liantis.be Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Vanaf 2025 geen papieren facturen meer en ik heb daar op zich geen probleem mee. MAAR: ik kan niet online betalen via mijn telefoon. Ik laat dit weten aan Liantis en ze zijn vriendelijk maar ze lossen... Ver mais

Il n'y a pas de traitement personnalisé de votre cas. Les collaborateurs au téléphone sont juste des robots juste bon à lire leurs écran pour vous remballer. Ne savent rien faire à part renvoyer des... Ver mais

Afspraak gemaakt in puurs om info te krijgen als zelfstandige in bijberoep. Op 3 minuten terug buiten. Ik weet alleen wat ik moet betalen, verder totaal geen uitleg. Jammer, geen liantis voor mij.

Société à éviter absolument. Le suivi des dossiers est inexistant ou chaotique, donnant l’impression d’être baladé sans fin. On se sent complètement livré à soi-même, sans réelle prise en charge. S’a... Ver mais

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(28)

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Maffia

Volgen niks op en sturen dagelijks dreigbrieven, echt honderden in de loop der jaren, met uitgevonden kosten. Ik liet weten na een ongeval geen loonbrieven meer te willen ontvangen, toch blijven ze er maken met 0 euro loon op. Plots een factuur voor 10.000 euro sociale bijdrages met boetes erop terwijl ik een vrijstelling heb wegens medische redenen. Als je meespeelt en de aanvraag wilt vernieuwen trekken ze er een kruisje door alsof je een toets terug krijgt in het lager onderwijs met een fout antwoord. Degoutante, maffiose VZW. Een grote bende rotzakken op bureautjes en eigenlijk gewoonweg overbetaalde dieven. Oh ja, en het overbruggingskrediet voor 3 maanden coronagezeik eisen ze ook terug + kosten via een dagvaarding. Ik mag dus naar de rechtbank voor mijn oh zo fantastisch 'sociaal secretariaat'

16 de janeiro de 2025

Ze vallen hun eigen klanten aan!

Ik ben al jarenlang klant bij Liantis voor mijn zelfstandig bijberoep.
Het afgelopen jaar hebben ze mij echter 2 keer een enorme kloot afgedraaid:
- tijdens Corona kreeg ik overbruggingspremies. In 2023 eisten ze plots 7.100 € euro terug omdat ik 'gelogen' had; dat ik géén kind ten laste had. Zelfs nadat ik alle bewijzen - loonfiches en uitspraak van de rechtbank - opstuurde, bleven ze dreigen.
Ik heb ze voor de rechtbank getrokken hiervoor, waardoor ik opnieuw kosten moet betalen aan mijn advocaat.
- zogezegd heb ik in 2023 opnieuw 20.000 euro overbruggingskrediet ontvangen - wat absoluut niet waar is. Ik heb hier duidelijk bewijzen voor.
Ze reageerden nooit op de mails en telefoons van mijn boekhouder.

Dus nee, ik zal eerstdaags veranderen!
Bij Liantis loopt duidelijk iets verkeerd.

17 de julho de 2024

Afspraak gemaakt in puurs om info te…

2 de setembro de 2024

Pas de service

Aucun suivi du dossier,
mise en attente téléphonique trop longue
Couteux
service compta et service de gestion pas au même endroit.
le gestionnaire ne connait rien au dossier

2 de outubro de 2023