Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Leasit zeer tevreden. Maar als je wilt stoppen moet je de resterende tijd betalen. Plus de rente in mijn geval gewoon de 100 procent van de totale looptijd. Meer dan 3000 euro. Dus afkopen bij... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik was toe aan een nieuwe glasvezellasmachine. En via FOMAX ben ik terecht gekomen bij leasit. Het was een fantastische kans die ik gelijk hebt gegrepen. En alles was heel snel en vakkundig zakelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb inmiddels een aantal voertuigen in de lease gehad bij Lease-It en dit is altijd zonder problemen gegaan. De aanvraag en afhandeling voor een lease gaat heel vlot, ik ben dus heel positief over... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Instituição financeira

Informação fornecida por diversas fontes externas

LEASIT geeft ondernemers financiële speelruimte. Met eenvoudige, flexibele en voordelige leaseoplossingen helpen wij ondernemers bij het waarmaken van hun ambities. En dat alles online. Binnen een paar klikken berekent u uw maandbedrag, zonder verrassingen achteraf. Met LEASIT brengen we leasen dichtbij voor álle ondernemers. Bij ons doet u rechtstreeks zaken met de leasespecialist, zonder tussenkomst van bank of intermediair, dat vinden wij belangrijk. . Leasen via LEASIT is snel, eenvoudig, flexibel en persoonlijk. U weet direct waar u aan toe bent.

Informações de contacto

Classificada 1 em 5 estrelas

Leasit bagger

Leasit zeer tevreden.
Meer dan 3000 euro.
Dus afkopen bij leasit is not don.
Geen enkele beweging in te krijgen.
Super taai. Dus afkopen is je zelf slopen
Laesit bijna 7 jaar voor mij nooit meer.
T.Torenstra

6 de julho de 2023
Opinião espontânea

Prima geregeld

Prima geregeld, lekker vlot!

15 de outubro de 2021

Resposta da leasit.nl

Wat een mooi compliment, ontzettend bedankt!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven. Duidelijk informatie. Snelle handeling.

7 de setembro de 2021

Resposta da leasit.nl

Bedankt voor deze top beoordeling, dit horen we graag!
Groet Frank,

Vaste klant

Meerdere malen auto’s aangeschaft met de hulp van leasit topservice in Financial lease👍

31 de agosto de 2021

Resposta da leasit.nl

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over LEASIT. Een beoordeling als deze zijn we erg blij mee. Dank u wel!

Onze 4e auto via LEASIT

Wij hebben voor de 4e keer gebruik gemaakt van LEASIT en dat doe je alleen als je 100% tevreden bent. Medewerkers zijn allemaal terzake kundig en komen hun afspraken altijd tijdig na. Super soepele en duidelijke afhandeling.

28 de julho de 2021

Resposta da leasit.nl

Goed om te lezen dat u voor de 4e keer tevreden bent over LEASIT. Een beoordeling als deze zijn we erg blij mee. Dank u wel!

Super

Super!

Snel en goed geregeld!

27 de julho de 2021

Resposta da leasit.nl

Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen en bedankt voor deze score!

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke en snelle communicatie!

Duidelijke en snelle (digitale) communicatie tijdens de aanvraag.
Nadat alles getekend was alle documenten nogmaals per post ontvangen.

19 de julho de 2021

Resposta da leasit.nl

Dank u wel voor de mooie score!

Groet Nancy,

Goed geregeld!

11 de junho de 2021

Heel tevreden met dienstverlening

Heel tevreden met dienstverlening. Als ik dan toch een opmerking zou moeten maken ,dan zou het met wat minder papierwerk kunnen .

2 de junho de 2021

Beste heer,

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Het zou inderdaad mooi zijn als we alles volledig kunnen digitaliseren. We nemen uw feedback uiteraard mee.

Bedankt en een prettige dag.

Groet Frank
LEASIT

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb inmiddels een aantal voertuigen…

De aanvraag en afhandeling voor een lease gaat heel vlot, ik ben dus heel positief over Lease-It.

18 de maio de 2021

Beste heer Kool,

Bedankt voor deze top beoordeling, dit horen we graag! Fijn om te horen dat de leases die we aan hebben geboden ook allemaal goed zijn verlopen.

Groet Frank,

prima

veel mailverkeer maar het is niet anders.
vanuit Leasit gaat alles zeer snel.

22 de abril de 2021

Beste Peter,

Dank voor uw feedback. Goed om te horen dat alles snel geregeld is.

Groet,
Frank
LEASIT

Prettig contact!

7 de abril de 2021

Beste Ton,

Goed om te lezen dat alles vlekkeloos is verlopen en dat u tevreden bent over LEASIT.

Prima service

Prima service, alles op zich snel geregeld. Qua begeleiding in de contractstukken mag de begeleiding inhoudelijk wel beter zijn zodat je weet wat je ondertekend. Verder geen opmerkingen.

7 de abril de 2021

Beste Arno,

Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over LEASIT. Wij zullen uw feedback inzake het tekenen en begeleiden van contractstukken meenemen.

Team LEASIT

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.