Rigtig fint smykke med gratis indgravering. Kom nærmest dagen efter jeg havde bestilt. Gaven var super fint pakket ind. Alt var i orden👌🏻 Kan varmt anbefale at handle hos dem🤩
Leia as opiniões dos outros
Min yndlingsguldsmed. Jeg sparer op og forkæler mig selv i ny og næ med hendes fantastiske håndlavede designs. ♥
Fantastisk flotte smykker, lækkert design, der virkeligt kælet for detaljen. Pakket ind i lækker smykkeæske. Pænt pakker ind, vedligeholdelses vejledning er vedlagt. Har de seneste måneder, købt et... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte 3 vedhæng og en ørering kl 18.30 og et par timer senere var smykkerne graverede og sendt afsted 🥰 Det er de fineste muslingeskaller med små detaljer som gør at de ser helt naturlige ud, den... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Jeg betragter Libopé som en hobby, som min terapi og en skøn mulighed for at udfolde min kreative interesse. Nu vil jeg indvie dig i mit koncept! Det er ret simpelt. Alle smykkerne jeg laver er limited eller one-offs, derfor er der tale om smykker hvor der til tid tider kun er lavet 1 stk af, og andre nogle flere. Hvis jeg har fundet en helt unik perle eller sten, så laver jeg kun det ene smykke.
Informações de contacto
Druevej 18, 8920, Randers NV, Dinamarca
- Info@libope.dk
- libope.com
Min yndlingsguldsmed
Rigtig fint smykke med gratis…
Kan varmt anbefale at handle hos dem🤩
Kæmpe anbefaling herfra.
Virkeligt god service og utroligt smukke og unikke smykker. Hurtig levering også - alt i alt, helt perfekt
God kvalitet og købsoplevelse
Udover det bare er super flotte smykker, så synes jeg der er hurtig levering og det er en god oplevelse at åbne sin forsendelse.
Et ærligt firma til at stole på 👍…
Et ærligt firma til at stole på 👍 hurtig levering. Er glad for at bruge mine penge her ❤️
Tak for endnu en god handel
Tak for endnu en god handel! Hurtig levering, den fineste indpakning og de smukkeste smykker. Kan kun anbefale😘
Gode kvalitets smykker
FANTASTISK SERVICE!
Sender vildt hurtigt, og smykket er præcis som på billedet! Min mor græd af glæde det hun fik det

Smukkeste smykke
Smukkeste smykke, Hurtig levering, hurtigt svar og alt i alt bare en rigtig dejlig oplevelse.
Lise brænder for sit virke 🌟15
Lise er hjælpsom og seriøs og omhyggelig med alt i sin fine forretning🌟

Den bedste service
Den bedste service.
Jeg havde bestilt 2 forskellige øreringe og blev ringet op, blot for at tjekke, at det var det rigtige jeg havde bestilt. Varerne kom dagen efter. Virkelig en go oplevelse.

Smykket til en mand
For det første er smykket meget smukt, og helt anderledes end andre smykker jeg har kigget på. Smykket var en gave til min mand som har fået et sårbart hjerte derfor passer det helt perfekt til ham.

Meget smukke smykker!
De smukkeste, unikke smykker, hurtig levering og god kundeservice. Helt perfekt 👌

En helt særlig oplevelse
Libope er en af de steder, hvor man oplever en extraordinær købsoplevelse. Servicen, varen, indpakning og kommunikation er i en særklasse.

KÆMPE anbefaling herfra
KÆMPE anbefaling herfra. Svartiden er lynhurtig, servicen er helt i top, og smykkerne er super flotte!

Resposta da libope.com
Hurtig og præcis håndtering af ordren
Hurtig og præcis håndtering af ordren - hurtig levering.
Kæresten er glad for gaven hver gang og så er der ro i hytten

Resposta da libope.com
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.