Na het lek te hebben gedetecteerd is dit vakkundig met veel geduld middels een relining techniek door Martin hersteld. Zeer tevreden
Leia as opiniões dos outros
Martin kwam keurig netjes op tijd. Ging heel professioneel te werk zonder enige aarzel of twijfel en wist waar hij zijn inspecties moest verrichten. Helemaal niks waar ik een opmerking over zou kunnen... Ver mais
Vriendelijke man, Martin, stelt zich voor, is duidelijk wat hij voor werkzaamheden gaat doen. Werkt zeer netjes, legt beschermend plasticfolie op de werkplek. Werkt prettig samen met met een collega... Ver mais
Informações sobre a empresa
LekkagePartner is een landelijk opererend lekdetectiebedrijf, gespecialiseerd in het opsporen én repareren van lekkages zonder breekwerk.
Informações de contacto
De Windturbine 7, 3815 KP, Amersfoort, Holanda
- 085 4013570
- info@lekkagepartner.nl
- lekkagepartner.nl
Relinen
Neemt uitgebreid de tijd om alle…
Neemt uitgebreid de tijd om alle (on)mogelijke oorzaken voor de lekkage te onderzoeken. Betrekt je bij het onderzoek.
Lekkage afvoer relinen
Kundige vakman die goede duidelijke uitleg geeft bij de mogelijke oorzaak van de lekkage. Professioneel alle opties onderzocht en mbv relinen onze afvoer gerepareerd.
Achter de voordeur last van vocht
Achter de voordeur last van vocht. Wellicht lekke leiding in huis.
Martin is een zeer vriendelijke man.
Legt rustig uit wat en hoe ie het probleem gaat onderzoeken.
Onderzocht de leidingen in huis op verscheidene wijzen maar die waren oké.
Dus zou het vocht van buiten komen?
Sloot een waterslang aan op de keukenkraan, spoot de voordeur/kozijn nat en voilà: probleem gevonden..vocht komt via deur/kozijn naar binnen.
Ging door tot ie het probleem had gevonden.
Een Vriendelijke Vakman.
Ben blij dat het probleem gevonden is
Top service
Top service! Zou het iedereen aanraden! Kwamen dezelfde dag van de melding nog bij ons langs en hebben heel goed en vakkundig met ons mee gedacht en gekeken. Tijdelijke oplossing voor de noodzakelijke handelingen en dan een afspraak voor het goed repareren! Hele aardige en bekwame monteur! 10/10 echt super!
Vriendelijke man
Werkt zeer netjes, legt beschermend plasticfolie op de werkplek. Werkt prettig samen met met een collega van de firma van Wijnen.
Met Martin gesproken over een probleem…
Met Martin gesproken over een probleem met betrekking tot luchtvochtigheid.
Hij heeft me telefonisch geadviseerd hoe dit goed in kaart zou kunnen brengen. Martin bedankt voor het goeie advies!
Tevreden klant
Allereerst het feit dat de gescheurde afvoer überhaupt kon worden gerepareerd zonder dat onze vloer er voor een gedeelte uitgehakt moest worden. Ten tweede hadden wij te maken met een zeer correcte en zorgvuldig persoon. Communicatie was ook duidelijk.
Gewoon professional
Hij ging rustig en professional te werk, eerst een analyse en daarna tests om te de mogelijke oorzaak te vinden. Tevens snapte hij zonder uitleg waarvoor het rapport nodig was en kon hij goed meedenken.
Deskundig en klantgericht
Deskundig, adequaat en klantvriendelijk.
Martin neemt je op plezierige manier mee in zijn zoektocht naar oorzaak van lekkage.
Goeie ervaring .
Zijn deskundig en werken met overleg
Zijn deskundig en werken met overleg. Hebben moderne apparatuur en houden de werkomgeving schoon. Resultaat van het rilinen met spray techniek is kundig uitgevoerd. Niks dan lof!
Heldere afspraken.
Heldere afspraken.
Deskundige mensen, die weten waar ze mee bezig zijn.
Keurig werk geleverd !
Wij hebben ervaren dat jullie een heel
Wij hebben ervaren dat jullie een heel, goed en betrouwbaar bedrijf zijn!!
Alles is tot in de puntjes verzorgd!
Duidelijke uitleg goede controle en…
Duidelijke uitleg goede controle en super aardige man
Heeft alles duidelijk uitgelegd en ging…
Heeft alles duidelijk uitgelegd en ging zorgvuldig de handelingen doen om te ontdekken waar de lekkage vandaan kwam
Komt de afspraak goed na
Komt de afspraak goed na. Heeft heel goed werk verricht en geleverd en is daarbij ook nog een plezierig mens.
Martin kwam mooi optijd volgens…
Martin kwam mooi optijd volgens afspraak.
Na uitleg van ons probleem, ging hij op onderzoek uit. Na het vinden van de lekkage heeft Martin, via foto’s en videobeelden, het probleem laten zien. Dezelfde dag nog kregen wij het rapport, foto’s en videobeelden over de mail. Gewoon een top service en een zeer vriendelijke man.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.