Banner for LeefEnergieBewust

Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro de serviços de isolamento
  2. Prestador de serviços de climatização
  3. Empreiteiro de energia solar

LeefEnergieBewust is een gespecialiseerd Nederlands bedrijf dat particulieren en bedrijven helpt bij het verduurzamen van hun woning of pand. Wij geloven dat duurzame energie voor iedereen begrijpelijk, betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Daarom begeleiden wij onze klanten van A tot Z bij het maken van slimme energiekeuzes die zowel het milieu als de energierekening ten goede komen. Onze dienstverlening begint altijd met persoonlijk en eerlijk advies. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk op basis van de specifieke situatie, wensen en toekomstplannen van onze klanten. Wij zijn actief op het gebied van onder andere zonnepanelen, isolatie, airconditioning, laadpalen en andere energiebesparende oplossingen. Door samen te werken met ervaren en gecertificeerde installateurs kunnen wij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid garanderen. Bij LeefEnergieBewust staat transparantie centraal. Wij communiceren duidelijk over kosten, mogelijkheden en verwachtingen, zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Ook na oplevering blijven wij betrokken met service, onderhoud en ondersteuning. Een langdurige relatie met onze klanten vinden wij minstens zo belangrijk als een succesvolle installatie. Onze missie is om bij te dragen aan een toekomstbestendige samenleving waarin energie bewust wordt gebruikt en opgewekt. Door duurzame oplossingen toegankelijk te maken, helpen wij onze klanten niet alleen te besparen, maar ook actief bij te dragen aan de energietransitie in Nederland. LeefEnergieBewust staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Samen op weg naar een schone toekomst.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg blij met de service !

Zeker tevreden met de service van Leefenergiebewust. Wij hebben een laadpaal aan laten leggen en dit ging erg goed en snel.

2 de abril de 2026

Resposta da LeefEnergieBewust

Goed om te horen dat de installatie snel en goed is verlopen Junior! Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw laadpaal!

Classificada 5 em 5 estrelas

Niet alleen mooie woorden maar ook goede daden

Zonnepanelen met thuisbatterij laten installeren door LeefEnergieBewust! Super tevreden!! Hele professionele jongens!

4 de março de 2026

Resposta da LeefEnergieBewust

Super fijn dat je zo tevreden bent Sophie! Heel veel plezier met uw zonnepanelen en thuisbatterij! Op naar een schone toekomst!

Aanrader

Erg blij met de service. Thuisbatterij aanleggen ging erg soepel en snel. Daarna alles netjes achtergelaten. Aanrader!

16 de março de 2026

Resposta da LeefEnergieBewust

Bedankt voor je review Brigitte! We zijn heel blij om dit te horen!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.