Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Lifebike elcyklar är Sveriges mest prisvärda elcykel. Köp Lifebike cyklar i butik hos våra återförsäljare, eller direkt hos oss online! Vi erbjuder fri frakt på alla elcyklarna.

Informações de contacto

TrustScore: 3 em 5

7 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Ikea-cykel

Jag har inte ens testat cykeln (Lifebike classic+) än och jag är redan trött på den. Trodde i min enfald att cykeln skulle komma monterad och klar, precis som alla andra cyklar jag köpt online gjort. När paketet såg ut som en platt-tv blev jag orolig, vad är nu detta? Cykeln kommer i en komplett byggsats med en okomplett guide. Instruktionerna innehåller bland annat inte montage av bromsar, så det fick jag chansa på. Det hänvisas till ytterligare instruktioner på hemsidan, men jag hittar inget annat än snygga bilder på stockholm. För en cykeln för 20.000:- hade jag räknat med mindre problem.

18 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Batteri till min elcykel

Beställde ett batteri till min elcykel, men när jag fick hem det så visa det sig att min laddare inte passade det nya batteriet (kontakt utbytt). Skickade ett mail till Jens på Köp en scooter och han ordnar att jag får en laddare kostnadsfritt, det är service

21 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Köp inte om du bor annanstans än Stockholm

Har köpt en lifebike via Sydsvenskan men efter MÅNGA och mödosamma turer fick cykeln skickas tillbaka pga att elsystemet inte fungerade. Flera batterier skickades fram och tillbaka och jag och fler som jag fick gå runt till olika cykelaffärer bara för att konstatera att denna modell inte kan servas i Malmö. Därför vill jag varna att ev. fel inte kan åtgärdas vare sig under garantin eller efteråt om du råkar bo på annan ort i landet.

14 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Recension på Lifebike Chick

Recension på Lifebike Chick!
Jag har cyklat på min Lifebike Chick ett tag nu. Jag skulle rekommendera er att köpa en annan cykel. Varför?
I kuperad terräng är bromsarna inte tillräckliga. Det finns ingen fotbroms. Handbromarna ger inte tillräckligt med broms trots att man trycker dem i botten. Det två veckor efter att jag fått dem kollade hos cykelreparatör.
Bakhjulet känns konstigt - när jag cyklar så känns det som hjulet rullar på "fälgarna". Även om jag pumpar däcket så känns det fortfarande likadant.
Cykeln är löjligt tung. Jag klarar inte att dra den uppför trappstegen från förrådet. Den är dessutom lång vilket gör det svårt att ta sig egenom dörrar och runda snäva hörn.Måste jag cykla utan batteri kommer jag inte långt - jag kan knappt röra på cykeln.
Min nästa elcykel ska ha fotbroms. Och handbroms som tar. Jag kommer även leta efter en kortare och lättare modell.
Men Lifebike Chick har några fördelar: bra cykelljus, skön sadel och fin röd färg.

21 de agosto de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.