Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice. Thomas er et kæmpe fjols og forstår ikke ordet “servicemindet” Han taler endda grimt til medlemmerne. Maskinerne er noget gammelt ragelse og alting er slidt. Mega overpris... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Erfaring med jeres fitnesscenter

Jeg kan desværre ikke anbefale dette fitnesscenter. Jeg oplevede åbenlys diskrimination, og lederen undlod at tage passende handling og nøjedes med en minimal reaktion over for den involverede person. Derudover overholdt den samme person ikke basale hygiejnestandarder, hvilket skabte en potentiel sundhedsrisiko for andre i omklædningsrummet, men ledelsen undlod igen at iværksætte egentlige tiltag ud over den førnævnte lappeløsning. Er det klart for mig, at gymmet ikke har gjort noget ved denne medlems tidligere incident, da medlemmet fortsat dukker op med den mest arrogante og selvsikre attitude nogensinde. De har sandsynligvis kun haft få eller ingen konsekvenser.
Mine e-mails blev ignoreret, indtil jeg fulgte op gentagne gange, og selv da tog det flere uger at få et svar. Det virkede, som om man blot håbede, at problemet ville forsvinde af sig selv. Dette vidner om manglende ansvarsfølelse og engagement.
Udstyret er meget forældet, og den generelle atmosfære, særligt i holdtræning føles klikepræget.
Jeg vil ikke anbefale dette fitnesscenter til udlændinge eller til personer, der tager deres træning seriøst. Jeg følte mig hverken velkommen eller respekteret der.

21 de dezembro de 2025

Elendig kundeservice

Han taler endda grimt til medlemmerne.
Maskinerne er noget gammelt ragelse og alting er slidt.
Mega overpris her. Især med den elendige kundeservice de yder.

3 de abril de 2025

Uhøfligt ny medarbejder

Jeg synes de skal lære den ny unge mand i receptionen noget kundeservice. Han hilser aldrig selv når han ikke har noget andet at lave og jeg synes det er meget uhøfligt. Han skal være forsigtig fordi denne opførsel kan tolkes som diskriminerende for nogle personner. Det er trist fordi hans kolleager altid er søde og høflige. Jeg er sikker på at der er mange der gerne vil have dette job og har en bedre attitude.

4 de fevereiro de 2024

Resposta da Lido Fitness

Vi beklager den oplevelse du har haft, og forventer ikke at det gentager sig. Du er velkommen til at kontakte os i centret.

Classificada 4 em 5 estrelas

This review is for Lido fitness Vejle

This review is for Lido fitness Vejle

I just recently became a member and I wish I have done it sooner. They are so much better than the Fitness World stink hole in so many aspects. First their staff is always polite and helpful. Members here have much more respect for others, they clean after themselves and put back the equipment. I like the atmosphere and I think this is also thanks to their anti doping policy. They have a wide variety of machines and equipment, the hold classes are also fun and the instructor is good at what they’re doing. Their bathroom and changing area is modern , always clean and doesn’t smell. They do have a few things that I wish they would improve, for example some machines cannot be used by short people like the diagonal leg press and the back extension. If you have short legs you’re out of luck. Machines which accommodate all heights would be nice. The basement could use some renovation, some machines are quite rusty and old and not much variety in weights and equipment. It goes from either too light to too heavy. This is also not a critique but some suggestions is that I wish they would do an ALL IN system where for a fixed amount of money you can take one product per day from the reception. I also saw they have a huge parking connected to the gym which is barely ever half full, why not allow members to park there, for maybe a bit of extra fee? It would be so much more convenient for many and I bet they would have an increase in memberships.
All in all, I definitely recommend this gym for the atmosphere, hold classes, and variety of exercise as this is the best I could find in the Vejle. Oh and the basement option is a huge BONUS for people like me.

18 de julho de 2023

Resposta da Lido Fitness

Thanks for The 4 stars ⭐️⭐️⭐️⭐️ We will always try harder to get our members to be The most happy members in The town 😃
300 m from Lido, you have free parking for 2 ours in the New parking house 😊
See you soon again i Club Lido Fitness 😃

Classificada 1 em 5 estrelas

Synes det et er et dårligt fitness

Jeg synes ikke det kan være rigtig at man skal 1. Dømmes af både de folk, og personalet som er der. Og jeg synes heller ikke, det kan være rigtig at man skal næsten råbes af en chef fordi man løfter sin egen vægt, og som han mener er dårlig form. Hvor jeg efter bliver mindre sur. Og siger “kan du ikke blande dig udenom tak?” Hvor han så siger “du skal ikke svar igen”

Synes ikke det fedt man skal dømmes af både personalet, chefen og folk i centeret.

12 de fevereiro de 2023

Resposta da Lido Fitness

Hej Alexander. Tak for din anmeldelse. Det er min fornemste opgave at sikre, at når forældre lader deres 15-16 årige børn komme i fitnesscenter, at det foregår under trygge rammer. Når du/i løfter vægte som i på ingen måder er udviklet/bygget til, og jeg gentagende gange har bedt jer om at tage mindre vægt på, ja så bliver der talt med “store” ord. Og når du svare igen, og siger at det ikke er mit problem hvad i løfter, så tager du/i fejl. Det ER mit ansvar når det foregår lige foran øjnene på mig.
B.h Peter

Dejlig atmosfære

Dejlig atmosfære, som tilflytter til byen blev jeg straks draget til dette center. Gode hold og fine, fyldestgørende træningsfaciliteter. Virkelig dejligt med et seperat crossfit rum når man er til frie vægte👌🏽👌🏽

9 de novembro de 2022

Resposta da Lido Fitness

Hej Pia. Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er faldet godt til og at vi de træningsfaciliteter som opfylder dine behov.
K.h
Team Lido

Super atmosfære

Super atmosfære, faciliteter og service !
Top point herfra!

31 de agosto de 2020

Resposta da Lido Fitness

Tak for anmeldelsen Casper. Den betyder meget for os :)

Classificada 3 em 5 estrelas

Fint sted men desværre dårlig service…

Fint sted men desværre dårlig service fra receptionspersonalet.

22 de fevereiro de 2020

Hej Stine
Tak for din anmeldelse af Lido Fitness.
Kan du uddybe din begrundelse for, at du føler at have fået en dårlig service ?
M.v.h Lido Fitness

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været medlem i lidt over 6 år.

Jeg har været medlem i lidt over 6 år.
Kommer ca 3 gange om ugen.
Mødes af venlige personaler i receptionen og i lokalerne.
Glad for de mange hold muligheder og den løbende udskiftning af redskaber.
Anbefaler Lido.

5 de janeiro de 2019

Noget for enhver smag

Noget for enhver smag
Jeg har arbejdet og trænet i en del fitnesscentre gennem tiden, men intet sted har jeg “følt mig hjemme” som i Lido Fitness i Vejle. Der er gennem årene “ryddet op” og “pudset af”, og det er tydeligt at ambitionen er et moderne fitnesscenter med plads til alle. Jeg oplever en nærværende og professionel tilgang fra såvel service- og receptionspersonale som de forskellige instruktører. Instruktørerne er forskellige, og holdene afspejles af deres individuelle personligheder. Dette giver et bredt udvalg af såvel kompetencer som mulighed for forskellige former for træning. Der er kort sagt noget for enhver smag.

24 de maio de 2018

Udmeldelse...

Det er snart lidt tid siden jeg stoppede i Lido fitness Horsens. I det jeg meldte mig ud, prøvede de at binde mit til 6 måneders træning. som 17 årig var min underskrift ugyldig, men pas på!! de snyder.

14 de novembro de 2017

Fantastiske yoga-undervisere

Super dejligt sted. Går fast til yoga flere gange om ugen. Der er yoga hold stort set hver dag både formiddag og aften. Deres undervisere er vanvittigt dygtige og søde mennesker.
Personalet er altid smilende og meget imødekommende. Faciliteterne er fine og rene. Der er en god blanding af medlemmer, så man falder hurtigt til som ny.
Jeg har trænet i mange forskellige centre, men det er her, jeg er faldet bedst til.

1 de novembro de 2017

Har d

Har d. 18.7 fået sat medlemskab på pause i 4 mdr. Fik oplyst, at de ikke kunne nå at stoppe betalingsservice-betalingen i august måned, så jeg ville blive trukket penge for august, men ville så efterfølgende få beløbet retur. Da beløbet ikke blev refunderet har jeg nu kontaktet Lido i Horsens, men de vil ikke refundere beløbet. Siger at de bliver "stående" på hans konto, indtil han genoptager træning. Dette er jeg absolut ikke tilfreds med, og jeg har nu opsagt medlemsskabet og bedt om at få pengene retur. Det kan heller ikke lade sig gøre. Jeg får oplyst, at jeg skal betale frem til september måned. Det er virkelig dårlig kundeservice. Kommer så til at betale for juli, august og september + gebyr for pause - og jeg har ikke været i centret efter den 18.7. DET ER FANME FLOT - HÅBER JEG KAN FÅ BANKEN TIL AT GØRE NOGET !!

24 de agosto de 2017

Vejles bedste træningscenter!

Jeg har anvendt Lido Fitness I Vejle i omkring 5-6 år og jeg er en MEGET tilfreds kunde.

Man bliver altid budt velkommen af et imødekommende og hjælpsomt personale. Derudover er selve centeret lyst og indbydende, så man kan kun blive positiv når solens stråler kommer ind gennem vinduet imens man står på maskinerne på første sal.

Hvis man vil træne individuelt er der mulighed for det og der er masser af forskellige maskiner at gøre brug af. Er man mere til holdtræning er der hver dag - fra morgen til aften - hold som man kan booke sig ind på ;-)

Det eneste "negative" jeg har at sige om lido er åbningstiderne. Det er nogle gange svært at koordinere træning med hverdagens gøremål/arbejde, så nogle lidt længere åbningstider kunne være rart! Især fredag-søndag 😘

25 de março de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Meget uhøflig ejer - personalet er ok

Hej Lido
Jeg har lige meldt mig ud og ønsker ikke at komme i jeres center mere. Efter en meget ubehagelig samtale med en inderhaver.
Sagen er den: at jeg gik på løbebåndet og havde set samme afsnit med nyhederne flere gange uden lyd eller mulighed for lyd. Indehaveren kom og sagde: det får du da hvis ikke meget udad, jeg smilede og sagde: nej det har du ret i. Indehaveren skiftede derefter til, flere sportskanaler med snak og sport, jeg bad bare om at få noget med tekst på, hvortil indehaveren svarede han nægtede at sætte en film på og det var da også forfærdelig, at man skulle se sport i et fitnesscenter i et nedladende tonefald. Uden at afslutte samtalen vendte han om og gik – det var meget ubehageligt. Det var tydeligt i hans opførelse at han ikke gad spilde tid på et ubetydeligt medlem. Episoden var ganske kort.
Indehaveren overskred virkelig mine grænser for almindelig samtale/opførelse og jeg blev sur, derfor gik jeg efter ham og spurgte om ham virkelig mente det. Indehaveren var sur irriteret og blev personlig . Jeg spurgte ind til muligheden for overførelse af via WIFI dette pga. en medarbejder sidste år oplyste, at Lido overvejede mulighed for dette. Indehaveren svarede: dette havde aldrig været på tale og det kom der ikke og spurgte indtil, hvem der havde sagt dette?. Jeg svarede: at det kunne jeg ikke huske det er et år siden. Indehaveren svarede at: alle kunne sige dette så gav han ikke noget for. Jeg tænkte: jeg lyver ikke – men denne opførelse passer mig ikke – først er udsat for en nedladende opførelse og en afbrudt kommunikation ved at man vender ryggen til mig og går.
Han ville virkelig ikke hører på mig og jeg måtte ha det svært, hvis det var min måde at opfører mig på svarede han. Jeg svarede: dette gider jeg ikke finde mig i – jeg melder mig ud tænkte jeg og dette oplyste jeg indehaveren.
Mvh. John Rasmussen

Ps. Jeg interesser mig faktiske ikke for, at se sport og gider ikke se på noget uden man kan følge med i det der sker på skærmen, dette jeg været accepter men denne opførelse af nedgørende afbrudte samtaler gør mig sur.
Jeg ønskede faktiske ikke at melde mig af jeres Lido – jeg ønskede at kunne i et center hvor man tog hensyn til kundernes ønsker. Vi var faktiske et par stykker der de sidste gang har nydt, når der har været en tekstet serie på – vi yder mere pga. vi kan glemme vi er på et løbebånd.

Der er andre centre i Horsens - Dejligt - men Lido mistet 2 medlemmer.

4 de janeiro de 2015

Lido Fitness Vejle

Fantastisk sted at træne! Meget kompetent personale der altid møder en med et smil. Hyggelig og afslappet atmosfære.

16 de novembro de 2013
Classificada 4 em 5 estrelas

Føler mig tilpas når jeg vil træne og slappe af

Lido er det første træningscenter jeg føler mig tilpas i. Medarbejderne er glade og hjælpsomme. Her er plads til unge og gamle, folk som træner seriøst og folk der bare vil ud at røre sig. Jeg bruger centeret til at styrketræne, cykle og dyrke yoga samt bold og pilates. Jeg er glad for at der er nul tolerance overfor steroider. De eneste ting der kan forbedres er støvsugning, opfyldning af papir rundt omkring i centeret og at der er mere selvjustits med at lægge vægtende på plads

15 de janeiro de 2013
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke alle er velkommen her

Har netop læst artikel i Invejle, om stedet hvor de selv siger, at der er plads til alle, men det er én stor løgn. Ejerne virker snobbede og tillader ikke alle at blive en del af klubben. Er selv blevet afvist med den begrundelse, at jeg var for syg, til trods for at jeg på forlangende havde fået egen læge til at udfærdige en lægeerklæring, som indehaveren alligevel ikke ville se, da jeg kom med den. Jeg synes det er groft diskriminerende at udelukke visse grupper af mennesker, og dømme folk for noget, som de slet ikke har deres ret til.

14 de setembro de 2012
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais