS because no one ever responded to me in the past month. If i don’t hear back in 2 days, I’m going to refute this order with my credit card company because their service is scam. If i can go back time, I’d avoid this shady business by all means

1 de dezembro de 2024

Mooie wandlamp

Ik heb deze wandlampen in mijn gang geplaatst en ze zien er prachtig uit. Ze creëren een warme sfeer en passen perfect bij mijn interieur. Ze zijn ook makkelijk te monteren.

13 de outubro de 2024

Stevige vloerlamp

Deze vloerlamp is precies wat ik zocht. Hij is stevig, stijlvol en biedt de perfecte hoeveelheid licht voor mijn leeshoek. Een geweldige toevoeging aan mijn huis!

27 de setembro de 2024

SUPER BAD!

SUPER BAD!

It's a company in HongKong selling cheap stuff directly from China. Delivery time is more than 2 weeks and the products are bad:

- Material quality of the lamp is bad. All the glass balls had hole in it.
- Thing are not assembled and instructions are unclear.
- After 3 months, all the led lamps failed. So I had to buy new ones.

15 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet geschikt voor de Europese markt

Niet geschikt voor de Europese markt. Lampen voldoen niet aan Europese veiligheidsnormen. Lichtbron wordt niet meegeleverd en is ook niet verkrijgbaar in Nederland.

2 de outubro de 2024

Betrug! Scam!!

Betrug!

Betrug!! Bloß nicht bestellen, die Firma betrügt und verkauft billigste Ware aus China ohne Widerrufsrecht, das Geld ist weg.

23 de outubro de 2024

Kan niet retourneren

Ik ben oprecht stom verbaasd hoe deze firma nog kan bestaan.
Na aankoop mag je niet alleen lang wachten op de levering, ook laat de kwaliteit te wensen over. Dropshipper die niet wil dat je het product retourneert en als je na 6 mailtjes vragen eindelijk een retouradres ontvangt (in Duitsland), je het product netjes retourneert op eigen kosten, mag je na ruim 2 maanden nog steeds geduldig wachten op een terugbetaling. Tot vandaag nog steeds geen euro terug mogen ontvangen.
Kortom; koop hier niks.
(Overigens willen ze een percentage inhouden van het aankoopbedrag bij retourzending, dit is wettelijk gezien verboden).

1 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

De producten zien er op de fotos mooier…

De producten zien er op de fotos mooier uit en in het echt plastic, gaat al na een jaar kapot.
Dit is een dropship bedrijf en geen echte lampen specialisten: haalt goedkope spullen china en zit er als e-commerce tussen en verdient daar op. Niet kopen hier!

19 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.