Vielen lieben Dank Letty!
Nicht nur für die super-schöne Bockdecke (welche ich so in Deutschland nirgendwo kaufen/finden konnte) sondern auch für den netten Kontakt. Absolut empfehlenswert!

Resposta da 't Peerdewinkeltje
Speciaalzaak voor ruitersport en mensport sinds 1979. Mega assortiment mensport en heel veel ruitersport artikelen. Grote voorraad, onze vakkennis is wereldwijd bekend. Producent van de Kieffer tuigen in leer en kunststof.
Jan Steenlaan 29, 3904XL, Veenendaal, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da 't Peerdewinkeltje
Everything was ok and they worked very fast. Thank you 🐴
Ik heb eerder goede ervaring gehad o.a.met Ruiter Gilde rijbroeken voor mijn Zuid-Afrikaanse nichtje kopen die amper meer te verkrijgen waren, Letty is meedenkend en gastvrij.
Vandaag bij deze winkel geweest. Wat een geweldige service, ik ben met al mijn vragen geholpen en met een tas vol spullen naar huis gegaan. Alles is mogelijk en een heel ruim assortiment

Resposta da 't Peerdewinkeltje
Vroeger altijd fantastisch geholpen met zadels, kleding etc.na 20 jaar in Frankrijk, nieuwe ruiterjas nodig, hier merk niet te vinden, geen advies etc,dus bel Letty. En jawel, nog volop in bedrijf,met dezelfde geweldige service,en 3 dagen later de jas al in huis!perfect!

Resposta da 't Peerdewinkeltje
Ik had een Boett deken besteld en kreeg deze wat later omdat ze in een klein fabriekje gemaakt werden, op bestelling. Hierover werd ik persoonlijk gebeld, voor mij had het geen haast. Ben er heel erg blij mee en hij zit als gegoten! Dit keer had ik een maatje groter genomen dan de eerste. Sowieso ben ik fan van Boett eczeem dekens, stevig en veel bewegingsvrijheid voor het paard! Ben heel blij dat ze nog ergens te koop zijn.
De telefonische hulp en klantgerichtheid
Het vertrouwen om "zo maar" een 2e paar handschoenen mee te sturen om te passen.
Deskundig, goed advies.
Er is nu een hele leuke actie nl. 1+1 zadeldekjes.
Kom er graag , of het om een aankoop te doen of beetje rond te snuffelen.
Altijd vriendelijk en ruim assortiment.
Vlotte afhandeling, gewoon twee paar handschoenen opgestuurd. Zoek de beste er maar uit en anders stuurt ze nog een paar. Alles op vertrouwen.
Had een vraag en belde erover. Werd direct heel duidelijk en snel geholpen. Volgende dag ook binnen en was ook precies wat ik nodig had. Eigenaresse weet echt waar ze het over heeft zonder dat ik er zelf bij hoefde te zijn. Erg blij mee
vraag gesteld en dezelfde dag nog antwoord en de volgende dag het pakket al in huis
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.