Ledkoning Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben uitermate tevreden over de service en het coulancebeleid van Ledkoning. Op mails wordt adequaat gereageerd en direct doorgepakt. Ze hebben ook een zeer groot assortiment aan kwaliteitsproducten in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In een museum had ik een kunstvoorwerp gezien wat ik graag na wilde maken. Omdat er ook verlichting in moest komen, die op verschillende punten verbonden moest worden maar waar ik ook weinig ruimte vo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had in de avond diverse vragen over welke artikelen ik nodig zou hebben voor het project waar ik aan werkte. Ik ben via de chat direct geholpen en had de spullen al snel in huis. Absolute aanrader.... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

327 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

45 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had problemen met het vervangen van…

Ik had problemen met het vervangen van ledverlichting bij mijn bed. Gezien mijn leeftijd 82 jaar kwam ik er niet meer uit. Een zeer vriendelijke mevrouw van de ledkoning zei: kom maar naar onze showroom. Zij heeft mij heel goed geholpen en nu brandt er weer licht bij mijn bed. Heel erg bedankt. Zij verdient een tien!! Een ding moeten ze verbeteren en dat is de verpakking. Maar daarover niet getreurd. Gr. Jan vd Plas

6 de janeiro de 2025

Top service

Ledstrip en dimmer werden per omgaande geleverd dimmer bleek echter niet goed te functioneren.
Vriendelijk contact met excuses en “we lossen dit op”, direct werd kosteloos een beter (duurder) alternatief verstrekt. Chapeau!

18 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hoge kwaliteit, keurige klantenservice en tijdige orderverwerking

Ik ben zeer tevreden over Ledkoning. Hun materialen zijn van hoge kwaliteit en de afhandeling van bestellingen gaat erg vlot. Helaas ging het bij PostNL weer eens mis; zij stuurden mijn pakket ten onrechte retour afzender met als foutmelding "verkeerd adres". Ik heb gebeld met de klantenservice van Ledkoning, en zij hebben mijn bestelling zonder morren nogmaals gestuurd. Deze keer ging het wel goed. Ik ben hierover zeer netjes te woord gestaan en zou hier weer bestellen.

Mijn enige aanbeveling zou zijn om de materialen nog iets beter te verpakken. Nu zaten mijn aluminiumprofielen allemaal los in een vrij ruime doos. Aan de gehavende doos was goed te zien dat PostNL nogal smijt met hun pakketten.

10 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

slechte service na defect lamp

Ik heb 2 jaar terug 3 solarlampen besteld voor mijn zoon. Na 2 jaar deed een lamp het niet meer en heb hierover een berichtje gestuurd naar Ledkoning. Advies om de lamp uit te zetten en 3 dagen in de zon te leggen. Dit gedaan maar de lamp deed het nog steeds niet. Weer berichtje gestuurd, wat was het antwoord... de garantie was net een paar dagen verlopen. Wat een slechte service en hier ga ik dus nooit meer iets berstellen...

28 de novembro de 2024
logótipo da Ledkoning

Resposta da Ledkoning

Bedankt voor uw review! Ik kan me voorstellen dat wanneer de verlichting niet (meer) goed functioneert, u graag wilt weten wat de opties zijn. Op onze solarverlichting hebben wij een garantietermijn van 2 jaar. Op het moment dat u contact met ons opnam, was de garantie al enige tijd verstreken. Uiteraard denken wij met u mee door u instructies mee te geven die u kunt toepassen op de lamp zodat deze weer gaat functioneren. In uw situatie heeft dit helaas geen resultaat opgeleverd en hebben wij u een aanbod gedaan waarbij wij een gedeelte van de kosten van een nieuwe solarlamp op ons nemen. Het staat u uiteraard vrij om op dit aanbod in te gaan. Mocht u in de toekomst nog vragen en/of opmerkingen hebben, staan we uiteraard opnieuw voor u klaar.

Louise

Verlicht de feestdagen;)

Ik had drie zigbee spotjes bij Ledkoning besteld.
De bestelling werd meteen verzonden en de vragen die ik had werden ook erg snel via mailcontact beantwoord.
Goede service, en goede levering!

5 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie service, hulp en producten

Als die het zelver, heb ik niet super veel kennis van bepaald donderdelen. Via whatsapp werd ik supergoed geholpen bij het vinden van de juiste dimmer voor mijn ledstrip die zigbee ondersteunt. Alsook de uitleg hoe ik deze in mijn situatie kan aansluiten.

Ook bestelling en levering verliepen heel vlot. Goed materiaal dat ook perfect deed wat het moest doen.

Dus een top ervaring. Hier koop ik in de toekomst zeker nog!

12 de novembro de 2024

professioneel op ieder vlak

Zowel telefonisch als per mail krijg je hier professioneel advies. Daarenboven zijn de producten van topkwaliteit en voldoen aan de verwachtingen. En dan nog niets gezegd over de service : gevraagd om een snelle levering en die was er zeer snel. Top !

21 de outubro de 2024

Super service

Een fijne, vriendelijke en bovendien snelle service en opvolging van mijn probleem met een smart lamp.
Super 👍

27 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.