Licentie WereldOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik stond hier even sceptisch tegenover: zo'n lage prijs voor Office Pro 2021; dat kan toch niet? Maar de reviews online trokken me over de streep: die waren goed en voor zo'n laag bedrag loop je weini... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel regelmatig bij licentiewereld en zonder problemen. Snel, goed en betrouwbaar. Vooral dat laatste is op gebied van licenties erg belangrijk. Zitten veel rotte appels tussen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb vier licenties besteld, maar er maar twee ontvangen. Er zit een fout in het licentie management systeem als je meerdere licenties tegelijkertijd besteld. Op email verzoeken wordt helaas niet ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden met het product (Windows pakket 2021 voor Mac) en de makkelijke installatie ervan, maar vooral ben ik blij met de reactie van Licentie Wereld toen bleek dat ik aanvankelijk een ve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de software

LicentieWereld is de voordeligste op het gebied van Software Licenties. Van Microsoft Office 2019 tot Office Home & Business 2019. Wij leveren alles direct, en tegen een voordelige prijs!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

451 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

70 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Een niet werkende licentie…

Een niet werkende licentie ontvangen. Dat is sinds Vrijdag 21-november. Ik heb een email verstuurd over mijn probleem, maar nog geen reactie ontvangen. Dus, slechte product met slecht service!!!

Na mijn slechte review, heb ik maandag middag een email ontvangen. licentie Wereld zegt dat zij mijn email niet heeft ontvangen en vroegen ze om die opnieuw op te sturen. Dat heb ik gedaan.

Tot nu toe nog weer geen reactie!!

21 de novembro de 2025

Prima

De gevraagde licentie zat snel in mijn mailbox en werkte zonder problemen. En zo hoort het ook.

23 de outubro de 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Licentiesleutel niet te activeren, pagina off line, technische problemen. Niemand bereikbaar. Via andere weg andere licentie gekocht maar licentiewereld geeft verder niet thuis. 139 euro weg en weigering tot terugbetaling. Waardeloos bedrijf .

8 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed. Te vertrouwen.

Zeer goed. Probleem met installatie. Email gestuurd. 1 dag later antwoord. Opnieuw geprobeerd en gelukt.
Heel fijn om voor 25€ een office 2024 plus te kopen die werkt.

18 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lossen je problemen niet op

IK had op zondag een licentie gekocht, echter zat er geen code in de mail. volgens hun website zijn ze bereikbaar op zondag maar kreeg geen reactie.

ik wilde op dat moment wel verder dus ergens anders een licentie gekocht, dit hun netjes gemail en gevraagd om een refund. vervolgens kreeg ik wel een code maar geen reactie op de vraag voor een refund, ook niet na herhaaldeijk vragen.

Slechte ervaring dus en goedkoop kan hier dus duurkoop zijn

12 de outubro de 2025

Boeven!

Het verbaasd mij ten zeerste dat er om een review gevraagd wordt daar ik door dit bedrijf belazerd ben. Tsja, dan dus op hun eigen verzoek bij deze:
Voor €139 een office licentie gekocht. Dat de productcode dan niet werkt kan best één keer gebeuren (denk ik). Maar dat de nieuw ontvangen code ook niet werkt, geeft te denken. En al die tijd dus geen toegang tot office. Inmiddels elders een binnen 5 minuten wél werkende productcode gekocht. Op mijn verzoek het bedrag op mijn rekening terug te storten wordt niet gereageerd.
Boeven!

20 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.