Ledkoning Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden een defecte stekker waardoor al onze ingebouwde ledstrips in onze nieuwe badkamer niet meer werkte. De service afdeling is goed bereikbaar en hun hebben ons 2x de onderdelen gratis en sne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een probleem met een besteld artikel goed en snel mail contact gehad waardoor het probleem snel opgelost was. Fijn personeel en goed meedenkend.

Classificada 5 em 5 estrelas

In een museum had ik een kunstvoorwerp gezien wat ik graag na wilde maken. Omdat er ook verlichting in moest komen, die op verschillende punten verbonden moest worden maar waar ik ook weinig ruimte vo... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

329 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

47 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top kwaliteit

Snelle levering, goeie prijs-kwaliteit verhouding. Erg mooi product,en zeer gemakkelijk te installeren. Ook de klantenservice is zeer behulpzaam en reageert snel. Ik zou hier zeker weer bestellen en kan het iedereen aanraden.

30 de julho de 2024

Goede service.
Ze helpen me altijd met het juiste wat ik moet kopen voor mijn bedrijf, Ze hebben mij al geholpen met bij mijn trap, een zelfgemaakte kast, en ook de vloer belichten met led.

15 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle reactie op defecte grondspot

Binnen enkele uren een reactie op mijn melding dat een van de vijf grondspots, die ik sinds maart jl langs mijn tuinpad heb geplaatst, niet meer functioneerde. Er werd mij direct toegezegd dat de lamp vervangen zou worden. Dat vind ik bijzonder. Tegenwoordig wordt dikwijls een ontstaan probleem en/of defect van een product pas na een lange discussie met de klant opgelost of zelfs niet. Binnenkort ontvang ik een nieuwe grondspot en mag ik de oude zelf recyclen. Dat is nog eens de klant tegemoet te komen zonder extra gedoe.

17 de junho de 2024

Resposta da Ledkoning

Bedankt voor uw review! Service is iets waar wij voor staan. Wij bekijken en evalueren iedere individuele situatie, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden. Ik wens u veel plezier met de verlichting!

Top zaak

Top zaak lampen besteld supersnel geleverd top kwaliteit problemen lossen ze gelijk op zou dit bedrijf iedereen aanraden

5 de junho de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Trage levering

Solar wandlamp besteld, want voor 23:45 besteld, volgende dag in huis. Helaas de volgende dag een mail dat de verzending vertraagd was. Deze kwam uiteindelijk dus een dag later binnen. Jammer dat de belofte niet waargemaakt wordt. Als compensatie krijg je dan een 5 euro tegoed voor een volgende bestelling...

6 de junho de 2024

Resposta da Ledkoning

Bedankt voor uw review! Ik kan me voorstellen dat u de bestelling graag zo snel mogelijk wenst te ontvangen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de zending, ook wanneer deze helaas later dan verwacht bij u bezorgd zal worden. In uw situatie is er een coulance gegeven omdat uw bestelling een dag later is geleverd. Het staat u uiteraard vrij om deze te gebruiken. Hierbij wil ik u nogmaals mijn excuses aanbieden voor het ongemak! Mocht u hier nog vragen/opmerkingen over hebben, neem dan gerust contact met ons op zodat we dit samen kunnen bespreken.

Louise

Goedemorgen,

Goedemorgen,

Wij hadden een probleem met 2 solarlampen voor buiten en dit probleem is na mail met de klantenservice perfect opgelost.

Danielle complimenten voor het contact, jij snapt hoe er met klanten moet worden omgegaan.

24 de maio de 2024

Bij probleem snelle oplossing

Ledspotjes gekocht, maar deze flikkerden bij het inschakelen. De servicedesk gebeld en na eerst nog wat anders geprobeerd werden er snel nieuwe spotjes opgestuurd. Snelle service en vriendelijke medewerkers.

3 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

solar led wandlamp up downlight Emme

enige tijd geleden 6 led lampjes besteld voor in mijn tuin. Na 3 jaar zijn er 3 stuk gegaan, heb nieuwe besteld en kreeg een coulance aanbod wat ca 12 euro duurder was dan op de site. (34,95 pst)
Heb dit aangegeven maar kreeg wazige reactie.
Wel snelle en nette levering.
Na wat speurwerk kwam ik dezelfde lampjes tegen bij lightexpert.nl voor 14.95, scheelt 20 euro per lampje ook bij de light expert snelle en nette levering en beter voor je portemonnee.

12 de abril de 2024

Resposta da Ledkoning

Bedankt voor uw review! In het contact dat wij samen hebben gehad, is er een passende oplossing geboden in uw situatie. Het staat u uiteraard vrij om hier op in te gaan. Ik begrijp dat u de verlichting nu elders heeft besteld. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, laat het dan gerust weten. Ik help u dan uiteraard graag verder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top geholpen via de live chat, op een zondag zelfs!!

Vandaag top geholpen via de live chat.
Ik had een probleem met mijn led controller en was bezig een mail te sturen, toen zag ik op de site dat de live chat beschikbaar was, op zondag.
Top geholpen, stap voor stap wat zaken moeten checken via de chat. En uiteindelijk kwamen ze met een oplossing toen duidelijk was waar het probleem zat.

14 de abril de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

prima service

snelle levertijd, en na vragen van mij over het product een zeer snelle en correcte reactie van de klantenservice.

11 de abril de 2024

Top service

Vaker bij ze besteld en de klantenservice en live chat zijn echt top! Zie je niet vaak.

11 de abril de 2024

Service en begrip !

Net binnen de garantietermijn ging er 1 van mijn solar ledlampen stuk.
Direct na mijn mail om dit te melden kreeg ik reactie.
Er wordt een nieuwe opgestuurd.
Deze verzending is zoek geraakt bij het sorteercentrum van TPG post.
Gebeld en er werd weer een lamp verzonden. Deze is door TPG verkeerd geleverd in mijn afhaalkluis.
Maar weer gebeld, waarna ik wederom een vriendelijke medewerker aan de lijn krijg en voor de DERDE keer een lamp verstuurd.
Wat een service !! Ledkoning is echt een aanrader ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.