Informações sobre a empresa

1. Serviços de recrutamento
  2. Serviço de pesquisa de emprego
  3. Recrutador
  4. Agência de empregos temporários

Ledigajobb.se är en plattform som matchar kompetensen och färdigheterna hos jobbsökande med behoven som finns hos företagen. Här finns alla lediga jobb som annonseras online i hela Sverige – och flera tusen tillkommer varje dag. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för kandidater och företag att hitta varandra – därför ser vi till att leda både jobbsökande och rekrytering in i framtiden genom matchning.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

9 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Bristande sökresultat

Söker på seniora chefsroller, men de första sökresultaten som kommer upp har ordet ”junior” i sin rubrik. Söker jag roller som VD bör inte Junior säljare komma som alternativ, eller?

27 de março de 2026
logótipo da ledigajobb.se

Resposta da ledigajobb.se

Hej Peder,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback.

Vi beklagar att sökresultatet inte motsvarade förväntningarna. I det här fallet visade det sig att annonsen hade hamnat fel på grund av en bugg vilket nu är åtgärdat.

Vi uppskattar att du uppmärksammade detta, eftersom sådan feedback hjälper oss att identifiera problem och förbättra upplevelsen för alla som använder Ledigajobb.se.

Kontakta oss gärna på support@ledigajobb.se om du upptäcker fler roller som hamnat fel.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Classificada 5 em 5 estrelas

En plattform som fungerade bra för oss

En plattform som fungerade bra för oss. Vi hade testat flera andra jobbplattformar när vi sökte servicetekniker utan att hitta rätt, men via Ledigajobb.se lyckades vi anställa två personer. Vi fick också ett trevligt bemötande och bra support genom processen.

10 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ledigajobb.se plockar upp mina…

Ledigajobb.se plockar upp mina platsannonser och publicerar dem hos sig. Informationen om hur man ansöker väljer företaget bort att publicera.
Jag har nu fått ett mail om att en person har ansökt. För att kunna se den ansökan måste jag öppna ett konto hos Ledigajobb.se för 4000 kr/år.
Extremt irriterande att ni använder min egen annons för att sälja tjänster till mig.

10 de fevereiro de 2025
logótipo da ledigajobb.se

Resposta da ledigajobb.se

Hej Sven!

Tråkigt att du haft en negativ upplevelse av tjänsten.

När företag lägger upp en annons via Arbetsförmedlingen godkänner man att sidor som Ledigajobb.se kan visa annonsen som en tredjepart för ökad synlighet.

Du behöver absolut inte betala för att få åtkomst till ansökan. Vi sitter inte på någon ytterligare information om kandidaten än den som de valt att skicka till dig.

Längst ner i ansökan kan du du välja att helt sluta ta emot denna typ av ansökningar, eller så skapar du ett konto för att skräddarsy ansökningsmetoden och synligheten bland våra jobbsökare efter era behov.

Hör av dig till support@ledigajobb.se så hjälper vi dig vidare!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.