LesGO Verkeersscholen BV. Opiniões 5

2,8

Informações sobre a empresa

1. Escola auto
  2. Escola de condução

Informação fornecida por diversas fontes externas

Wil jij jouw snel jouw rijbewijs halen? Je kunt bij LesGO altijd een gratis en vrijblijvende proefles afnemen en je ontvangt een vrijblijvend lesadvies!

Informações de contacto

2,8

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

5 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

"Ik raad deze rijschool niet aan…

"Ik raad deze rijschool niet aan vanwege de zeer matige communicatie en onprofessionele planning. Gedurende mijn lestraject ben ik tegen talloze problemen aangelopen:

Afspraken: Lessen werden meermaals op het laatste moment verplaatst vanwege dubbele boekingen of privéredenen van de instructeur. Er is zelfs een les compleet vergeten, en examens gecanceld waardoor je weer maanden moest wachten tot je aan de beurt was.

Communicatie: Berichten worden vaak dagenlang genegeerd, waardoor je als leerling totaal niet weet waar je aan toe bent.

Examens: Er wordt traag gehandeld bij het inplannen van examens, waardoor kansen worden gemist.

Als leerling wil je je kunnen focussen op het rijden, maar bij deze instructeur ben je vooral bezig met het managen van de agenda van de instructeur."

20 de março de 2026

Waarschuwing

Beste lezers, ik wil jullie goed waarschuwen voor Lesgo en wat je moet weten voordat je met deze club (rijschool bemiddelaar/doorverwijzer) in zee gaat. En dat is direct het grootste probleem, je gaat niet met deze club in zee maar je sluit een contract af met de rijinstructeur zelf (veelal een ZZPer) je maakt je zuur verdiende centjes dus ook over naar deze ZZPer. Wanneer de rijinstructeur om wat voor reden verstek laat gaan dan kun je fluiten naar je lessen en zie je geen geld terug totdat de rijinstructeur persoonlijk/prive failliet is dan kun je pas aanspraak maken op de lesgo garantie Stichting. Van de kale kip, de rijinstructeur, kun je geen veren plukken, jouw centjes zijn allang uitgegeven. Je bent gewaarschuwd!! Er zullen best wel goede rijinstructeurs tussen zitten maar controleer eerst het slagingspercentage bij het cbr zodat je weet dat het waarschijnlijk goed zit. Geloof de hemelse reviews niet die zijn vaak nep

19 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Flutbedrijf, reageert niet op vragen

Ik heb contact gezocht met LesGo en vrij direct een geautomatiseerde e-mail van ‘Pleun’ ontvangen. Een paar dagen later kreeg ik opnieuw een geautomatiseerde e-mail van ‘Pleun’ met de vraag om met haar te connecten op LinkedIn. Op dat platform zou zij regelmatig posts plaatsen met tips, adviezen en ervaringen. De link kwam echter uit bij ene Sjoerd Sarneel - Oprichter LesGo met NUL posts, nogal knullig.
Vervolgens heb ik twee maal een e-mail met vragen gestuurd maar menselijke reacties blijven helaas uit, alleen de geautomatiseerde e-mails blijven komen.
Ten einde raad heb ik mij maar opgegeven voor een online informatiebijeenkomst. Opnieuw kreeg ik een geautomatiseerde e-mail met hun dank en de melding dat ik binnenkort een e-mail krijg met praktische details en de online link. Over 1 uur is deze online meeting en opnieuw hebben ze mij weer laten zitten door geen informatie te sturen. Wát een flutbedrijf, onvoorstelbaar dat zij nog bestaansrecht hebben!

Update: vandaag kreeg ik opnieuw een geautomatiseerde e-mail van ‘Pleun’, geen idee waarom, ik heb alleen maar twee keer een e-mail gestuurd met vragen en geen interesse getoond in de vacature wat zij suggereert:

“Goedemiddag ….,

Hartelijk bedankt voor jouw interesse in de vacature Rijinstructeur B bij LesGO Academie.”

15 de outubro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.