Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reser... Ver mais
Heb eerder vermeld dat leesbril pijn deed op de neus. Heb nadien het geld retour ontvangen terwijl de bril niet retour moest gestuurd worden. Excellente service waarvoor oprecht dank
Top service! Per ongeluk verkeerde sterkte besteld, gelijk contactformulier ingevuld en gestuurd. Keurige mailtjes terug dat de goede sterkte opgestuurd werd. De volgende dag lagen de 2 leesbrillen al... Ver mais
2 leesbrillen besteld +2,5 en +1. Liever dan varifocus. +2,5 is goed. De +1 was ongeveer +2. Er zat ook een +2 stickertje op het glas. Aangegeven via het contact tabje, helemaal geen reactie. Daarna... Ver mais
Mooie leesbril kopen van hoge kwaliteit voor een Betaalbare prijs? Leesbril.nl. Is sinds 2001 om mooie en goedkope leesbrillen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, van de beste en meest betrouwbare leesbril merken voor de beste prijzen. Wij willen dat je een goede kwalitatief hoogwaardige leesbril aanschaft die duurzaam is en een lange levensduur heeft waarmee je goed de kleine letters kunt lezen zonder kopzorgen.
Kamerlingh Onnesstraat 27A, 1821BP, Alkmaar, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 40% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ik heb nog geen bril ontvangen dus zeg het maar

Resposta da Leesbril.nl
Zeer correcte afhandeling na klein probleem bestelling.top

Resposta da Leesbril.nl
Heb al enkele malen leesbrillen gekocht bij Leesbril.nl Komen op tijd en als iets even niet leverbaar is sturen ze iets vergelijkbaars.

Resposta da Leesbril.nl
Geweldige brillen, mooi aanbod, kwaliteit voor de prijs, tijdig geleverd

Resposta da Leesbril.nl
Correcte afhandeling en leesbril en glazen zijn ok.

Resposta da Leesbril.nl
Retourneren gaat niet zoals leesbril.nl aangeeft op hun website. De aangegeven methode werkt dus niet. Bij meerdere mensen lees je dit issue.
Ik heb het idee dat ze het je zo moeilijk mogelijk maken zodat je het maar laat zitten omdat het om lage bedragen gaat.
Beste lezer, hopende dat uw bril ineens goed is anders loopt u ook voor 100 % zeker tegen dit probleem aan. Doe er uw voordeel mee.

Resposta da Leesbril.nl
Professionele website, ruime keuze aan brillen en snelle, nette service.
Groet, Anne

Resposta da Leesbril.nl
Al verscheidene malen een bestelling geplaatst bij jullie en al altijd tevreden geweest over de correcte levering. Waarvoor nogmaals dank.

Resposta da Leesbril.nl
Ik heb 6 juni 5 leesbrillen besteld ter waarde van € 69,85. Na enkele weken waren ze nog niet binnen. Contact gezocht en er werd door ene David gemeld dat er wat fout gegaan was bij PostNL. Hij zou het bedrag terugstorten. We zijn nu onderhand 3 maanden verder en ik heb enkele mails verstuurd. Totaal geen reactie meer en nog steeds geen geld op mijn rekening. Ik ga aangifte doen en een incassobureau inschakelen.
Mensen, KOOP HIER NIET! Kijk maar naar de reviews van de anderen op dit platform.
Henk
Er is net een reactie hieronder gegeven van leesbril.nl en het geld zou deze week op mijn rekening gestort zijn. Dit is NIET het geval, dus geloof dat niet mensen. Zodra dat wel het geval is zal ik dat in mijn review laten weten.
Dit is dus gelogen en een manier van goedpraten van leesbril.nl
Henk
Uiteindelijk dus gister toch mijn geld terug gekregen. Wel jammer dat het via deze manier moet gaan; dik 3 maanden contact zoeken en op je centen wachten en het dan pas terug krijgen als je er een review over schrijft.
Henk
Nog even een reactie op de laatst geschreven reactie van leesbril.nl…….. als ik geld overmaak staat het gelijk op de rekening van de ander. Wel vreemd dat het bij leesbril.nl een week onderweg is……… wie verteld er onwaarheden??? Geloof wie je wil, beste klant maar kijk nog eens goed naar de reviews van anderen en trek je conclusie!!! Ik koop hier i.i.g. NOOIT weer!
3 dagen is geen week en dan nog steeds 3 maanden te laat!!! Dus waar heb je het over. Je had gewoon moeten reageren op je mail en gelijk terug moeten betalen. Niet pas na 3 maand!!!

Resposta da Leesbril.nl
* aangepaste review van 1 ster naar 4 sterren.
Na een minder fijne afhandeling van mijn bestelling is het door Leesbril.nl opgelost. En heb ik mijn bestelling ontvangen. Brillen voldoen aan alle verwachtingen. Ben er blij mee!
Wel bijzonder dat bij mijn eerdere review hier er een lang antwoord/reactie is geplaatst, terwijl in de communicatie via email het in eerste instantie wat summier was.

Resposta da Leesbril.nl
Twee leesbrillen besteld en ook netjes geleverd gekregen. Alleen toen ik ze wilde retourneren omdat ik ze niet mooi vond staan kon ik geen retourlabel aanmaken. Servicebericht gestuurd en via de servicedesk een link gekregen om alsnog een retourlabel te kunnen maken. Ik moest zelf de kosten voor een brievenbuspakje betalen. Ok, snap ik. Maar dat ik nu, meer dan 4 weken nadat ik de bestelling heb teruggestuurd nog steeds mijn geld niet terug heb, vind ik echt belachelijk. Het gaat “maar” om 26,95 maar het moet gewoon terugbetaald worden. Slecht…
Update 3 juli: na meerdere mailtjes naar de klantenservice alsnog geld terug gekregen