Vi har haft en rigtig god oplevelse med Liebhaven. De stod for hele vores haveanlæg i forbindelse med nybyg, hvor de både bidrog med gode idéer og fik stor frihed til at foreslå løsninger. Re... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... Ver mais
Sådan skal det gøres. Alfred og hans team har gennem de sidste to år sørget for vedligehold af min have. Ugentlig klipning af græs, beskæring af buske, ukrudtsbekæmpelse mm. Har fra dag et fået en kom... Ver mais
Vores baghave skulle ryddes, natursten flyttes, havedam opfyldes, nyt jord udlægges mm, og ny græsplæne skulle etableres. Vi valgte Liebhaven, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var under hele p... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud
Informações de contacto
Åmarksvej 36, 8250, Egå, Dinamarca
- 20598679
- Info@liebhaven.com
- liebhaven.com
Jeg kan varmt anbefale Liebhaven
Jeg kan varmt anbefale Liebhaven, fik lagt rullegræs, flisernes, ny søjleeg mm.
Overholder aftaler
Meget serviceminded og stor venlighed.
Keld A
Omlægning af bed og flisearbejde
Overholder aftaler, han flair for opgaven og udfører flot arbejde. Vender tilbage ved anden lejlighed.
Super oplevelse
Super oplevelse, lige fra første opkald til perfekt udført arbejde til slut.
Vi har fået renset og imprægneret vores…
Vi har fået renset og imprægneret vores fliser, det var flot arbejde og flinke medarbejdere, kan anbefales.
God service med et smil og et flot…
God service med et smil og et flot resultat.
Vi er meget glade for resultatet i…
Vi er meget glade for resultatet i haven. Liebhaven er dygtige og meget venlige.
Fantastisk service og resultat.
Fantastisk service, overholdte alle aftaler til punkt og prikke. Resultatet er langt bedre end vi havde håbet på.
Kan kun give mine bedste anbefalinger af Liebhaven.
Fantastisk service og resultat
Fantastisk service og resultat! 😀
Beskæring af bøgehæk
Vi havde Liebhaven til at beskære vores bøgehæk. Vi fik hurtigt svar på forespørgsel om tilbud og udførelsen var til tiden og som aftalt.
Fin beskæring og fin oprydning.
Er fuld tilfreds med Liebhaven
Er fuld tilfreds med Liebhaven, som vi har brugt til fliserens til overkommelig pris. De responderede samme dag og kom ud og gav tilbud samme dag som jeg skrev. Fliserne er nu fine igen, så kan varmt anbefale Liebhaven og vil bruge dem igen.
Lene Møller
Flot lavet til en billig pris
Jeg kan varmt anbefale liebhaven til fliserens.
Hurtig og effektiv tilbageskæring af…
Hurtig og effektiv tilbageskæring af vores hæk. Alt forløb som aftalt. Servicen er i top, med hurtig betjening og aftaler der holdes.
Rigtig fint arbejde til en billig pris
Rigtig fint arbejde til en billig pris. Jeg fik fliser ordnet med en trykspuler og nu er de næsten som nye. Alfred og hans kæreste er så søde og hyggelige. Og jeg ønsker dem al held og lykke med deres nye forretning.
Flot lavet beskæring af ligusterhække
Flot lavet beskæring af ligusterhække. Arbejdet hurtigt udført til en fair pris. Fin oprydning og bortkørsel af affald. Kan anbefale Liebhaven.
Jeg kan varmt anbefale Liebhaven til…
Jeg kan varmt anbefale Liebhaven til fliserens. Det er et super kompetent firma, som leverer præcis hvad de lover og til en god pris. Jeg kommer uden tvivl til at gøre brug af dem igen.
Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds. Meget glad for fint resultat. Vil kontakte firmaet igen, når jeg får brug for hjælp!
Supergod handel til lave priser og…
Supergod handel til lave priser og meget hurtig levering af 3 flotte orkidéer.
Super godt
Super god, venlig og hurtig handel. Nu står der en flot orkidé og titter ud af kassen på sine nye omgivelser 😍🌱
Super service. Godt håndværk og hurtig respons. God viden omkring vores udfordringer, nemlig hæk som ikke vil gro.
Er mega tilfreds med min nye hæk.
Kan varmt anbefales
Lugning af ukrudt i hæk
Fantastisk service. Fik luget hæk kort tid efter kontakt til Alfred. Grundig udført og til en fair pris. Vi kommer helt sikkert til at benytte os af liebhaven igen i fremtiden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.