Ik ben persoonlijk heel erg fan van koekjesdeeg, maar was erg teleurgesteld. Ik had verwacht dat het een soort van Cookie Dough achtige smaak ging hebben. Maar niks was minder waar. Voor mij had het n... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mijn eerste bestelling was 6 jaar geleden, toen heel veel kleine potjes besteld om te testen. Allemaal super lekker! Mijn favoriet was toen al het cakebeslag, nu nog altijd mijn grote favoriet! Ik be... Ver mais
Ik had het starter pakket besteld en de smaken framblij, white chocolate chip en cake batter gekozen. En het is ZO lekkker, het vult enorm en ik had het per ongeluk voor het avondeten gegeten oeps. Ik... Ver mais
Heerlijke cookie dough bezorgd binnen 2 dagen. Je wordt goed geïnformeerd over waar je pakketje zich bevind, fijne levering met PostNL en de bakjes worden goed gevuld. Jammer genoeg een beetje aan de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Welkom bij Let’s Dough It: een creatieve online shop die zich volledig richt op één ding: 🍪 verslavend lekkere, eetbare Cookie Dough en Cake Batter waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten. De lekkerste van Nederland! Bij mij vind je niet zomaar koekjesdeeg of cakebeslag, maar echte traktaties die je zó uit het bakje kunt lepelen 😋. Al mijn producten zijn speciaal ontwikkeld om rauw te eten. Ik gebruik thermisch behandelde bloem en géén rauw ei, zodat jij veilig kunt genieten van elke hap ✅. Ook als je zwanger bent! Alles wordt ambachtelijk bereid in kleine batches, met oog voor smaak én beleving. Wat Let's Dough It onderscheidt? De Cake Batter! Die is in Nederland vrijwel nergens anders verkrijgbaar. Het is luchtig, romig en doet denken aan de smaak van vers beslag, precies zoals je dat vroeger stiekem uit de kom lepelde. Alleen nu gewoon officieel toegestaan 😉 Sinds mijn overname in augustus 2024 wissel ik regelmatig van smaken en introduceer ik af en toe limited editions. De populairste smaken? Denk aan klassiekers zoals Chocolate Chip 🍫, Cookies & Cream 🍪, Stroopwafel Wit 🧂, Let’s Go Nutzly 🥜 en natuurlijk de iconische Birthday Cake Batter 🎉. Ook bied ik diverse Vegan opties 🌱, zodat iedereen mee kan genieten. Elke bestelling wordt met liefde en zorg voor je bereid en verzonden door heel Nederland, België, Luxemburg èn Duitsland 🚚❄️. Klanten waarderen Let's Dough It om de levering, originele smaken en persoonlijke service 💛. En dat is terug te zien! Want van meer dan 27.000 tevreden klanten hebben ruim 4.600 een 4 of 5 sterren beoordeling achtergelaten op Google en WebWinkelKeur! Benieuwd? Neem een kijkje in de webshop en ontdek waarom steeds meer zoetekauwen fan zijn van mijn Cookie Dough en Cake Batter!
Informações de contacto
Geen bezoekadres!, Bolderweg 36B, 1332AW, Almere, Holanda
- 0629562222
- hello@letsdoughit.nl
- letsdoughit.nl
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
A+ dough it
Makkelijk te vinden wat je zoekt. Mooie deals. Variaties genoeg. Makkelijk te bewaren. Vele opties kwa nuttigen.
En heel erg lekker pass with a A+
Het zijn overheerlijke producten
Het zijn overheerlijke producten. Je kan ze zelfs invriezen ideaal. Nu kan ik af en toe lekker even ervan snoepen. Goede service en een overzichtelijke site. Ben erg blij met mijn producten.
Delicious!
Het is de 2e keer dat ik bij Lets dough it besteld heb, en wauw wat was het weer lekker!!! Ik had de birthday cake batter 500g, en de chocolate chip cookie dough 275g♡♡♡ Ik heb er niet mee gebakken maar gewoon zo gegeten, heerelijkkk👌🥰🥰 Er was wel 1 foutje gemaakt er zaten GEEN sprinkles bij de birthday cake batter.

Resposta da Let's Dough It - Dé ONLINE Cookie Dough Shop
Heerlijke cookie dough bezorgd binnen 2…
Jammer genoeg een beetje aan de dure kant maar daar krijg je dus gelukkig wel een heerlijk, goed gevuld bakje voor!
Lekker!
Al twee keer besteld. Producten worden netjes verzonden en de bakjes zijn goed gevuld. Het leuke is dat je een proefverpakking kan bestellen. Door de proefverpakking kwam ik erachter dat ik de cookiedough met kaneel erg lekker vond wat ik niet had verwacht. De birthdaycake batter is inmiddels favoriet. Ze zijn lang houdbaar en eventueel in te vriezen (al is het hier dan al op).
Verwerking persoonsgegevens slecht
Heel bijzonder dat als je bent uitgeschreven voor de nieuwsbrief dit bedrijf het toch nodig vindt om te mailen. Met de mededeling: het is eenmalig, we vallen je verder niet lastig... Uitschrijven = uitschrijven. Voor mij een reden om hier niet te bestellen: wat doet het bedrijf verder met je gegevens???
Echt super!
Echt super! Heel snelle levering, ook naar België. Het was goed verpakt en natuurlijk super lekker. Hier bestellen we weer! :)
Verslavend lekker, goede service
Wat een onwijs goede en snelle service, dit is echt een uitvinding gewoon🤭
Jullie bedenken altijd wel weer iets nieuws, de Kinderella bijvoorbeeld.. iedere week keer op keer weer uitverkocht, iedereen is er dol op, en dan te bedenken dat de Pistachella binnenkort nog uitkomt. Nobody can’t wait😜
Ik geef jullie 5 sterren, dik & dik verdiend🤩
Tot gauw!
elke keer weer een feestje
Heerlijke cookiedough en elke keer weer een feestje als het binnen komt.
Heerlijke producten
Heerlijke producten! Een keer bestellen en je bent direct verslaafd. Ik kan hier blijven bestellen.
Ruime keuze aan toppings
Ruime keuze aan toppings, echt heel lekker al 2 keer besteld nu. Zeker een aanrader!😉
Snel geleverd
Snel geleverd, erg lekkere producten. Goede prijs.
Super lekker cookiedough
Super lekker cookiedough, mega snel bezorgd echt top! Eigenlijk baal ik ervan dat ik Lets dough it ontdekt heb, want het is inderdaad verslavend lekker.
Heerlijk!
Heerlijke, creatieve, verrassende smaken en goede service! Top!
Erg lekker allemaal
Erg lekker allemaal, zeer verslavend en super leuke eigenaresse!
Wat een super leuke webshop
Wat een super leuke webshop. Ik ben helemaal fan. Heerlijk Cookiedough mijn guilty pleasure. Super lekker. Een variërend menu met lekkere smaken heerlijk Cookiedough. Maar ook lekkere andere lekkernijen.
Het wordt netjes en goed verzonden. Communicatie gaat ook goed en netjes. Ik kan iedereen die van Cookiedough houdt aanraden om hier te bestellen.
Goede verzending en service
Goede verzending en service. Maar bovenal super lekker. Alles!
Precies zoals het op de site staat
Precies zoals het op de site staat. En echt erg lekker.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.