Ik heb middels mail-verkeer een goede uitleg gekregen omtrent het aantal lumen en de aansluiting. Vragen worden vriendelijk en goed beantwoord. Service is dus heel goed en de prijzen zijn ook heel sc... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Lampen waren goed verpakt. Ivm vakanties zouden de lampen wat later verstuurd worden, we kregen hier keurig een mail van maar uiteindelijk waren de lampen al met 4 dagen geleverd. De vertraging viel d... Ver mais
De lampjes geven genoeg licht Alleen de zijkanten van de lamp is wat laag en zou 0.5 cm hoger moeten zijn dan kun je makkelijker de aansluiting met de kabels beter aansluiten. Nu moet je hele dunn... Ver mais
Mooie ledstrip gekocht. Waar andere ledstrips niet of moeilijk plakken, plakt deze erg goed. Goede en snelle levering
Informações sobre a empresa
Sobre Ledmegastore
Alles op het gebied van LED-verlichting! 💡
Bij LEDmegastore.nl ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van LED-verlichting! Wij streven ernaar om zowel professionals als doe-het-zelvers te voorzien van de beste prijzen én het beste advies.
Ons uitgebreide assortiment bestaat uit alles, van kleine LED-lampen tot krachtige industriële verlichting. Of je nu verlichting zoekt voor je woning, garage, kantoor, magazijn of een andere ruimte – bij ons vind je altijd de juiste oplossing! 🏠🏭
Al meer dan 4 jaar leveren wij hoogwaardige LED-producten en uitstekende service aan klanten in heel Nederland. 🚚📦
De beste klantenservice 🙋♂️
Bij LEDmegastore.nl zijn wij gespecialiseerd in LED-verlichting en helpen wij je graag met deskundig advies. Wij doen er alles aan om je de beste service en begeleiding te bieden.
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via verkoop@ledmegastore.nl.
- Gratis verzending vanaf €99.
- 30 dagen bedenktijd.
- Persoonlijk en deskundig advies.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goed product voor een nette prijs
Goed product voor een nette prijs. Goede communicatie en snelle levering.
Zou zeker bij Ledmegastore weer bestellen. Dank :)
Zeer tevreden
Duidelijke opvolging van mijn bestelling, op tijd geleverd en de LED verlichting werkelijk prachtig !
Dit bedrijf pakt lampjes heel goed in…
Dit bedrijf pakt lampjes heel goed in ter verzending. Let wel, een stenen winkel kan dat niet en hoeft dit ook niet. Lampjes uit Polen, onbekende kwaliteit, ze geven licht, alla. En nu vraagt dit bedrijf om een aai over de bol. U weet genoeg.
Goed product met een super goede prijs
Goed product met een super goede prijs. Snel geleverd en goed ingepakt. Top !!!
Top goede kwalitijt en prijs
Top goede kwalitijt en prijs . Egt profesional , snel bezorging.
alles kwam prima in orde
Zeer tevreden met alle producten…
Zeer tevreden met alle producten (aquarium- en tafelverlichting), de service en prijs.
Top service en een betrouwbare…
Top service en een betrouwbare leverancier! Ik had een 5 meter lange ledstrip besteld voor buiten die ik kon inkorten. Werkt perfect en uitstekende bestel en levertijd.
Alles netjes aangeleverd
goede componenten voor een nette prijs.
SneSnel en klantvriendelijklle response op mijn vraag en…
Snelle response op mijn vraag en vriendelijke toon in de mail
Echt licht wat ik nodig heb in een…
Echt licht wat ik nodig heb in een werkplaats ik heb geen looplamp meer nodig