Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dubieus verhaal. Bijna alle reviews zijn de eerste. Namen zijn TE kloppend en teksten dezelfde stijl. Zie bol.com reviews - waardeloos product! Trap er niet in!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Pan gebruikt, korte met de hand gewassen en hij ziet er telkens weer uit alsof ik hem net binnen heb

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik al een tijdje de pan en ik ben erg blij dat jullie complete set vol zit met zulke geweldige pannen, wuaw!

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis para cozinha

Last Pan is een Nederlands premium kookwarenmerk dat gelooft in één pan voor het leven. Onze pannen zijn gemaakt van 99,8% puur titanium zonder coating, zonder PFAS, zonder compromissen. Titanium is het sterkste lichtgewicht metaal ter wereld. Onze pannen krassen niet, slijten niet en gaan generaties mee. Geen Teflon, geen keramische coating die na een jaar loslaat. Gewoon puur metaal, voor altijd. Last Pan pannen werken op alle kookplaten. Inductie, gas, elektrisch en keramisch en zijn volledig ovenbestendig. Geproduceerd in Duitsland, ontworpen in Nederland. Onze titanium snijplanken zijn net zo onverslaanbaar: 100% titanium, vaatwasserbestendig en bestand tegen krassen, bacteriën en geuren. Geen plastic, geen hout dat scheurt. We staan voor eerlijke kwaliteit, directe service en levenslange garantie op elk product. Heb je een vraag of probleem? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar zoals je in onze reviews kunt lezen. Bij Last Pan koop je niet zomaar een pan. Je koopt de laatste pan die je ooit nodig hebt.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

37 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Dubieus verhaal

6 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Dankjewel dat je dit bedrijf bent…

Dankjewel dat je dit bedrijf bent begonnen, ik zou er anders nooit achter komen dat mijn pannen eigenlijk gewoon gif in mijn eten en het eten van mijn kinderen afgeeft. Bah, maak snel een overstap als je dit leest!

2 de abril de 2026

Instructie boekjes

Duidelijke instructie boekjes bij het product gekregen, het is zoals andere eerder aangaven even wennen maar zodra je het onder de knie hebt is het een prachtig product. Erg blij mee.

26 de fevereiro de 2026

Mooie pan

Ik ben erg tevreden met de pan, bakt niet aan en ik zal zelfs besparen op gas als ik hier op kook.

11 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

moeilijk wennen

Het is toch even anders koken maar het heeft zoveel pluspunten dat het allemaal waard is. Daarnaast lijkt mijn keuken door de pannen mijn keuken veel luxer!

23 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gelijk oude pannen weg gegooid

Ik wist ergens wel dat mijn pannen niet goed waren voor mijn gezondheid maar ik was erg gehecht aan ze. Toen mijn bestelling van Last pan binnenkwam heb ik mijn oude pannen gelijk in de prullenbak gegooid.

7 de março de 2026

ik was sceptisch maar

ik heb een tijdje gezocht naar een betere pan dan mijn huidige teflon en toen kwam ik titanium tegen. Ik was eerst misschien een beetje sceptisch maar ik ben erg blij dat ik jullie pan heb gekocht!

12 de março de 2026

Goeie ervaring

Weinig te zeggen, over het algemeen een hartstikke fijne ervaring. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

18 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.