Laura Design Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb een tijdje op mijn ring moeten wachten wegens omstandigheden, heeft mij super goed op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen en als beloning een mooi cadeau extra erbij gedaan. Kan geen be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer blij met mijn oorbellen, ze zijn prachtig! Ook zeer content van de levering. Ik had een fout land opgegeven, maar na een vriendelijk mailtje, werden ze een paar dagen alsnog geleverd. Hartelijk d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Mijn naam is Laura, oprichter van Laura Design. In 2017 begon ik dit avontuur vanuit een verlangen om meer te doen met mijn creativiteit en passie voor sieraden. Geen massaproductie, maar sieraden met een verhaal. Stijlvol, betekenisvol en van hoogwaardige kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, met daarnaast collecties die afgewerkt zijn met drie lagen 18 karaat goldplating of 18 karaat rose goldplating. Ook vind je bij Laura Design een prachtige selectie van sieraden met natuurlijke halfedelstenen, elk met hun eigen kleur, uitstraling en symboliek.Veel van de sieraden zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen, zoals koraal en bladeren. De inspiratie voor veel van deze designs is ontstaan tijdens reizen in verschillende Aziatische landen. Wat ooit begon met een paar ontwerpen aan mijn keukentafel, groeide uit tot een geliefd merk waar vrouwen in heel Nederland zich mee verbinden. Vandaag de dag werk ik samen met ervaren zilversmeden uit Azië, die elk ontwerp met de hand tot leven brengen. Zelf ga ik op zoek naar de mooiste parels, edelstenen en materialen, zodat alleen de allermooiste sieraden in de webshop terechtkomen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

439 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas een teleurstellende ervaring

Helaas een teleurstellende ervaring. Ik heb een ring retour gestuurd omdat ik deze bij ontvangst erg fragiel vond en niet helemaal wat ik had verwacht. Voor de retourzending heb ik precies het advies van Laura Design gevolgd en het pakket op eigen kosten met DHL-pakketpost verzonden.

DHL heeft het pakket vervolgens niet op het kantooradres afgeleverd, maar in een pakketautomaat geplaatst. Ik heb Laura Design hierover ook nog gemaild terwijl het pakket daar lag. Het pakket is niet opgehaald en uiteindelijk weer bij mij terugbezorgd.

Natuurlijk begrijp ik dat Laura Design geen invloed heeft op waar DHL een pakket aflevert. Wat mij teleurstelt, is dat er vervolgens op geen enkele manier wordt meegedacht. Het standpunt is dat de retourzending mijn verantwoordelijkheid is en dat men als kleine ondernemer geen tijd heeft om pakketten uit een automaat te halen. Van mij wordt nu dus verwacht dat ik het pakket opnieuw op eigen kosten verstuur, terwijl er bovendien geen enkele garantie is dat DHL het niet opnieuw in een automaat plaatst en precies dezelfde situatie ontstaat.

Het gaat mij daarbij niet eens alleen om het feit dat er geen oplossing wordt aangeboden, maar ook om de manier waarop hierover wordt gecommuniceerd. Ik begrijp best dat een kleine ondernemer grenzen stelt aan wat zij kan doen. Maar dezelfde boodschap had met iets meer begrip en bereidheid om mee te denken heel anders kunnen overkomen. Nu komt het vooral neer op: dit is uw verantwoordelijkheid en u moet het met DHL oplossen.

Juist omdat ik graag bij kleinere ondernemers koop, vind ik dit erg jammer. Er kan altijd iets misgaan met een bezorging; voor mij blijkt goede service juist uit hoe er vervolgens met zo'n situatie én met de klant wordt omgegaan. Daar ben ik in dit geval helaas erg teleurgesteld over.

30 de julho de 2026

Erschwinglicher Schmuck

Ansprechende Auswahl, gute Verarbeitung, schnelle Lieferung. Alles, wie es sein soll.

