Lego har været en stor del af min barndom, så at besøge Lego House var et absolut must. Huset sætter den perfekte ramme for at både voksne og børn kan forsvinde væk i leg og sjov i flere timer. D... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Tænk sig, deres booking system er ikke færdig programmeret. Sæsonkort kan ikke tilføjes i deres program. Så jeg har har mailet til Lego House, og personen fortæller mig systemet er nede. Så jeg har ma... Ver mais
Vi var den 31/3 2026 i lego house for første gang. Og wow en oplevelse, selv om det ikke var så stort som forventet og der var mange mennesker grundet påske ferien var der ikke meget kø og vi brugt 7... Ver mais
Generelt en rigtig fed oplevelse, både med mulighed for at lege/bygge med Lego, se store udstillinger/modeller og masser af historie og generelt hyldest af klodsen. Hvilket må siges at være det... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Welcome to LEGO® House - The worlds best play date for the whole family – adults, children at heart and actual children.
Informações de contacto
Ole Kirks Plads 1, 7190 , Billund, Dinamarca
- +45 8282 0400
- info@LEGOHouse.com
- legohouse.com
Não respondeu a opiniões negativas
Fantastisk dag i LEGO House
Fantastisk dag i LEGO House
Vi var 2 voksne geeks (46 & 52) som havde en fantastisk dag med at opleve udstillingen i kælderen, bygge modeller og interagere med de opstillede stationer og ikke mindst spise i den klodsede restaurant.
Det hele er så fantastisk gennemført - da vi efter 8 timer forlod stedet var det ikke fordi vi var færdige med at lege, men fordi vi havde en 4 timers køretur foran os og var godt brugte.
Vi observerede flere gange at halvdelen af dem der legede og byggede modeller var voksne.
Vi kan ikke vente med at komme tilbage - både med børn fra familien og med andre geek-venner.
Vi ses igen en dag!
Gennemført
Søde og rare medarbejdere. Vildt fedt sted at bruge en dag med ungerne
Uovertruffen oplevelse
Uovertruffen oplevelse! Arkitekturen, parkering og interaktion var helt i top! Vi troede der var mere at se på men 90% var ren oplevelse - alle havde lyst til at lege med og vi kører direkte hjem og pakker legoet frem! Særligt de unge service folk var fantastiske - de legede og fortalte historier! De har edermanme været på et godt kursus!! Jeg har aldrig oplevet så meget “value for money” i en park/center/land før!!!
Helt sikkert et besøg værd!
Helt sikkert et besøg værd!!
Brugte 6 timer (inkl. frokost i restauranten) på bare at lege.
Vores børn (drenge på 7 og 9 år) går pt ikke vildt meget op i LEGO, men de var engageret i samtlige timer vi besøgte huset!
Helt vildt mange "servicemedarbejdere" der gjorde et fantastisk job og hjalp både børn og voksne og fortalte på livet løs.
En skuffende oplevelse
En skuffende oplevelse, byg lego derhjemme og spar billetten. Selv børn på 5 år keder sig. Resturanten er på imgen måde gearet til at tage mange gæster og man kan ikke købe drikke til børn, uden at stå i kø mindst 30 min. Ekspedition af kunder, går ekstrem langsomt, ca . 5 min pr. kunde, for en kop kaffe og kage.
Garderoben er et stort kaos og 2 gange skulle der kaldes og ventes på service.
Ringe ringe ringe og bestemt ikke "oplevelsen" værd.
Et besøg værd!
Besøgte LEGO House med vores børn på 9 og 13 i efterårsferien i uge 7 og blev positivt overrasket. Mange spændende aktiviteter og en fin oplevelse for både børn og voksne ikke mindst med en fantastisk historisk tour omkring produktet og virksomheden i kælder-etagen. Bestemt et besøg værd.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Kommer bestemt igen!
En helt unik og personlig oplevelse
En helt unik og personlig oplevelse, hvor personalet bruger massere af tid på gæsterne. Der er både meget at se, men også meget teknik at prøve😎 Alle pengene værd og bestemt et sted man har lyst til at komme igen og igen🤗
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.