Banner for LEI Register

LEI Register Opiniões 342

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

leiregister.dk har en hjemmeside, der er nem at finde rundt i, og det er nemt at bestille en LEI-kode. Prismæssigt ligger LEI Register absolut i den billige ende. Efter bestilling og betaling af... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændigt problemløs og ganske billigt. Forstår måske ikke helt opsalgsmulighederne ifht. et digitalt eller fysisk certifikat som de pusher lidt hårdt, men det kan man selvfølgelig bare fravælge.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oprettelsen giv problemfrit, men ved en fejl kom jeg til at trykke to gange, så jeg betalte dobbelt. En enkelt mail til dem, og de sørgede for hurtigt at sende pengene tilbage.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin behandling og tilbagebetaling af, for mig, IKKE NØDVENDIG serviceydelse. God service ! Ikke p.g.a. beløbet men p.g.a. af princippet.

Informações sobre a empresa

1. Serviço de empresa para empresa

Escrito pela empresa

LEI Register er forpligtet til at levere enestående service og hjælpe virksomheder med at opfylde finansielle regler. Vi er kendt som en af de hurtigste LEI-registreringsagenter takket være vores API-integration, der fjerner behovet for manuelle opgaver. Derudover gør vores forbindelser med lokale registre ansøgningsprocessen lettere med automatisk dataudfyldelse.

Informações de contacto

Geralmente responde em 48 horas

Fint enkelt og Lige til

6 de maio de 2026

Mange tak for din feedback!

Det glæder os at høre, at du oplevede processen som fint, enkelt og lige til. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Super nemt

Super nemt

Vh. Per Vestergaard Rømer

5 de maio de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var super nemt. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Hurtigt og effektivt.

8 de maio de 2026

Mange tak for din feedback!

Det glæder os at høre, at du oplevede processen som hurtig og effektiv. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Fik det fikset på 1,5 time

Fik det fikset på 1,5 time

11 de maio de 2026

Mange tak for din feedback!

Det glæder os at høre, at du fik det løst hurtigt. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at vi kunne hjælpe inden for så kort tid.

Super nemt at forny

Super nemt at forny

4 de maio de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var super nemt at forny. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Det var nemt

Det var nemt, hurtigt og til en rimelig pris.

22 de abril de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som nem og hurtig, og at prisen var rimelig. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Let at registreres

23 de abril de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var let at registrere. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

God og hurtig oprettelse,

God og hurtig oprettelse,

29 de abril de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at oprettelsen var god og hurtig. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Super hurtig service 😊

20 de abril de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede en super hurtig service 😊 Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Classificada 1 em 5 estrelas

Penge firma

16 de abril de 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager at høre, at du havde denne oplevelse.

Vi bestræber os på at holde vores priser konkurrencedygtige og gennemsigtige, og alle omkostninger vises altid før betaling. Hvis du har spørgsmål til din ordre, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@leiregister.dk.

Hurtig behandling af sagen

Hurtig behandling af sagen. Fik min kode efter en time. Meget tilfreds.

15 de abril de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at din sag blev behandlet hurtigt, og at du modtog din kode allerede efter en time. Vi sætter stor pris på din tilfredshed og din tillid.

Classificada 3 em 5 estrelas

OK funktion

27 de março de 2026

Tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at servicen levede op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at forbedre os og gøre processen endnu mere problemfri.

Hvis der er noget, vi kan gøre bedre eller hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os – vi er altid glade for at hjælpe.

Drøn nemt.

Det var hurtigt og nemt at have med at gøre.

25 de março de 2026

Resposta da LEI Register

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede processen som hurtig og nem at have med at gøre. Det er altid vores mål at gøre det så enkelt og smidigt som muligt.

Hvis du får brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os — vi står klar til at hjælpe.

Resposta da LEI Register

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt gik uden problemer. Det er altid vores mål at sikre en så nem og problemfri oplevelse som muligt.

Classificada 4 em 5 estrelas

OK. ............

OK. .............

7 de março de 2026

Resposta da LEI Register

Thanks for your feedback!
We’re glad everything was okay. We appreciate your trust and are always here to help whenever you need.

Classificada 4 em 5 estrelas

Nemt at overskue køb.

5 de março de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at købet var nemt at overskue. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Det var nemt

4 de março de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var nemt. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Hurtig ekspedition- alt fungere

Hurtig ekspedition- alt fungere

9 de março de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition, og at alt fungerede som det skulle. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Nemt og hurtigt.

28 de fevereiro de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var nemt og hurtigt. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais