Leia as opiniões dos outros
Mooie online cataloog die het makkelijk maakt om te kiezen. Goede kwaliteit vd produkten voor een eerlijke prijs. Vlotte levering. Enkel een soort van klantenkaart om korting op te bouwen ontbreekt,... Ver mais
Loes heeft mij ondersteund van A tot Z om de bestelling correct te laten verlopen met de glimlach.Ook de ondersteuning die nadien werd gegeven aan onze elektricien was meer dan klantvriendelijk. Het b... Ver mais
Pas een speciale led lampen besteld. Bij het uitpakken viel de lamp uit de noppenfolie en brak het binnenste gedeelte. Stom ongeluk dus. Toch effe met lichtkoning.be gebeld en de situatie uitgele... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Lichtkoning vind je de perfecte lamp voor elke ruimte en elke stijl. Met meer dan 15.000 lampen om uit te kiezen, hebben we een heel uitgebreid assortiment verlichting voor zowel binnen als buiten. Of je nu op zoek bent naar een moderne hanglamp, een klassieke vloerlamp of een industrieel tafellampje, bij Lichtkoning vind je het allemaal. We hebben ook een fysieke showroom in Beerse, nabij Turnhout in het noorden van België. Hier kan u een stuk van ons assortiment in het echt bekijken. Met meer dan 10 jaar ervaring weten we precies wat onze klanten zoeken in een lamp.
Informações de contacto
Ketelaarstraat 111, 2340, Beerse, Bélgica
- 014 70 96 84
- info@lichtkoning.be
- lichtkoning.be
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Goede service en vriendelijk deskundig…
Goede service en vriendelijk deskundig advies.
Wij zijn zeer tevreden met onze aankopen.
bij een defect lichtarmatuur is deze…
bij een defect lichtarmatuur is deze onmiddellijk vervangen
Prima adres voor verlichting
Grote keuze in verlichting, vriendelijke en deskundige hulp, correcte prijzen
Heel tevreden!
Mooi product, goede kwaliteit, makkelijk te installeren en omhoog te hangen.
Heel tevreden!
Zeker aan te bevelen
Goede kwaliteit; stevig verpakt , concurrerende prijzen en snelle levering :)
Goede informatie
Goede informatie, vriendelijk personeel. Veel keuze , ga er zeker nogeens langs.
Prima service, ook bij een defect!
Ik heb 2 plafondlampen en 1 wandlamp gekocht. Helaas was bij één van de plafondlampen een glazen koepeltje kapot geleverd. Ik heb een mailtje gestuurd om dit te melden en ze hebben onmiddellijk gereageerd: binnen de week heb ik een vervangstuk gekregen. Heel tevreden!
Zeer behulpzaam en vriendelijk
Zeer vriendelijk en behulpzaam…
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en dit bedrijf doet wat de klant precies wilt😁👍
Een ware ontdekking in 'achterland' Beerse
Vriendelijke service met veel geduld, grote winkel met heel uitgebreide keuze, goeie kwaliteit ... een echte ontdekking in het 'achterland' van Beerse.
Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment, veel voorradig.
Personeel zeer behulpzaam en meedenkend.
Goede prijs / kwaliteit.
Ik kan moeilijk een score geven als ik…
Ik kan moeilijk een score geven als ik de levering nog niet ontvangen heb, noch enig bericht daarover. En een bericht daarover had ik eigenlijk al verwacht, zeker omdat alles al betaald is. Moet dus afwachten hé

Resposta da Lichtkoning
Professionele en vriendelijke…
Professionele en vriendelijke medewerker, die goed luisterde en goed wist wat er uit het assortiment in aanmerking kwam. Fijne ervaring!
zeer goede service ,en vriendelijke…
zeer goede service ,en vriendelijke bediening
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.