30 de julho de 2026

Resposta da Laura Design

Vielen Dank für Ihre begeisterte 5-Sterne-Bewertung, Susan! Wir hoffen, dass Sie viel Freude an Ihrem wunderschönen neuen Schmuck haben, und freuen uns darauf, Sie wiederzusehen! Herzliche Grüße, Laura

Prachtig design en topkwaliteit

Zeer blij met mijn oorbellen, ze zijn prachtig! Ook zeer content van de levering. Ik had een fout land opgegeven, maar na een vriendelijk mailtje, werden ze een paar dagen alsnog geleverd. Hartelijk dank!

14 de julho de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! We helpen graag :) Heel veel draagplezier gewenst van je prachtige nieuwe oorbellen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Nancy! Heel veel draagplezier gewenst van je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Mooie sierraden

Mooie sierraden, duurde wat langer door de drukte, maar alles prima afgehandeld!

7 de julho de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review! Heel veel draagplezier gewenst van je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Classificada 5 em 5 estrelas

Quick resolution of an issue

I had an issue with a ring that I bought at a market. After contacting the store, I was informed when they would be at the market again and that they would be happy to offer a replacement. When I went to see them at the market again, they quickly exchanged my item and provided extra advice. Happy with the resolution!

5 de julho de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Laura Design

Thank you for your nice and elaborate review, Monika! Happy to help :) Enjoy wearing your beautiful ring and we wish to welcome you again! Kind regards, Laura

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

1 de julho de 2026

Mooie en bijzondere sieraden

De levering is altijd snel en mijn bestelling is mooi en met zorg verpakt. Ik bestel meestal zilveren ringen en oorhangers. Ik krijg er regelmatig complimenten over. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar stijlvolle en bijzondere sieraden.

29 de junho de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Heel veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Prima

Goed geregeld Laura

2 de junho de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Ankie! Heel veel draagplezier gewenst van je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Classificada 3 em 5 estrelas

Mooie oorbellen, helaas wel eentje stuk na 1 dag dragen

Mooie oorbellen. Heel blij mee. Wel is er probleem met de kwaliteit van 1 oorbel (ik had 3 paar oorbellen besteld). Al na 1 dag dragen is 1 oorbel (een threader) stuk gegaan bij het uitdoen. Ik heb dit vandaag gemeld via email met een foto van de kapotte oorbel en wacht op een reactie.

2 de junho de 2026

Resposta da Laura Design

Beste Nadine, wat vervelend dat een van de oorbellen zo snel defect is geraakt. We hebben jouw e-mail in goede orde ontvangen. Uiteraard zullen wij jou z.s.m. een vervangend exemplaar toesturen, zodat je er alsnog van kunt genieten! Dank voor je begrip en veel draagplezier gewenst! Groetjes, Laura

Prachtige halsketting

Prachtige halsketting! Zo mooi fijn maar heel sprekende kleurtjes.

29 de abril de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Brigitte! Heel veel draagplezier gewenst van je prachtige nieuwe ketting en heel graag tot ziens! Groetjes, Laura

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel ontvangen en mooi ingepakte!

Snel ontvangen en mooi ingepakte!

5 de maio de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Beautiful products

Beautiful products! Gorgeous!

9 de abril de 2026

Resposta da Laura Design

Thank you for your great review! We are glad to hear that you're satisfied with your purchase. Enjoy wearing your beautiful new jewellery and please come again! Greetings, Laura

Mooi product !oorbellen

Mooi product !

8 de abril de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Corine! We wensen je heel veel draagplezier van je nieuwe sieraden en zien je graag weer terug! Groetjes, Laura

Mooie collectie

Mooie collectie, goed en verzorgd ingepakt en snel geleverd

1 de abril de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Anita! Heel veel draagplezier gewenst van je prachtige nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en mooie verpakking

Snelle levering en mooie verpakking. goede kwaliteit.

31 de março de 2026

Resposta da Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Ria! Fijn dat je zo tevreden bent :) Heel veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura