Total sett en veldig bra opplevelse - fra bestilling, leveranse og ikke minst opplevelse av kvalitet og det estetiske i rommet. Kan varmt anbefales hvis man ønsker et kvalitetsteppe med spesiell desig... Ver mais
Fikk skadet teppe. Ringt ikke svar og sendt utallige mailer for retur. Ingen respons Har fremdeles ikke fått instruksjon om hva jeg skal gjøre for retur etter snart to uker. Reklamajonen er registr... Ver mais
Trevligt bemötande både i butik och via mail. Fick prov med hem på första mattan Lilly medan ett hemskickat prov på mattan Johanna. Så nöjd med mattorna både när det gäller kvalitet och utseende.... Ver mais
Established in 2015 and based in Stockholm, LAYERED has grown to become one of Scandinavia’s most talked about interior design brands. At LAYERED, craftsmanship and circularity are at the heart of our design process. We use 100% natural or recycled materials to create durable, long-lasting products with circular qualities.
Artillerigatan 12, 114 51, Stockholm, Suécia
Respondeu a 91% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Everything was just perfect. Good advice, with visualization of my space. Fast delivery. And such a nice rug.

Resposta da LAYERED
Toppen service och zuper lycklig gör min nya fina matta.

Resposta da LAYERED
Veldig greit å kunne bestille prøve-bit av teppet. Flott kvalitet.

Resposta da LAYERED
Meget glad for tæppet. Hurtig levering og helt op til dør.

Resposta da LAYERED
I love your design, the quality of your fabrics and colour scheme… thank you for bringing a sense of joy and serenity to my living room!!

Resposta da LAYERED
Total sett en veldig bra opplevelse - fra bestilling, leveranse og ikke minst opplevelse av kvalitet og det estetiske i rommet. Kan varmt anbefales hvis man ønsker et kvalitetsteppe med spesiell design.

Resposta da LAYERED
Fantastisk design på mattorna, och ett service tänk som man blir glad av som kund! Mycket nöjd!

Resposta da LAYERED
Bellissimo tappeto di design e di ottima qualità. Consegnato nel giro di pochi giorni.

Resposta da LAYERED
Vi är supernöjda med vår nya Lilly matta från Layered. Älskar färg och mönster.

Resposta da LAYERED
Så nöjd med min matta! Behövde måttbeställa den så det tog lång tid att få den, men inte längre än det som uppskattades. Bra kundservice, trevliga i butiken. Kan varmt rekommendera.

Resposta da LAYERED
Vi åkte till shoowroomet för att få hjälp. Sen beställde vi men upplevde att den storleken blev för stor. Så vi gjorde en retur som gick väldigt smidigt och fick snabbt hjälp av Alexandra att beställa mindre storlek.

Resposta da LAYERED
Har försökt att göra retur men utan svar från Layered på över två veckor nu.

Resposta da LAYERED
Leveransen kom snabbt, snabbare än förväntat. Mattan är underbar, vacker och skön.

Resposta da LAYERED
Mycket trevliga och tillmötesgående kontakter. Både i butiken och via telefon. Jag missförstod tiden när jag skulle boka för att få leverans till Italien. Fick hjälp att få leveransdatum ändrat så jag kunde vara på plats trots att UPS redan plockat från lagret. Mycket nöjd och glad

Resposta da LAYERED
Vakkert og fint teppe. Minus for at det ikke ble levert helt til døren. I Norge leveres varen med Bring, og det finnes dessverre ikke fraktalternativ eller tilvalg.

Resposta da LAYERED
Normally, samples are provided free, but I paid 10 EUR per sample. When the samples arrived they did not have the 6 different colours as on the picture, but only 3 so the point of checking if the colours would work in our home, was a bit of a waste.

Resposta da LAYERED
Colours of the samples and textures resemble nothing like they do online sadly. I was advised to purchase the larger samples however, I’m not sure how that would effect the colour and the texture

Resposta da LAYERED
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.