2,6

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Usikker hudlæge

Ringer og spørger om jeg kan få en tid til at få fjernet et modersmærke. Receptionisten sætter mig på hold, snakker med hudlægen og bekræfter derefter, at det ifølge hende, sagtens kan lade sig gøre.
Kommer ind til min tid, som jeg er kørt langvejs for, for at hun kigger på modersmærket og kort derefter siger at hun ikke er i stand til at fjerne det på en måde hvor ende resultatet ville være flot. Hun prøver at overtale mig til at beholde det, i stedet for at indrømme at hun ikke har kompetencerne til at fjerne det ordenligt. I bund og grund kan man ikke være det bekendt, at spilde folks tid på den måde. Dybt useriøst, generelt dårlig og usikker service, kan ikke anbefales til modersmærker eller lignende.

26 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig service

Sikkert en god hudlæge, MEN.... altid optaget....... ingen synlig email på hjemmesiden. min far på 81 sidder nu på tredie dag og venter på svar vedr. blødende modersmærke. Det er bare DÅRLIG SER VICE......, at skulle leve med den uvished, og læge og personale er sikkert ligeglade

2 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fik den 7/5-25 fjernet et lille…

Jeg fik den 7/5-25 fjernet et lille modersmærke på mit underben hos Lene.
Der var ikke mange ord at komme efter under den korte konsultation.
Men det der skulle have været et nemt lille indgreb, endte ud i en nu seks dage lang indlæggelse, med de to første døgn på INTENSIV og to operationer. Jeg har fået en grim art af streptokok OG stafylokokker i mit sår, som udviklede sig til en massiv betændelse i hele mit ben på under et døgn!!!!!!

7 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg skriver denne som pårørende

Jeg skriver denne som pårørende, min nærmeste fik konstateret en hudsygdom som skulle i behandling straks, hvor jeg også skulle i behandling. Jeg får tid ved min læge samme dag som diagnosen blev stillet. Jeg har fået en recept på serveren inden for 1 time. Nu er det 3 dage siden min pårørende var der og der er ikke udskrevet recept i skrivende stund. Der blev taget kontakt til egen læge som ikke kan noget før de får besked, fra hudlægen. Men hvis hun ikke har tid til at lave recept, hvor længe skal der så ventes på papir til egen læge. Der er taget kontakt til klinikken, i går morges der er ingen recept endnu. Hun skulle ikke have lov til at praktisere, det handler kun om at få folk igennem så skide dem et stykke bagefter.

18 de fevereiro de 2025

Kontakt umulig

Efter flere ugers forsøg på at komme i kontakt med klinikken, laver jeg dette opslag. Man kommer ikke i kø. Og det er umuligt at ramme et tidspunkt hvor der en hul igennem. Og de har ikke en mail eller kontaktformular.

10 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I would like to warn anyone who is…

I would like to warn anyone who is waiting to see this doctor. I had a very negative experience from consultation with Lene Hedelun. I noticed that the doctor is quite unfriendly, treats patients with prejudice and shows disdain. I cannot judge competence, but ... it seems that her private practice is not organized properly and her previous experience teaching students is not relevant to the actual practical care of patients.
I waited quite a long time for my appointment, and as a result, the doctor did not have any information about what I came with, but was so busy that she did not cross the threshold of the office to examine me, which is not acceptable for a skin specialist. She didn't help me with anything at the appointment, but then spent a long time researching my medication orders so she could write a note to my GP. I have never written reviews, especially negative ones, but I think this is not the way to treat patients.

10 de junho de 2024

Den værste konsultation

Den værste konsultation
Jeg kom pga inflammeret hud i armhulen. Lene så det kun kort, uden at stille ét eneste spørgsmål til mig, og var så klar til at foretage to podninger, tage en biopsi samt en anden prøve. Hun spurgte overhovedet ikke ind (hverken til varighed, symptomer, eller andet). Jeg måtte selv spørge ind undervejs hvad hun mente det var jeg havde i armhulerne, hvor hun kort svarede, at det var eksem. Ingen forklaring på hvorfor hun så ønskede at jeg skulle have foretaget en biopsi eller podninger. Derfor takkede jeg nej til biopsien, som hun ikke reagerede på. Jeg blev sendt ud af døren, efter den mest underlige og uprofessionelle konsultation, med 3 recepter på tre forskellige cremer.

Venteværelset og klinikkens gulv var beskidt - og hun sad i en beskidt kittel (trods jeg var kunde nr 3 i hendes klinik den dag).

Jeg vil ikke anbefale andre at tage til denne klinik.

27 de junho de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais