Informações sobre a empresa

1. Loja de música
  2. Produtor musical

Bij Liedje op Maat kun je een persoonlijk liedje laten maken dat helemaal aansluit bij jouw verhaal, idee, gevoelens en herinneringen. Of je nu een liedje laat maken voor een verjaardag, 21-diner, bruiloft, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag of een afscheid, wij zorgen dat elk moment onvergetelijk wordt. Ook kiest een groot deel van onze klanten voor een liedje om een dierbare zomaar te verrassen. Bijvoorbeeld een liedje gebaseerd op jullie herinneringen samen en bijzondere momenten, als spontaan cadeau, om iemand te laten weten dat je aan hen denkt. Onze persoonlijke liedjes worden vaak gedeeld tijdens een moment samen, verstuurd als digitale verrassing, of gewoon om een blijvende herinnering te creëren. Wij bieden twee opties: Plus-variant: jij levert je persoonlijke verhaal en wensen, wij schrijven de volledige songtekst en produceren het nummer. Geleverd binnen 2 dagen. Normaal-variant: laat een lied op maat maken met een levertijd van maximaal 5 dagen. Onze songtekst hulp tool helpt je stap voor stap bij het maken van een songtekst gebaseerd op jouw idee en stijl. Met de tool kun je binnen 1 minuut een gratis songtekst ontvangen, ontdekken hoe jouw persoonlijke lied eruit kan zien, en direct op weg geholpen worden met je eigen tekst voordat je het liedje laat maken. Veel klanten gebruiken dit als basis om een liedje te maken en het vervolgens zelf aan te passen naar hun wensen. Dit is een uniek cadeau dat niemand ziet aankomen. Het eindresultaat wordt digitaal geleverd en is direct te gebruiken of te delen. Wie een prachtig persoonlijk liedje wilt laten maken, vindt bij Liedje op Maat een betrouwbare en persoonlijke oplossing.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

5 opiniões

Top ervaring!

Had een liedje nodig voor een verjaardag, via deze site is dit me redelijk soepel en snel gelukt zonder veel moeite te doen. Precies wat ik nodig had! Fijne site en snelle terugkoppeling!!

31 de janeiro de 2026

Resposta da Liedje Op Maat

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en soepel is verlopen en dat het liedje precies was wat je zocht. 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Enorm blij met mijn bestelling en de…

Enorm blij met mijn bestelling en de dienst verlening. Super simpel en precies wat ik zocht

17 de janeiro de 2026

Resposta da Liedje Op Maat

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je liedje.

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor het eerst een persoonlijk liedje laten maken

Voor het eerst een persoonlijk liedje laten maken voor een 21-diner. Het liedje is super mooi geworden! Het nummer was een perfecte toevoeging aan de avond en maakte het moment extra speciaal.

24 de janeiro de 2026

Resposta da Liedje Op Maat

Wat fijn dat onze service in de smaak viel! Geniet van je mooie liedje op maat

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was lang op zoek naar een leuk…

Ik was lang op zoek naar een leuk cadeau voor mijn ouders. Dit liedje was echt uniek en precies wat ik voor ogen had. Ik was positief verrast. Ik ga dit zeker vaker in de toekomst gebruiken

21 de janeiro de 2026

Bedankt voor je recensie! Fijn dat alles naar wens was. Geniet van je liedje! 🙌

Doen!!!

Tekstinput super verwerkt in een prachtig nummer. Absolute aanrader dus!

12 de janeiro de 2026

Resposta da Liedje Op Maat

Bedankt voor je positieve recentie Wouter! Geniet van je mooie lied

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.