LifeWise Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Informações sobre a empresa

1. Tratamento para pés

LifeWise is hét merk in eeltverwijdering. Met krachtige elektrische oplossingen en innovatieve raspen helpen wij jou om pijnloos en hygiënisch eelt te verwijderen. Onze producten combineren kwaliteit, duurzaamheid en gemak, voor dagelijks verzorgde voeten.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Ongelofelijke services

Ongelofelijke services. Ik appte om te informeren hoe en waar ik aan een nieuw adaptersnoertje voor mijn eeltverwijderaar kon komen. Deze had ik al enige tijd. Wat schertst mijn verbazing: Tim stuurde mij kosteloos een nieuw snoer toe met een antwoordsticker om de oude te retourneren.
Chapeau Tim, deze service kom je bijna nergens meer tegen. Dank!

1 de junho de 2026
Opinião espontânea
logótipo da LifeWise

Resposta da LifeWise

Goedemorgen, bedankt voor deze mooie review! Als er ooit nog wat is, kun je altijd weer contact met ons opnemen. Groetjes, LifeWise.

Classificada 5 em 5 estrelas

Supergoede service en aardige verkoper. Product is top!

Ik zag dat er nog geen reviews zijn voor dit bedrijf en dat is zonde want dit bedrijf verdient het allerbeste.

Ik kwam terecht op de website van Lifewise toen ik zocht naar een luchtreiniger waarbij je niet honderden euro's betalen moet aan telkens een nieuw filter. Lifewise verkoopt van die ionische purifiers voor nog geen 45 euro, dus ik wilde deze kopen. Er stond dat als je je inschreef voor de nieuwsbrief, je 10% korting kreeg op je aankoop, echter ging dat niet helemaal goed gezien ik die korting niet kreeg.

Dit gebeurde allemaal op een zondag, dus je zou denken dat je maandag wel een reactie krijgt van de klantenservice, maar ik kreeg BINNEN EEN UUR nadat ik mailde al een ontzettend vriendelijke reactie van Tim. Hij gaf me gelijk een code om het handmatig te kunnen doen, ik plaatste gelijk de bestelling en na een dag of drie had ik de purifier ook al in huis staan.

Hij maakt een zachte hoge pieptoon, maar die valt eigenlijk bijna niet op en voor een schone lucht is dat het allemaal waard.
Na een week of twee merkte ik dat de purifier een tikkend geluid maakte dus ik vroeg Tim om hulp, die gelijk aangaf dat het mogelijk een los onderdeel in de purifier is. Hij stelde gelijk voor dat ik het product terugstuurde voor controle. Hij had een label aangemaakt wat me verbaasde, gezien ik dacht dat ik misschien zelf de kosten van het verzenden had moeten dragen.
Hij liet na een tijdje weten dat er een los onderdeel was betrokken bij het probleem, maar dat het tikkende geluid bleef aanhouden, maar dat hij de oorzaak niet zo snel kon achterhalen. Toen stelde hij voor een geheel nieuwe op te sturen naar ons!
We hebben nu een nieuwe purifier staan zonder problemen of wat dan ook. We zijn ontzettend blij met het contact en de oplossingsgerichtheid van Lifewise. Tim: je bent super!

10 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.