Min upplevelse av Levande Apotek – och varför jag aldrig beställer där igen
Min upplevelse av Levande Apotek – och varför jag aldrig beställer där igen
Jag är så otroligt besviken och förbannad över min beställning från Levande Apotek. Jag lade en order, betalade direkt och väntade som vilken normal kund som helst – men jag fick aldrig något paket. Inte ett spår, inte en vara, inte ens en ärlig uppdatering.
Det enda jag fick tillbaka var bortförklaringar, konstiga krav och en känsla av att bli totalt utnyttjad. Efter att ha betalat började de plötsligt kräva fler avgifter som jag aldrig hört talas om tidigare. Det kändes som att så fort jag betalat en sak så hittade de på en ny “kostnad”.
När jag började ifrågasätta varför det hela tiden dök upp fler betalningar fick jag bara ännu fler pressande meddelanden som försökte övertala mig att betala ännu mer. Jag fick ingen vara, ingen hjälp och ingen förståelse – bara krav, hot om förseningar och en fullständig ignorans när jag försökte få kontakt.
Det värsta av allt är känslan efteråt:
Att bli behandlad som någon man bara kan mjölka på pengar och sedan lämna i sticket. Det är som att de aldrig haft för avsikt att skicka något från första början. Jag har aldrig tidigare varit med om något så oseriöst, och jag är riktigt förbannad över hur jag blev bemött.