Paketdienst hat die Ware ohne zu klingeln vor der Türe abgestellt und dann die Unterschrift zur Übergabe eigenhändisch gefälscht. Einer der 4 Garten Strahler war defekt, wurde reklamiert, trotz R... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
LEDXpress heeft me echt verrast. De smart lampen werken perfect met Google Home. Levering was binnen 2 dagen. Ga hier zeker vaker bestellen.
Ik ben geen expert, maar de website legt alles duidelijk uit. Kreeg ook goede hulp van de klantenservice. Zeer klantvriendelijk.
Bestelling gedaan van 20 noodverlichtingen. Vlot geleverd door TNT. Alleen bleek dat er wat ontbrak,mail gedaan naar Ledxpres en gepast antwoord en oplossing aangeboden.Binnen de week levering va... Ver mais
Informações sobre a empresa
Uw One-Stop Shop Voor Geavanceerde Verlichting en Duurzame Energieoplossingen Welkom bij LEDXpress, uw belangrijkste bron voor geavanceerde verlichting en duurzame energieoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in slimme technologieën en bieden een divers scala aan producten en retrofit-oplossingen op maat om te voldoen aan de dynamische eisen van moderne omgevingen. Ondersteund door een team van experts met uitgebreide ervaring, streeft LEDXpress naar uitmuntendheid in elk aspect. Met sterke partnerschappen in het Verenigd Koninkrijk en de EU, waaronder handelaren, elektriciens en verlichtingsontwerpers, bieden we uitgebreide oplossingen die anticiperen op en effectief voldoen aan uw behoeften op het gebied van verlichting en duurzame energie. Of u nu residentiële, commerciële of industriële ruimtes verlicht, LEDXpress is uw vertrouwde partner. Ons uitgebreide productassortiment biedt state-of-the-art verlichtingsontwerpen en duurzame energieoplossingen, allemaal scherp geprijsd. Onze gestroomlijnde logistiek zorgt voor een snelle levering en een onberispelijke service, waardoor uw ervaring van begin tot eind wordt verbeterd. Ontdek het LEDXpress verschil - waar innovatie en betrouwbaarheid elkaar ontmoeten om uw wereld duurzaam te verlichten en van energie te voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze geavanceerde verlichtings- en duurzame energieoplossingen uw ruimte helder en efficiënt kunnen verlichten.
Informações de contacto
Dr Ariensstraat 1, 5051SX Goirle, Netherlands, 5051SX, Goirle, Holanda
- +31 85 060 5524
- contact@ledxpress.com
- ledxpress.com
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Schneller Versand nach Österreich
Bin aus Wien. Bestellung kam in 2 Tagen an. Verpackung sicher. Gerne wieder.
Snelle levering naar België
Woon in Antwerpen en bestelling was er binnen 24 uur. Smart dimmers werken vlekkeloos. 10/10.
Goede uitleg op de site
Perfekt für Home Assistant
Die smarten Lampen lassen sich lokal steuern. Keine Cloud zwingend nötig. Genial!
Perfect voor duurzame verlichting
Retrofit oplossingen van LEDXpress hebben mijn oude armaturen energiezuinig gemaakt. Bespaar nu 40% op stroom.
Smarte Steuerung hakt manchmal
Die Bridge verliert ab und zu die Verbindung. Neustart hilft. Kundenservice freundlich.
Einzigartige Produkte gefunden
Eine Pendelleuchte, die ich monatelang gesucht habe. Hier war sie vorrätig. Schnelle Lieferung.
Gute Qualität, Versand etwas langsam
Die Produkte sind hochwertig, aber der Versand nach Berlin dauerte 6 Tage. Sonst zufrieden.
Alles aus einer Hand
LEDXpress ist wirklich der One-Stop-Shop für Beleuchtung. Vom smarten Licht bis zur Retrofit-Lösung – top!
Prima product, maar app wat traag
De smart technologie werkt, maar de app reageert soms traag. Klantenservice was wel vriendelijk. Retrofit kit was top.
Unieke lampen gevonden die ik nergens anders zag
Ze hebben echt unieke producten. Ik kocht een design hanglamp die overal uitverkocht was. Hier wel op voorraad. Aanrader!
Van LED strips tot slimme…
Van LED strips tot slimme buitenverlichting. LEDXpress is echt een one-stop shop. Duidelijke website en goede prijzen.
Bestelling keurig en netjes afgeleverd
Bestelling keurig en netjes afgeleverd. Voldoet volkomen aan de verwachting. Zeer mooie wandlamp
Producten zijn prima
Producten zijn prima, vooral hun retrofit oplossingen zijn handig. Helaas deed de bezorging er 5 dagen over i.p.v. de beloofde 2. Verder tevreden.
LEDXpress heeft me echt verrast
Goede service! Bij transport was er een ledlamp beschadigd, na melden direct nieuwe verstuurd!
Zeer tevreden
Zeer tevreden, prima service over de garantie, en snelle
Paketdienst hat die Ware ohne zu…
Einer der 4 Garten Strahler war defekt, wurde reklamiert, trotz Rückfragen keine Reaktion, keine Antwort
Ich bin rundum enttäuscht und rate ab!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.