Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver Opiniões 4

3. Empresa de finanças e empréstimos para carros
  4. Corrector financeiro
  5. Serviços financeiros não bancários

Escrito pela empresa

Uvildig økonomisk rådgivning til private og midre erhvervsdrivende, fx omkring boligfinansiering, pensionsalder mm. Indhente tilbud fra banker. Jeg har 20 års erfaring fra job i pengeinstitutter. Rådgivning er 100% i øjenhøjde og ærlig - der bliver sat pris på at gøre det komplekse forståeligt. Godkendt af finanstilsynet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Rigtig god oplevelse med Lea

Vi har fået gennemgået vores økonomi fra ende til anden. Alt er foregået i et roligt tempo med tid til spørgsmål og hjælp til forskellige opgaver. Lea er kommet med flere gode og brugbare løsninger og forslag. Flere er allerede sat i sving, og andre ligger
klar i pipelinen. Det har været rigtig godt, at vi ikke bare blev afsluttet ved ét besøg, men at der var en on-going dialog over længere tid, så der var ro til refleksioner, nye tanker og undersøgelser. Vi blev ikke efterladt alene, men taget med på rejsen fra enden til anden. Kan varmt anbefale Lea.

1 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige lavet en låneomlægning…

Jeg har lige lavet en låneomlægning gennem Lea og anbefaler hende på det varmeste :-) Lea har formået at skaffe min en god rente på min både realkreditlånet, men opsparing og min boligkredit, 1000 tak - nu er jeg godt på vej om målet; økonomisk frihed :-) Og Lea forbliver klart min rejseleder på denne rejse.

30 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og nem kvalificeret hjælp

Hurtig og nem kvalificeret hjælp.

Et par mails og en enkelt opringning og så havde Lea hjulpet mig med mange penge tilbage i overskydende skat.

Derudover er Lea en meget sød og behagelig person der virkelig ved hvad hun snakker om.

4 de abril de 2023
logótipo da Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Resposta da Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Mange tak Jonas for den pæne anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lea formår at møde personen der hvor…

Lea formår at møde personen der hvor man er og tager udgangspunkt i de ønsker man har, samtidig med hun skubber en venligt i den rigtige retning uden det bliver uoverskueligt.
Jeg har virkelig fået overblik og styr på min økonomi.

5 de abril de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais