Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de Leto Air 7 als verjaardagscadeau mogen krijgen. Wat een super fijn ding! Mijn haren zijn eindelijk pluisvrij. Er zitten fijne opzetstukken bij inclusief een handige opbergtas.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ich bin von diesem Haarfön leider sehr enttäuscht. Für den relativ hohen Preis hätte ich deutlich mehr Qualität und Langlebigkeit erwartet. Bereits nach wenigen Monaten ist das Gerät defekt. Es schal... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Leto is jouw go-to merk voor haarstyling op jouw voorwaarden! Of je nu droomt van krullen, golven, stijl haar of volume, onze hairstyler biedt de nodige functies en accessoires om het gewenste resultaat te bereiken. Innovatie, kwaliteit en gemak zit in ons DNA, we laten jouw haar stralen als nooit tevoren!

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

262 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 4 em 5 estrelas

Helaas na 1,5 jaar dagelijks gebruik…

Helaas na 1,5 jaar dagelijks gebruik van mijn fohnborstel ging deze stuk. Hij viel nog in de garantie en na wat contact met de klantenservice (die overigens erg vriendelijk zijn en snel reageren) heb ik de borstel naar hen opgestuurd. Een nieuwe borstel gekregen en weer helemaal blij! Het enige jammere is dat ik zelf moest betalen voor de verzendkosten...

17 de março de 2026

Resposta da Leto B.V.

Dankjewel voor je review ! Wij zijn blij dat je alsnog blij bent met de oplossing! Veel plezier met je nieuwe fohnborstel!

Leto air 7

Heel fijn apparaat de air7. Je hoeft niks meer te doen. Het apparaat doet alles voor je. Aanrader!

19 de março de 2026

Resposta da Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product!

Geweldig

Geweldig! Echt t hele goede kwaliteit mijn haren zitten veel beter door Letostyling.

19 de março de 2026

Tevreden!

18 de março de 2026

Doet wat het belooft 👍 goede service

Doet wat het belooft 👍 goede service

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product en onze service!

Heel erg tevreden!

9 de fevereiro de 2026

Top service

Top service en duidelijke uitleg! Mijn moeder is super tevreden met het cadeau wat ik voor haar heb gekocht bij Leto.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u en uw moeder tevreden zijn met het product!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goedgekeurd door mijn vrouw

Goedgekeurd door mijn vrouw
Ik snap er niks van, maar zij is er blij mee. Sneller klaar en haar haar zit top. Dat is wat telt.

Resposta da Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u en uw vrouw tevreden zijn met het product!

Cadeau dat écht goed uitpakte

Cadeau dat écht goed uitpakte
Gekocht als verrassing voor mijn vrouw omdat ze al een tijdje zo’n multistyler wilde. Eerlijk gezegd dacht ik: we zien wel. Maar ze gebruikt hem nu bijna elke dag. Haar haar zit sneller goed en ze is vooral blij met de volume-borstel. Pluspunt voor mij: ’s ochtends minder stress in huis 😉 Goede aankoop.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u en uw vrouw tevreden zijn met het product en onze service!

Prima levering.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service!

Heel erg fijn product

Netjes geholpen.

Ik had een vraag over de mijn bestelling en kreeg dezelfde dag nog reactie.
Werkt zoals verwacht.

8 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de Leto air 7 voor kerst…

Ik heb de Leto air 7 voor kerst gekregen. De krulfunctie is echt geweldig. Het gaat er automatisch omheen. Wel even uitzoeken in het begin. Maar zodra je het door hebt wil je niks anders meer. De andere kopstukken werken ook goed.
Kortom, zeeer tevreden

Classificada 5 em 5 estrelas

Wir haben einen Leto Air 7 und sind…

Wir haben einen Leto Air 7 und sind super zufrieden damit. Leider ging kürzlich der Kopf des Föhns kaputt - innen war das Plastik an den Schraubpunkten geschmolzen und teilweise verbrannt, dadurch war der Kopf locker und ließ sich auch nicht mehr befestigen. Das sollte natürlich nicht passieren. Daher habe das Problem über sämtliche mehrere Social Media Kanäle reklamiert, da die Kundenservice Mailadresse indisch die Website nicht mehr erreichbar sind. Das Unternehmen wurde wohl kürzlich übernommen, die neue Geschäftsleitung hat mit der Aufarbeitung viel zu tun. Über Instagram habe ich schließlich eine Rückmeldung bekommen und nach kurzer Beschreibung des Problems wurde mir der defekte Föhnkopf kostenlos ersetzt. Toller Kundenservice!! Weiter so! Vielen Dank!

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Leto B.V.

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung.
Wir freuen uns zu lesen, dass wir Ihnen gut helfen konnten.

Viel Spaß damit!

Wenn Sie noch Fragen haben, erreichen Sie uns unter
klantenservice@letostyling.nl.

Mit freundlichen Grüßen,

Classificada 5 em 5 estrelas

top product voor ieder haar type !

Super fijn product alle tools die je nodig hebt voor het perfecte kapsel te maken ronde borstel voor curtainbangs te fohnen en meer volume, opzet stuk voor krullen te föhnen super handig blijft lang zitten in mijn haar normaal altijd problemen mee top product kan het iedereen aanbevelen !

LETO AIR 7

Super tevreden met de leto air 7. Super goed voor mijn haren aangezien het op lucht werkt en jezelf de warmte kunt instellen, dus mijn haren beschadigen niet. Veel zachter en pluisvrij haar sinds ik hem gebruik. Ik raad het iedereen aan.

Tevreden over Hairstrait

Mijn vriendin de Hairstrait gekocht. Ze was er super blij mee. De vrouw is tevreden dus ik ook!

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Leto B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u en uw vriendin tevreden zijn met het product!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben echt super tevreden

Ik ben echt super tevreden! Hele snelle levering en een top product. Een echte aanrader.

20 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Alleen de verpakking is al feest

Het begint al goed met de verpakking. Mooi verpakt, mooie etui erbij en goed verpakt. Deze föhn doet wat het beloofd. Top.

Super mooie krullen die goed blijven zitten.

4 de fevereiro de 2026

Super blij mee!

In januari besteld en het uitpakken was al een feestje! Ik maak er echt perfecte krullen mee!
Heel blij mee

22 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Blij verrast en super tevreden!

Ik heb de Leto Air 7 aangeschaft omdat een aantal vriendinnen deze al hebben en er erg enthousiast over zijn. Inmiddels begrijp ik helemaal waarom!

De Air 7 is makkelijk in gebruik en ligt fijn in de hand. Mijn haar wordt er mooi zacht en glanzend van. Wat ik vooral heel fijn vind: de krullen blijven écht goed zitten. Normaal zakken krullen bij mijn stijle haar er snel uit, maar met deze krultang heb ik de hele dag een mooie, volle krul.

Ook het bestellen verliep soepel en snel, wat natuurlijk altijd prettig is.

Kortom: ik ben super tevreden en zou hem zeker aanraden!

21 de fevereiro de 2026

Team LETO

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.