Ledpaneelwinkel.nl Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação

Informação fornecida por diversas fontes externas

Ledpaneelwinkel.nl

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

11 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Slechte garantie afhandeling

Voor duizende euro`s in het verleden besteld laatste levering 1 paneel geeft storing . Dan is de service ver te zoeken 4 x mailen en bellen .
Maar geen ander paneel opsturen allen maar discussie`s . Ik ga naar een andere leverancier zei ik , dat moest ik dan maar doen . Dat is nog eens klant vriendelijk .

18 de janeiro de 2024

Kansloze bedrijfsvoering

Helaas komen ze hun leverings afspraak niet na ,
Bestel elders en ontvang je bestelde pakket wel op tijd!
KANSLOZE bedoeling hier

22 de novembro de 2023

Kansloos bedrijf

Kansloos bedrijf. Komen hun verzendingsbeloftes totaal niet na. volgens de website was het product op voorraad en zou het de volgende dag geleverd worden. Als je dan 4 dagen later belt om te kijken waar het blijft, liegen ze je gewoon voor:

"Het wordt nu ingepakt meneer, het is morgen binnen bij u!"

Als je de volgende dag belt zeggen ze "Ik hoop dat het ergens deze week verzonden kan worden".

Ik heb mijn geld terug gevraagd en mij zien ze nooit meer terug.

14 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hier kan ik gerust spreken van de…

Hier kan ik gerust spreken van de ergste ervaring met online winkelen bij een webshop.
Buitenlamp besteld en defect bij aankomst (DOA)
Email verstuurd, geen antwoord.
Toen gaan bellen met de klantenservice 020-2610003, antwoordapparaat ingesproken, geen enkele reactie.
Vond nog een ander nummer 020-2600008.
Na 4x bellen werd ik teruggebeld, ze gingen me het heel moeilijk maken.
In gebrekkig nederlands werd mij verteld dat ik een filmpje moest maken van de buitenlamp die niet werkte.
Deze gemaild allemaal gedaan. Geen reactie.
Nogmaals blijven mailen, toen kwam het antwoord dat het retour mocht, meer niet.
Gevraagd om de retourinformatie in een nieuwe mail.
Toen kreeg in antwoord van LED24 met eindelijk een adres waar het naar toe mocht.
Hierna moest ik nog verschillende keren mailen en bellen om het aankoopbedrag retour te krijgen.
Bij LEDPANEELGROOTHANDEL CQ LED24 zal ik noooooooit meer iets bestellen.

23 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

mails worden niet beantwoord

deze firma verkoopt produkten, die niet aan de beschrijving voldoen.
Wanneer dit per e-mail kenbaar wordt gemaakt, wordt deze e-mail niet beantwoord.

10 de agosto de 2023

ONBETROUWBARE IDIOTE AMATEURS

Volgens hun site was alles wat ik besteld op voorraad en binnen de 24uren verzonden.
Het is reeds al 6 dagen voorbij.
Helemaal niks ontvangen. Mail gestuurd met de vraag van status. Ze reageren zelfs niet!!! Bende idiote amateurs!!!

KOOP ERGENS ANDERS! IK HEB SPIJT DAT IK EERDER NIET NAGECHECKT HEB OF ZE BETROUWBAAR ZIJN OF NIET!!!

26 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Netjes alles op tijd binnen

Netjes alles op tijd binnen, netjes verpakt, en goede prijzen. Schrijf ik nooit reviews alleen had achteraf gezien dat het bedrijf een zeer laag cijfer had. Mijn ervaring was prima, en misschien haalt mijn cijfer de boel wat op.

16 de dezembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

O.K.

Veel keuze, duidelijk site, prima materiaal alleen de gebruiksaanwijzing/installatiehandleiding was vaag, en wat er dan op dat A5je stond was nog niet eens juist en... alleen in 't engels.

4 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader

Aanrader. Zeer snelle levering. Was een probleem met één van de panelen maar binnen de drie dagen vervangen door nieuw exemplaar. Verzendlabel voor gratis retour direct ontvangen.

4 de fevereiro de 2021

Waardeloos bedrijf zonder service

Waardeloos bedrijf zonder service. Vier doosjes GU10 armaturen besteld inclusief fitting. In 1 doosje ontbrak de fitting. Kost inkoop nog geen 2 dubbeltjes en toch nemen ze niet de moeite om een nieuwe op te sturen. Er zijn online zat bedrijven met wel een goede service, dit bedrijf links laten liggen!

16 de novembro de 2020

É esta a sua empresa?