Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet, og manglende kommunikasjon. Kunne gitt en stjerne, får to pga delvis refusjon.
Bestilte vask for salg, inkl bilder, og møtte en engelsktalende ansatt. Han forklarte at den salgspakken bare var basic renhold, ingen holdbarhet, og jeg lot meg overtale til å ta med "vårrengjøring" i tillegg, som var renhold med steam og bedre polering. Skulle ta opp mot 2:00 timer, og jeg ble kontaktet etter 1:15. Ved sjekk, var det flere flekker på utsiden, rusk, støv og sjit på innsiden, og jeg var overhodet ikke fornøyd. En annen ansatt, engelsktalende, gikk etter meg og tørket med klut der jeg pekte. Jeg glemte få info om bildene, og løp tilbake, og traff en tredje ansatt, engelsktalende, som knapt forsto hva jeg sa, og sa "boss" skal sende.
Da bildene kom, ble jeg sjokkert. De kunne jeg tatt selv. De var dårlig kvalitet, blasse, gjenskinn fra lampe i taket, bakgrunn, osv.
Jeg sendte skriftlig klage, og en fjerde person, engelsktalende, ringte og ba om forklaring. Han sa han kunne refundere for bildene, mens renholdet hadde de brukt tid og midler på. At det tok kort tid, var fordi det var flere ansatte ledig den kvelden som kunne jobbe på bilen. Han sa seg enig i at det var dårlig renhold, siden jeg hadde sendt inn bilder. Jeg ba om skriftlig bekreftelse på epost om hva som ble gjort ifm renhold, samt info om refusjon.
Jeg fikk refundert et beløp for bilder, og så kom det aldri noen epost. Sendte nok en epost og purret, og ingen svar da heller, ingen av epostene er besvart etter straks to uker siden vask.
Anbefales overhodet ikke, er veldig skuffet.
17 de abril de 2026
Opinião espontânea