LEDStripXL.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb lichtgevende oorbellen besteld. 1 deed het niet en van een ander setje waren de batterijen gecorrodeerd heb een mailtje gestuurd en kreeg gelijk 2 nieuwe setjes opgestuurd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Webshop is prima. Echter stuurt deze webshop zonder toestemming nieuwsbrieven. Deze webshop stuurt dus nieuwsbrieven zonder dat je daarvoor duidelijk hebt aangemeld. Ook enige reactie hierop blijft... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

22 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snelle reactie

27 de dezembro de 2025

"Speciaal geval"

"Speciaal geval", alu profiel voor Led-strip. Perfect meegedacht, zodat ik met een voortreffelijke oplossing thuis ben gekomen.
Heel tevreden.

5 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfecte afhandeling bij een onvoorzien probleem.

Via Google ben ik bij deze webshop gekomen om een LEDstrip te kopen. Dit ging vrij eenvoudig en snel. Na aankomst bleek er een zone in de LEDstrip defect te zijn. Dit kan natuurlijk gebeuren. Na dit te melden via mail kreeg ik dezelfde dag nog reactie en zijn we snel tot een oplossing gekomen. Goede communicatie en goede service.

31 de outubro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Geen of trage communicatie

Heb alles gekregen wat ik besteld heb . Echter zit ik met de vraag als mijn communicatie van de controller wel naar behoren werkt , ik krijg deze niet gekoppeld aan homey pro. Wat normaal geen probleem zou mogen zijn . Ik krijg helaas geen antwoord terug

2 de setembro de 2024

Super service gehad!

Super service gehad!
Een dimmer was niet op voorraad en er moest dus een alternatief komen, samen met elkaar zijn we er netjes uitgekomen.

Klasse!

27 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en correcte afhandeling van levering EN klacht!

Ik heb een zeer positieve ervaring met LedstripXL. Het bestelde materiaal was netjes verpakt en correct afgeleverd.
Bij nazicht bleek dat er een onderdeel onderbrak, na telefonisch contact met hun service afdeling werd het onderdeel dadelijk nagestuurd en de dag erop geleverd in België (op zaterdag!)
Ik kan iedereen deze shop aanbevelen, niettegenstaande de bestelling niet compleet was. Zeer professionele opvolging en snelle service.

De verzendkosten lijken duur, maar hun producten zijn goed geprijsd. Elders vind je gratis of goedkopere levering, maar dat vertaalt zich in duurdere producten.

10 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klantenservice

Ik had klik connectors gekocht voor mijn led strip aan de kabel te verbinden. Het zijn fragiele dingen want tijdens het gebruik zijn er 3 afgebroken van de 6 die ik had besteld. Ik heb gebeld met de klantenservice, dit hadden ze nog nooit gehoord van andere klanten dus ik zal ze wel te hard hebben aangeknepen en het was mijn fout. Ze konden niks voor me betekenen. Als een bedrijf zo omgaat met z'n klanten, bestel ik er in ieder geval nooit meer.

1 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en prima service.

Bestelling al de volgende dag geleverd. Helaas bleek er een klein defect. Een paar leds van de bestelde ledlamp werkte niet. Zonder gezeur de volgende dag al een nieuwe lamp geleverd. Vriendelijke mensen en prima service.

11 de novembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Gevraagde niet geleverd. Geen service.

In plaats van 4 ledstrips werd er helaas maar 1 geleverd.

Dit gemeld, kreeg de vraag of het er toch echt niet 4 waren. Mijn antwoord "Nee, wanneer ontvang ik de rest?" Vanaf dat moment bleef het stil.

31 de março de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Service niet om over naar huis te schrijven

Bestellen en levering prima. Het probleem komt aan op de service, 2 problemen met mijn ledstrips. Een kapot binnen een maand en de ander heeft een accu die zwaar ondermaats is. LEDStripXL geeft niet thuis bij meermaals contact, zelfs als ik zelf een oplossing aandraag (met meerbetaling mijn kant!) geen gehoor.
Zwaar ondermaats, ik adviseer u elders led strips te kopen!

11 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

ledstripjes besteld met controllers en…

ledstripjes besteld met controllers en toebehoren , voor de kleuren strip was de controller en bediening niet mee geleverd , volgens Dennis (after sales ) wel , maar na een kort mailtje van mij toch direct in orde gekomen , 3 dagen later was het al geleverd

top van Dennis

5 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

After sales is prima als er iets scheelt. Topper

Ondanks een misser bij de aanschaf is dit bedrijf heel coulant en heeft mijn probleem adequaat opgelost. Heb bericht gestuurd naar RADAR voor de WARME DOUCHE van de maand. Waren maar meer winkels zo goed voor hun klanten. Toppie zaak kan van harte aanbevelen.

1 de junho de 2018

goede service

goede service, na telefonisch contact de juiste strip gevonden voor de keuken en na installatie kan ik zeggen dat het resultaat erg mooi is geworden!

4 de maio de 2017

É esta a sua empresa?